2018. március 21. Szerda, Benedek.
 

Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton Hajdúszoboszló és Kaba között.

 


A kép illusztráció!
Négy ember halt meg hétfőn hajnalban a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán, ahol az újszilvási elágazásnál egy autó és egy kisteherautó karambolozott.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetőjét, aki járművével egy kamionnak ütközött pénteken délben a 4-es főút, és az M35-ös autópálya lehajtójának kereszteződésében.

Egy sérültje lett annak a balesetnek, amely pénteken délután történt a 4-es főút Debrecen és a hajdúszováti leágazás közötti útszakaszán, ahol egy Suzuki és egy Citroen ütközött össze.

A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetője, aki szombaton kora este szenvedett balesetet a 4-es főúton, Ebesnél.

Halálos baleset a 4-esen2010-02-01 18:24:04

Tragikus baleset történt Döge közelében a 4-es főúton, ahol egy autó és egy tehergépkocsi ütközött, egy sérült életéért hiába küzdöttek a mentősök.

Két gyermek veszítette életét kedden délután a 4-es főúton, Cegléd közelében történt balesetben - mondta a Független Hírügynökségnek Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.

Egy súlyos, és egy könnyebb sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínéről, amely hétfőn délben történt a 4-es főút, Ebes és Debrecen közötti szakaszán.

A helyszínelés, és a műszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni az út adott szakaszát.

Az ütközés után a motoros az árokba borult és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetőjét, amely egy román rendszámú kamion oldalának ütközött csütörtökön kora délután a 4-es főút, és az M35-ös autópálya lehajtójánál lévő kereszteződésben.

Bocskaikert és Hajdúhadház között útfelújítási munkák miatt a fél útpályát lezárták, váltva halad a forgalom – számolt be helyszíni tudósítónk.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze csütörtökön reggel a 4-es főút, hajdúszováti leágazásánál.

Két mikrobusz és egy terepjáró karambolozott kedden kora délelőtt a 4-es úton, Hajdúszoboszló és Kaba között a Keleti-főcsatorna hídjának közelében.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!