2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A rendõrök és polgárõrök közösen végeztek közúti ellenõrzéseket Berettyóújfaluban.

A Széchenyi óvodában2014-10-16 09:53:17

Frissen festett udvari játékok és kerítés várta a berettyóújfalui Vass Jenõ Óvoda és Bölcsõde Széchenyi Tagóvodájának gyermekeit hétfõn.

Házhoz ment az urna2014-10-14 08:13:12

Több mint száz, idõs vagy mozgásában korlátozott választópolgár szavazott otthonában Újfaluban.

„Mi leszek, ha nagy leszek? A rendõrség várja a fiatalokat” címû program keretében próbálta a rendõrséghez orientálni a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság az általános iskola végzõseit Berettyóújfaluban.

Kívül-belül megújult a Berettyóújfalu ékszerének tekintett Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ, amelyet a térség országgyûlési képviselõje, Vitányi István (Fidesz-KDNP), valamint a város polgármestere Muraközi István (Fidesz-KDNP) adott át pénteken.

Ismét Muraközi István (FIDESZ-KDNP) Berettyóújfalu polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).

Nem csak az épület, a kulturális élet is újjáéled Újfaluban.

Közel húszféle termelõi mézet kóstolnak és értékelnek a látogatók.

A berettyóújfalui rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást két csökmõi lakossal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint gázolajat loptak.

A CSAT Egyesület és a Szociogramm Nonprofit Kft. közös együttmûködésben kialakította a Face to Face Fészek (3F) közösségi házat, ami szeptember 25-én 15 órától megnyitja kapuit a berettyóújfalui lakosság számára-adta hírül Bene Viktória.

A kisiskolások, óvodások az elméletben tanult közlekedési ismereteiket a gyakorlatban is kipróbálhatják azon a tanpályán, amit dr. Lingvay Csaba rendõr ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság rendõrfõkapitány-helyettese, Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere és dr. Tóth Ferenc rendõr alezredes, a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vezetõje szeptember 18-án közösen adott át az önkormányzat és a városi rendõrkapitányság, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság együttmûködésének köszönhetõen.

Az õsz kezdetén a gyermekotthonokban nevelkedõ gyermekek évrõl évre találkoznak.

Bemutatta polgármesterjelöltjét és önkormányzati képviselõjelöltjeit a Fidesz-KDNP.

Csökmõ adott helyet idén a Berettyóújfalui Tankerület tanévnyitójának. Augusztus 30-án Tóthné Almási Zsuzsanna, a helyi Bocskai István Általános Iskola igazgatóhelyettese köszöntötte a megjelenteket az emeletes iskola udvarán.

Elkeseredett gazdák juhnyájjal torlaszolták el a 42-es számú nemzetközi fõutat.

Koronává vált a jégtömb2014-08-26 16:16:20

Hatalmas tömeg, legalább ötezer ember szórakozott önfeledten az Aranykalász – új kenyér elnevezésû rendezvénysorozaton Berettyóújfaluban a Szent István téren péntek késõ délutántól szombat hajnalba nyúlóan.

Se gépek, se tejpor2014-08-12 18:37:27

Továbbra sem indult be a termelés a tejporgyárban.

Sokakat vonzó milliók2014-08-06 13:10:26

„Annyi méhlegelõ a világon nincs, ami ennyi családot képes lenne eltartani”.

Halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset történt a 42. számú fõúton ma hajnalban.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Mohácsi Józsefné eltûnése ügyében.

Több településrõl érkeztek gyerekek a citerás táborra a Sinka Miska vendégházba az elmúlt héten – mindannyian feledhetetlen élményekkel gazdagodtak.

Kulcs helyett tábor van2014-06-26 10:19:15

A szülõknek megnyugtató, a gyermekeknek ajándék a nyári napközis tábor.

Az Erste Bank Hungary Zrt. hat kisebb bankfiókjának bezárásáról döntött, egyúttal idén további kilenc fiók fejlesztését tervezi – közölte a bank pénteken a Budapesti Értéktõzsde (BÉT) honlapján.

Megyeszerte emlékeztek a 94 évvel ezelõtti békediktátum aláírására.

Közadakozásból állíttattak szobrot a zeneiskola egy éve elhunyt igazgatójának.

« Előző « 4. oldal » 10  ... 27 Következő »