2018. június 23. Szombat, Zoltán.
 

A külső igazságügyi könyvszakértői vélemények alapján a semmire fizethetett ki Püspökladány önkormányzata bruttó 6 millió forintot a T. Jánosné dr. által vezetett, uniós pályázatokkal foglalkozó K. Zrt. számára. Az ismertetett vélemény szerint a cég által a gyógyfürdő fejlesztésére készített előzetes megvalósíthatósági tanulmány valójában másolata két hivatali dolgozó tanulmányának, a szakértő néhány mondatban talált eltérést, egyébként a sorok törése, sőt, a helyesírási hibák is azonosak – derült ki a hűtlen kezeléssel vádolt korábbi cégvezető ellen zajló büntetőeljárás keddi tárgyalási napján a Berettyóújfalui Járásbíróságon. T. Jánosné a vád szerint a néhai polgármester, Arnóth Sándor (Fidesz) által elkövetett bűncselekményhez nyújtott segítséget.


Püspökladány - Az október 16-i második forduló hivatott dönteni az Arnóth Sándor halála miatt megüresedett 6-os országgyűlési választókörzet képviselőjéről.

Püspökladány - Arnóth Sándor március 16-i tragikus halála okán június 5-én (vasárnap) új országgyűlési képviselőt választanak a Hajdú-Bihar megye 6. számű választókerületében élők (Báránd, Bihardancsháza, Biharnagybajom, Bihartorda, Földes, Kaba, Nádudvar, Nagyrábé, Püspökladány, Sáp, Sárrétudvari, Szerep és Tetétlen), ezzel egyidőben pedig a püspökladányiak új polgármesterükről is dönthetnek.

A nyilvánosság védelmét kérte Arnóth Sándor, Püspökladány fideszes polgár- mestere, miután keddi sajtótájékoztatóján bemutatta Csontos János, a 6-os számú választókerület szocialista országgyűlési képviselőjelölének azt az öt oldalas kampánystratégiát, amelyben többek között az ellene irányuló lejárató kampány részletei is szerepelnek.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!