2018. május 26. Szombat, Fülöp, Evelin.
 
Sikerült bizonyos mennyiségű olajat és gázt befogniuk a szakembereknek egy csaknem két kilométer hosszú csőbe a Mexikói-öbölben elsüllyedt fúrótoronyból vasárnap.
Sáskajárás Ausztráliában: több milliárd rovar pusztít az ország déli részén. A földművesek attól tartanak, hogy teljesen elpusztítják a terményt.
Földrengés miatt több száz embert kellett evakuálni több bányából Ausztrália nyugati részén. A Richter-skála szerint 5-ös erősségű rengésben az eddigi jelentések szerint senki sem halt meg, ...
Elvontatták hétfőn a Nagy Korallzátony közeléből a kínai teherhajót, amely több mint egy hete feneklett meg, környezeti katasztrófával fenyegetve a világörökség részének nyilvánított gigantikus koralltelepet, és annak ökológiai rendszerét.
Csökkent a természeti katasztrófa veszélye az ausztráliai Nagy-korallzátonynál, amelynek közelében a hétvégén megfeneklett egy kínai teherhajó.
Veszélyben a Nagy-korallzátony! Az Ausztrália északkeleti részénél található természetvédelmi terület közelében megfeneklett egy kínai teherhajó, amelyből olaj folyik a vízbe.
„Csoda” történt az egy ausztrál állatkertben szerdán, legalább ezt állítják a park dolgozói. A gondozók nagy meglepetésére élve született meg egy elefántborjú dacára annak, hogy az előzetes orvosi vizsgálat azt állapította meg: a bébi elpusztult az anya méhében.
Megmenekült a cápa elől, de a ragadozó foga a lábában maradt egy ausztrál férfinak csütörtökön. A 46 éves Paul Welsh épp tízéves fiával szörfözött, amikor hátulról rátámadt a cápa Sydney partjainál.
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!