2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Másodfokon is pert vesztett az AXA Bank, mivel a Fõvárosi Ítélõtábla kedden kihirdetett ítéletében helybenhagyta az elsõfokú bíróság ítéletét az AXA Bank Europe SA magyarországi fióktelepének a forinthitel-szerzõdések tisztességességével kapcsolatban a magyar állam ellen indított perében.

Az AXA Bank megkezdte a devizaalapú kölcsönügyletek elszámolásáról szóló értesítõlevelek postázását ügyfeleinek, az elsõ pénzügyi teljesítések már megtörténtek, és a továbbiakban a levelek kiküldésével párhuzamosan zajlanak – közölte a hitelintézet.

2013. június 9. Végelszámolással távozik a piacról a Pannónia Magánnyugdíjpénztár (manyup). Az Aranykor rendkívüli közgyûlést hirdetett meg, amin hasonló lépésrõl dönthetnek. Inogni látszik az AXA is. Közben az Erste és az OTP manyup távozása sem fejezõdött még teljesen be.

Az AXA bank egy olyan programot indított, melynek keretében elengedheti a devizaadósai tartozásának egy részét, ha azok eladják ingatlanukat és a befolyt összeget végtörlesztésre fordítják.

« 1. oldal »