2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Szerethetõ autómárkát akar formálni az orosz Ladából az AvtoVAZ vezetõ formatervezõje, hátrahagyva a márka és cég nyomorúságos múltját. A minta a koreai Kia lehet, amelyet tíz éve senki sem vett komolyan, azonban ma már számolni kell vele.

 

Az elmúlt évtized hatalmas befolyással volt a hazai lakásállományra és a lakást vásárlókra egyaránt. Tízezrével épültek az új házak és lakások országszerte, és újultak meg mûszakilag és esztétikailag elavult lakótereink. Mindeközben kialakult egy jól szervezett üzletág, az ingatlanközvetítõké. A közvetítõk megjelenésérõl, a jelen és a jövõ kihívásairól, a vevõk igényeinek és elvárásainak fejlõdésérõl, az új építésû projektekben lévõ lakások értékállóságáról, és a lakáspiacon várható trendekrõl Kühne Katával, az Otthon Centrum ügyvezetõ igazgatójával, és Déry Attilával, az Otthon Centrum vezetõ elemzõjével beszélgettünk.

 

Biharkeresztes - Az olaszok bútorüzemet, egy debreceni cég varrodát nyit a határvárosban.

Húsz személynek biztosít munkát a nyár közepétõl egy részben olasz, részben helyi érdekeltségû bútorüzem Biharkeresztesen – erõsítette meg a Naplónak hétfõn Barabás Ferenc polgármester.

Az Epack Kft. új beruházási programja keretében egy megközelítõleg ötezer négyzetméteres gyártócsarnok felépítésére és beüzemelésére kerül sor a társaság berettyóújfalui telephelyén.

A korábbi hírekkel ellentétben nem lett augusztus 1-tõl illetékmentes az öröklés és az ajándékozás, nem lett szabad a pálinkafõzés 50 literig, és nem csökkent a társasági adó sem.
Robot tengeralattjárókkal sikerült rátenni az új zárófejet a sérült olajfúró kútra a Mexikói-öbölben, 1500 méter mélyen - jelentette be a BP kedden.
Itthon is terjed az új drog2010-02-12 15:24:42
« 1. oldal »