2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Csökken az üzemanyagok ára
Budapest, 2012. november 5., hétfõ (MTI) – Csökkenti bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin, illetve 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökken az üzemanyagok ára
Budapest, 2012. október 24., szerda (MTI) – Csökkenti bruttó 10, illetve 7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Emeli bruttó két-két forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

Budapest, 2012. szeptember 19., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 8 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Budapest, 2012. szeptember 8., szombat (MTI) – Öt-hétforintos benzináremelést vár a jövõ hétre a GKI Energiakutató, más iparági szakértõk azonban ennél nagyobb mértékû emelést sem zárnak ki.

Illusztráció
Budapest, 2012. szeptember 3., hétfõ – Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára a héten nem változik.

 

Újra nõ az üzemanyagok ára
Budapest – 8 forinttal nõ a benzinár, 6 forinttal a gázolajár csütörtöktõl a hazai benzinkutakon – erõsítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci forrásokból.

 

Budapest, 2012. augusztus 6., hétfõ (MTI) – Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a benzin ára nem változik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

 


Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) – Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 

 

 

Emeli bruttó öt forinttal a 95-ös benzin és nyolc forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

Az elmúlt egy hét során a nemzetközi piaci folyamatokban megfigyelhetõ változások a benzinnél 2-3 forint, a gázolajnál mintegy 5 forint áremelkedést indokolnak jövõ héten, így a benzin kiskereskedelmi átlagára 410 forint, a gázolajé pedig 417 forint lehet szerdától a GKI Energiakutató Kft. heti elemzése szerint.

Budapest, 2012. július 3., kedd (MTI) – A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.


Jelentõsen csökken szerdától a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltõállomásokon. A benzin és a gázolaj ára is megközelíti a 400 forintos határt.

Olcsóbb lett a tankolás2012-06-20 10:44:58


A múlt heti 8 és 6 forintos csökkentés után szerdától 5 és 6 forinttal mérséklõdött a benzin és a gázolaj ára.

Csökkentette 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol szerdán.

Bruttó tíz forinttal csökkenti a 95-ös benzin és hat forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol szerdától.


Budapest. Tíz forinttal csökken a benzin és öt forinttal a gázolaj ára a hazai töltõállomásokon, a hét eleji két ünnepnap miatt ezúttal pénteken – értesült a holtankoljak.hu piaci forrásból.

Elemzõk szerint lehet 400 forintos a benzinár, ha a jegybankok nem élnek a pénznyomda eszközésvel.

Budapest, 2012. március 26., hétfõ (MTI) – Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára új csúcsra kerül, miközben a gázolajé 2 forinttal csökken – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban áprilisban alkalmazható üzemanyagárakat.


Budapest – Újabb történelmi benzinár-csúcs szerdától: 5 forinttal nõ a benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti ára a hazai töltõállomásokon a hét közepétõl – erõsítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

Budapest, 2012. február 1., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Emelte bruttó 10-10 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el.

A hazai üzemanyagárak szinte az összes magyart sokkolják. Bár lehet, hogy sokan hüledeznek a magyar árakat látva, de van, ahol már most is több mint 500 forintot kérnek el egy liter üzemanyagért - írja a Pénzcentrum.hu. internetes portál.


Budapest, 2012. január 4., szerda (MTI) – Emelte bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ezzel új történelmi csúcsra került, míg a gázolaj beállította a tavaly november 23-án elért korábbit.

« Előző « 6. oldal »  Következő »