2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Koszorúzás az Aranyban2012-03-07 10:40:03

„Minden szál hozzá vezetett, és minden szál tõle vezet, a magyar szellemi életnek õ a sugárzási központja”- állítja Szerb Antal.

Az idei érettségi vizsgák tapasztalatairól kérdeztük Domján Jánost, az Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ, és Közgazdasági Szakközépiskola igazgatóját.

Szabó Ferenc – iskolaalapító, gyors- és gépírástanár – születésének 100. évfordulóján megemlékezést tartottak az Arany János Gimnáziumban. Az ünnepségre eljött az egykori igazgató két fia és egy lánya is.

Névadóját ünnepelte a berettyóújfalui Arany János Gimnázium az Arany-hét elnevezésû rendezvénysorozattal, amit minden évben Arany János születésének évfordulója alkalmából szervez meg az iskola.

Feltûzték a szalagot2009-11-08 21:42:51

Szalagtûzõ ünnepség zajlott november 7-én a berettyóújfalui sportcsarnokban. Az Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskola végzõsei kapták meg a szalagot, aminek viselésével jelzik, hogy nekik ez a tanév az utolsó.

Csak az iskola kazánházából akartak Diáktanyát, végül nagy terveket szövõ egyesületté váltak. Röviden így lehetne összefoglalni a berettyóújfalui Aranyos Szülõk Egyesületének történetét. Mindezt Papné Bói Annától, az egyesület titkárától tudtam meg, aki arról is beszámolt, milyen rögös út vezetett idáig.

Aranyos szalagtûzõ2008-11-07 18:15:04

Szalagtûzõ ünnepséget rendez a berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskola november 8-án.

« 1. oldal »