2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Az õsz kezdetén a gyermekotthonokban nevelkedõ gyermekek évrõl évre találkoznak.


A Bihari kistérségben élõ állami gondozott gyermekek társadalmi integrációját segítõ programot valósítanak meg a berettyóújfalui Arany János Gyermekotthonban és a Komádi Gyermekotthonban. A programról sajtótájékoztatón számoltak be az intézmények igazgatói – Fodor István és Hídvégi László – és a megvalósító AVP Hungary Közhasznú Egyesület tagjai szociális területen dolgozó szakemberek és Muraközi István polgármester elõtt.

Határtalan õszköszöntés2011-09-29 13:21:30


Immár ötödik alkalommal rendezte meg az Arany János Gyermekotthon a Hajdú-Bihar megyei és a Bihar megyei gyermekotthonok focicsapatainak körmérkõzését, a hagyományos õszköszöntõ jegyében.


A két éve alakult COOP Segély Alapítvány karitatív tevékenységével támogatja a rászorulókat. Tavaly az árvíz-, belvíz- és vörösiszap károsultjain segítettek, idén a különleges ellátást igénylõ gyermekek megsegítését tûzték ki célul. Így jutottak el az Arany János Gyermekotthonba is, 8 tonnányi, 12 raklapon elhelyezett, másfél millió forint értékû tartós élelmiszert rejtõ adományukkal.

 

 

 

« 1. oldal »