2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Nem sikerült kijutni2013-09-25 11:51:29

Ugyan a Gyöngyösön rendezett Eb-pótselejtezõ visszavágóját 5-4-re megnyerte a magyar futsalválogatott Ukrajna legjobbjaival szemben, összesítésben az ukránok bizonyultak jobban, így õk jutottak ki a kontinensviadalra.

Még augusztus hónapban rendezték a Hortobágyon a Hajdú-Bihar megyei Vadász napot. Ott a fiatalabb korosztály szórakoztatásáról is gondoskodtak a szervezõk. A részükre szervezett „Tanulj vadászni” ifjúsági vetélkedõn Vígh Fruzsina a berettyóújfalui Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7. osztályos tanulója elsõ helyezést ért el.

Ünnepelhetnek a hajdúhadháziak, a hajdúnánásiak, a püspökladányiak, a hajdúböszörményiek, a nyíradonyiak és a berettyóújfaluiak.

Trükkös tolvajok csaptak be két idõs embert Berettyóújfaluban.

Botokkal és vascsõvel támadtak a garázdák – Rendõrségi hírek Hajdú-Bihar megyébõl
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 31 fõt állítottak elõ, közülük 14 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
„Ujjé! A Ligetben nagyszerû…”
Berettyóújfalu – Hétköznap nem kell nagy nyüzsgésre számítani, de szombaton és vasárnap ki lehet tenni a „Telt ház” feliratot a berettyóújfalui Bihar Termálliget strandfürdõre.

Sokan fényképezkedtek a Fradi egykori sztárjaiva.


A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház régi terve vált valóra, ugyanis a miskolci kórház egyik CT készülékét kapta meg, így mostantól lehetõség nyílik ez irányú vizsgálatokra is. Muraközi Zoltán fõigazgató számolt be a készülék beszerzésével és használatával kapcsolatban.

Tisztázódott a szeméthelyzet

 

Debrecen-Berettyóújfalu – Negyven település hulladékának elszállítása volt kétséges.

2013. július 1-jével több mint 5000 nemzeti dohánybolt nyílt meg, július 15-tõl pedig már csak ezekben lehet dohányárut kapni Magyarországon. Berettyóújfaluban 8 trafikban vásárolható dohánytermék.

Illusztráció
Berettyóújfalu – A pénteki Aramis elleni siker után hétfõn alulmaradt a Mezei-Vill.

 

A lámpagyár látványterve
Berettyóújfalu – Korábban többször beszámoltunk arról, hogy Berettyóújfaluban 1,6 milliárd forintos, ötven százalékban támogatott LED-lámpagyár épül a Mezeivill Kft. beruházásában.

 

Részletes programok a hírre kattintva tekintõ meg!

 

Hajdú-Bihar megyébõl a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány is részt vesz a Syngenta Élelmiszerlavina programjában.

 

Nem kedvezõek az elõjelek az MVFC számára
Berettyóújfalu – A rájátszás ötödik fordulójában ismét összetalálkozik a két nagy rivális, az MVFC és az ETO.

 

Borzasztó baleset történt szerdán délelõtt a 47-es úton Berettyóújfalu és Tépe között. Három nagy jármû ütközött, teljes az útzár.

 

 

Immár egy évtizede szervezi meg a Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezete elsõsegélynyújtó versenyét általános és középiskolás diákok számára. Az ideit a vöröskereszt bázisiskolájában, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában tartották.

A Bihari Múzeum és Sinka István Városi Könyvtár új intézményében idén a második múzeumi idõszaki kiállítás nyílt március 27-én „Szülõföldünk térképei” – 500 év magyar térképészete címmel.

Határtalan a boldogság – e szavakkal kezdte Muraközi István polgármester azt a sajtótájékoztatót, melyen hat település – a vendéglátó mellett Nagyvárad alpolgármestere, Ártánd, Mezõpeterd, Biharkeresztes, Bors – polgármestere elõtt nyitott meg, abból az alkalomból, hogy hamarosan elkezdõdhet a mintegy 35 km-nyi kerékpárút építése Berettyóújfalu és Nagyvárad között.

A tavasz és a természet megújhodásának kezdetén, idén is köszöntötték hölgytársaikat a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének tagjai. A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ nagytermében összegyûltek körében megjelent Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, Muraközi István polgármester, Bónácz János alpolgármester is.

A megye 19 településétõl több mint 29 milliárd forint adósságot vállal át az állam, városunk esetében ez mintegy 2,8 milliárd forint.

Lopás az orvosi rendelõben2013-03-09 14:05:20

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság munkatársai egy fiatal lányt azért vettek szabálysértési õrizetbe, mert egy orvosi rendelõbõl lopott. A  szabálysértési õrizetbe vett személyt 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.


Címvédésre készül az MVFC
Berettyóújfalu – Amennyiben szombaton legyõzik a házigazda Gyõrt, vasárnap már döntõt játszanak.

Soron következõ testületi ülését február utolsó napján tartotta a képviselõ testület, mely Mezõsas képviselõivel közösen kezdte meg a tanácskozását.

Nézõpont: Csodát Biharba!2013-03-03 04:26:04

Nézõpont: Csodát Biharba!
Berettyóújfalu - A megyében nincs még egy olyan város, mint Berettyóújfalu, és nincs még egy olyan kistérség, mint Bihar.

« Előző « 7. oldal » 10 11 12 13  ... 27 Következő »