2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Pénteken Zilah fõterérõl indult a Tiszteljük Egymást a Közlekedésben nemzetközi figyelemfelhívó 3 napos motoros túra romániai és magyar résztvevõkkel, akik a tasnádi éjszakázás után szombaton dél körül lépték át a határt, majd Debrecenben a Mikepércsi úti Tesco parkolóban gyülekeztek, onnan indultak tovább Berettyóújfaluba, illetve Füzesgyarmatra.

Álom maradt 200 állás2015-05-05 11:59:21

Felszámolják a berettyóújfalui tejporgyárat „újraéleszteni” próbáló vállalkozást.

Rablás a buszmegállóban2015-05-05 08:41:24

A 19 éves helyi lakos az egyik zsákai buszmegállóban rabolta ki áldozatát. A rendõrök a gyanúsítottat elfogták és õrizetbe vették.

Teljes szélességében lezárták a 42-es fõutat Berettyóújfalunál egy baleset miatt – közölte az MTI-vel hétfõn hajnalban a katasztrófavédelem.

A nemzeti fejlesztési miniszter koncessziós pályázati felhívásokat tett közzé barnakõszén feltárására és kitermelésére a Dubicsány I. bányatelek területén, valamint szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére Battonya-Pusztaföldvár Észak, Berettyóújfalu, Dány, Lakócsa, Mogyoród, Nagykáta, Ócsa, Püspökladány és Sellye területeken – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.

A berettyóújfalui rendõrök õrizetbe vették azt a férfit, aki élettársát bántalmazta.

Hatmillió forintnyi orvosi eszközzel, mûszerrel járult hozzá hat vidéki intézmény, köztük a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház, illetve a polgári mentõállomás munkájának javításához az ország egyik vezetõ pénzintézete. A bank révén az elmúlt 11 év alatt összesen 13 hajdú-bihari intézmény kapott 19 millió forint értékû támogatást.

Terem és kiállítás nyílt Cs. Erdõs Tibor, a napokban 101 évesen elhunyt képzõmûvész emlékére.

Búcsú a 40 milliótól?2015-03-03 18:05:36

A félezer hátrányos helyzetû gyereket segítõ Igazgyöngy Alapítvány segítségért kiált.

A megye több részén 400 négyzetméter kiterjedésûtõl 5 hektár méretû avartüzekhez hívták a katasztrófavédelem munkatársait a hétvégén - tájékoztatott Madai Petra szóvivõ.

A piacon folytatódik az újfalui városrehabilitáció ez évi üteme.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Berettyóújfalu között.

Baleset a Keleti hídjánál2015-02-16 10:28:47

Három személyt szállítottak kórházba a mentõk könnyû sérüléssel, miután személygépkocsi hajtott árokba szombat délben a 42-es fõúton.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint február 14-én 12 óra 10 perc körüli idõben a 42-es számú fõúton egy személygépkocsi közlekedett Berettyóújfalu felõl Földes irányába, amikor a 31. kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között áthaladt a szemben lévõ sávba, és letért az útról.

Az 50 éves komádi férfi megszegte a megelõzõ távoltartás szabályait ezért a rendõrök szabálysértési õrizetbe vették.

A berettyóújfalui rendõrök befejezték a nyomozást jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves debreceni lakos ellen.

Az országos influenzajárvány miatt további egészségügyi intézményekben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

Baleset miatt lezárták a 47-es fõutat Tépe térségében szerda reggel - közölte a debreceni rendõrkapitányság hivatalvezetõje az MTI-vel.

A berettyóújfalui rendõrök elfogtak két fiatal fiút, akik a gyanú szerint egy lépcsõházból cipõket és más értéktárgyakat próbáltak meg ellopni.

Mint minden február elsõ hetében, az idén is megrendezték a Kazinczy szépkiejtési versenyt a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központban.

Az influenzajárvány miatt egyre több fõvárosi és megyei intézmény vezet be látogatási tilalmat.

A hortobágyi legelõpályázat vesztesei a parlamenti képviselõ fogadóóráján jártak.

Biharország nagy ünnepén2015-01-28 17:23:31

„A magyar kultúrkincs kimeríthetetlenül gazdag” – hangzott el az ünnepi gálán.

A most üzembe helyezett erõmû 240 háztartás évi áramszükségletét tudja biztosítani.

Konferenciával zárta közös pályázatát Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület.

« Előző « 2. oldal »  ... 27 Következő »