2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
  "Információ hatalom..." címmel idén is megrendezi országos informatika tanulmányi versenyét a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat.



Aranyos szalagtûzõ2008-11-07 18:15:04

Szalagtûzõ ünnepséget rendez a berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskola november 8-án.

Berettyóújfalu – Szeifert Ferenctõl, Berettyóújfalu polgármesterétõl megtudtuk, a kórházi beruházás mellett egy másik nagy horderejû befektetés is megvalósulhat, attól függetlenül.

Két súlyos sérültje lett annak az ütközésnek, amely szerdán délelõtt történt a 47-es fõút, Tépe és Berettyóújfalu közötti szakaszán, ahol egy traktor és egy személyautó karambolozott.

Újabb tanárverés?2008-10-23 21:11:17

Az a hír járja Berettyóújfaluban, hogy nem rég az egyik iskolában diák támadt tanárra. A pletyka szinten kapott információt hivatalos források ugyan nem erõsítették meg, de már senki nem lepõdne meg azon, ha a késõbbiekben kiderülne, hogy a hírnek van valóságalapja.

Baleset a 47-es úton2008-10-21 15:33:35

Szombaton (okt.18.) volt a Bihari Számadó Napok utolsó napja. Az ide látogatók ekkor sem maradtak programok nélkül.

(Képekkel szinesített beszámoló!)

A mûvelõdés hete Biharban2008-10-19 17:17:54

Báránd,Berettyóújfalu,Csökmõ, Földes,Kaba és Nagyrábé vesz részt azon a rendezvénysorozaton, amit a Bihari Népfõiskola szervezett október második felére. "A mûvelõdés hete - a tanulás ünnepe" címet viselõ program lényegében az élethosszig tartó tanulás megünneplése.

Nem találtak veszélyt okozó, oda nem illõ tárgyat a berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskolában.

A Bihari Számadó Napok második napja (okt.17.) is sok érdekességgel várta az odalátogatókat.

(Képekkel színesített beszámoló!)

Bombariadó miatt felfüggesztették a tanítást ma délelõtt a berettyóújfalui Arany János  Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskolában. Az iskola tanárai és diákjai jelenleg az épületen kívül tartózkodnak.

Nem mindennapi autóst fogtak a rendõrök péntek délben Berettyóújfaluban: a 20 éves fiatalember vezetni tanult, amikor egyszerûen meglépett az oktatója elõl.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a szervezõk, a kiállítók és az idelátogatók egyaránt elégedettek a berettyóújfalui Bihari Számadó Napokkal.A rendezvény elsõ napján megszólaltattuk néhányukat, hogy mondják el véleményüket lapunknak.

Reggel 10 órától lehet megtekinteni a kiállított termékeket a Berettyóújfalui Városi Sportcsarnokban  a XI. Bihari Számadó Napokon!
(Képekkel színesített beszámoló)

Szalagtûzõ a Bessenyeiben2008-10-07 22:24:21

Vannak középiskolák, ahol már így õsszel megtartják a végzõs diákok szalagtûzõjét. Berettyóújfaluban a Bessenyei György Szakközépiskola nyitja a sort.

Elsõ alkalommal rendezték meg a Bihari Fesztivált Berettyóújfaluban a Morotva Ligetben. Bár az esõs idõjárás nem kedvezett a rendezvénynek, a változatos programok kárpótolták a látogatókat.

Ferencváros-BUSE férfi szenior jótékonysági mérkõzés 2008.09.21.  16 óra, Berettyóújfalu Sportpálya

Szobrot Kádár vitéznek!2008-09-11 21:59:12

Az összefogáson múlik, hogy lesz-e szobra Berettyóújfalu hírességének, Kádár vitéznek. Az önkormányzat és a Berettyóújfalu Városért Közalapítvány mindenesetre azon fáradozik, hogy az 1600-as években élt katonának méltó emléket állíthassanak.

Berettyóújfalu –  Nem szenvedhet hátrányt a szakmai munka, nem sérülhet a kórházhoz tartozó 93 ezer ember hozzáférési joga az egészségügyi ellátáshoz, és a kórház száz százalékos köztulajdonban marad.

A szeptember 5-6-án megrendezésre kerülõ program elsõ napja nagyon jól sikerült. Egész nap nyári meleg volt ami kedvezett az ide látogatóknak. Az este folyamán sorra jöttek az érdeklõdõk (kb.1500 fõ). Családok számára is kitûnõ program volt hiszen a gyerekek ugrálóvárban, mini vidámparkban tölthették el az idõt, míg a szülõk régi tûzöltókocsikat csodálhattak meg. Az este fénypontját az Irigy Hónaljmirigy zeneker koncertje adta. Majd egy új tehetség Mohácsi Brigitta is fellépett.


Újra diákokkal telik meg Berettyóújfalu, hiszen szeptember 1-jétõl megkezdõdött a 2008/2009-es tanév. A város középiskoláiba reggelente újra özönlenek a tanulók a környékbeli településekrõl.

« Előző 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 « 27. oldal »