2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze a 4-es számú fõúton Hajdúszoboszló és Kaba között.

 

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, aki jármûvével egy kamionnak ütközött pénteken délben a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójának keresztezõdésében.

Egy sérültje lett annak a balesetnek, amely pénteken délután történt a 4-es fõút Debrecen és a hajdúszováti leágazás közötti útszakaszán, ahol egy Suzuki és egy Citroen ütközött össze.

A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetõje, aki szombaton kora este szenvedett balesetet a 4-es fõúton, Ebesnél.

Halálos baleset a 4-esen2010-02-01 18:24:04

Tragikus baleset történt Döge közelében a 4-es fõúton, ahol egy autó és egy tehergépkocsi ütközött, egy sérült életéért hiába küzdöttek a mentõsök.

Két gyermek veszítette életét kedden délután a 4-es fõúton, Cegléd közelében történt balesetben - mondta a Független Hírügynökségnek Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság sajtóügyeletese.

Egy súlyos, és egy könnyebb sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely hétfõn délben történt a 4-es fõút, Ebes és Debrecen közötti szakaszán.

A helyszínelés, és a mûszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni az út adott szakaszát.

Az ütközés után a motoros az árokba borult és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, amely egy román rendszámú kamion oldalának ütközött csütörtökön kora délután a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójánál lévõ keresztezõdésben.

Bocskaikert és Hajdúhadház között útfelújítási munkák miatt a fél útpályát lezárták, váltva halad a forgalom – számolt be helyszíni tudósítónk.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze csütörtökön reggel a 4-es fõút, hajdúszováti leágazásánál.

Két mikrobusz és egy terepjáró karambolozott kedden kora délelõtt a 4-es úton, Hajdúszoboszló és Kaba között a Keleti-fõcsatorna hídjának közelében.

« 1. oldal »