2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Teljes szélességében lezárták a 42-es fõutat Berettyóújfalunál egy baleset miatt – közölte az MTI-vel hétfõn hajnalban a katasztrófavédelem.

Baleset a Keleti hídjánál2015-02-16 10:28:47

Három személyt szállítottak kórházba a mentõk könnyû sérüléssel, miután személygépkocsi hajtott árokba szombat délben a 42-es fõúton.

Halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset történt a 42. számú fõúton ma hajnalban.

Két kamion ütközött.

Halálos baleset a 42. számú fõúton
Mezõpeterd, Berettyóújfalu – Lezárták a 42. számú fõút 46. km szelvényének balesettel érintett szakaszát.

Földes, 2012. október 13., szombat (MTI) – Életveszélyesen megsérült egy gépkocsivezetõ, aki autójával lesodródott a 42-es fõútról az út menti szántóföldre, és kirepült a jármûbõl szombaton Földes és Berettyóújfalu között – közölte a h

Az elmúlt napokban több olvasónk is megkereste szerkesztõségünket azzal a kérdéssel, miért korlátozzák drasztikusan a sebességet a 42-es és 47-es utak egyes szakaszain , meddig fog tartani ez a korlátozás és mérik-e a gépjármûvek sebességét az említett helyeken.

A mai napon 11 óra körüli idõben a 42-es számú fõút 15-16km szelvényben, Földes és Báránd közötti útszakaszon személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hajdú-Bihar – A 42-es fõút mezõpeterdi szakaszán teljes útzár van, egy kamion keresztbe fordult az úton, mûszaki mentése folyamatban, sérülés nincs. A rendõrök Berettyóújfalunál Váncsod és Biharkeresztes felé terelik a forgalmat.

Debrecen, 2011. október 20., csütörtök (MTI) – Egy román kamion hajtott bele hátulról egy piros lámpánál várakozó magyar kamionba a 42-es fõúton Mezõpeterd és Biharkeresztes között csütörtök este; az érintett szakaszon teljes útzár mellett folyik a helyszínelés – közölte a rendõrség az MTI-vel.

« 1. oldal »