2018. június 23. Szombat, Zoltán.
 

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott két férfi, mert agyonvertek egy kutyát.

A vámospércsi rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a 35 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint három kiskutya hasát felvágta és egy negyediket súlyosan megsebesített.

Közérdekű munka kiszabására tett indítványt az ügyész.

Éheztette a kutyáit2015-01-06 18:17:10

A Debreceni Rendőrkapitányság állatkínzás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 37 éves hajdúbagosi lakossal szemben.

Mérgezett virsli újévkor2015-01-06 18:04:20

Egy állatvédő kutyája sétáltatása közben fura virslire lett figyelmes Debrecenben, a Hortobágy utcában. Közelebbről megvizsgálva azt észlelte, hogy méreg lehet a virsliben. Értesítette a rendőrséget, a nyomozók pedig lefoglalták a „megbabrált” élelmiszert.

A rendőrök állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt bíróság elé állítást javasolnak az ellen a férfi ellen, aki mérgében egy fakockával okozott sérülést házőrzőjének.

A rendőrök állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt elfogták azt a debreceni férfit, aki mérgében egy fa kockával okozott sérüléseket házőrzőjének.

A brutális bántalmazás nyomait felfedező bejelentőt megdöbbentő látvány fogadta Hevesen, mikor kiment a kertjébe.

Berettyóújfalu - Rettenetes körülmények között tartanak mintegy 350 birkát egy tanyán Berettyóújfalu mellett – fordult szerkesztőségünkhöz az említett teleppel szomszédos föld tulajdonosa.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!