2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Majus 28.-án 20:45 -tõl rendezik meg a Bajnokok Ligája döntõt.

Manchester United és az angol bajnok, és a Spanyolok legjobbja FC Barcelona fog összecsapni, szombat este.

Helyszín: London, Wembley stadion.

 

Bevált Mourinho mágiája2010-04-21 11:42:55

A Bajnokok Ligája elõdöntõjének elsõ mérkõzésén az Internazionale 3-1-re legyõzte a Barcelonát, így kétgólos elõnybõl várhatja a visszavágót.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében a Stuttgart az elsõ félidõben jogosan vezetett a Barcelona ellen, a címvédõ a szünet után fordított, az 1-1-gyel a továbbjutás esélyese. A Bordeaux 1-0-ra legyõzte az Olimpiakoszt Athénban.

A DVSC-TEVA csapatában a sokat futó Laczkó Zsolt játéka volt a leginkább dicsérhetõ, sok párharcot megnyert, a támadások során gyakran adott használható labdát és viszonylag keveset hibázott.

Herczeg András szerint nem a csatárok számán múlik egy csapat játékfelfogása.

Fokozott ellenõrzést rendelt el Budapest rendõrfõkapitánya hétfõn délutánra és kedden egész napra a Debrecen-Liverpool Bajnokok Ligája mérkõzés miatt, amit kedden tartanak meg a fõvárosi Puskás Ferenc Stadionban.

A debreceni szakvezetõ szerint az 5–2 ellenére sincs szégyenkeznivalója a Lokinak.

Firenzében a Loki2009-11-04 15:44:50

Bár a helyi szurkolók szerint biztosan a vendéglátók nyernek majd, ebben némileg gátolhatja õket az a tény, hogy az egyik legnagyobb firenzei tehetségnek kikiáltott Sztevan Jovetics sérüléssel bajlódik és egyelõre kérdéses a játéka.

A DVSC-TEVA fordulatos, gólgazdag meccsen háromszor is beköszönt a Fiorentinának.

Elindult a Loki a Lyon ellen2009-09-29 14:53:30

...csak a Bajnokok Ligája lebeg a csapat szeme elõtt, mindenki nagyon várja már a kedd estét. Biztos, hogy más ritmusban futballozó, erõs ellenféllel nézünk majd farkasszemet, de azért mi is ott leszünk a pályán – mondta a pályaedzõ.

A Liverpool FC vendégeként kezdte a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküz- delmeit a Debreceni VSC-TEVA gárdája.

Tessék utánunk csinálni!2009-09-16 15:33:22

A csapat bejutott a BL csoportkörébe, s most mit hallani mindenfelõl? Hogy könnyû nekünk, mert Szima Gábor és az önkormányzat áll a Vasutas mögött, tetejébe a reformer Michel Platini szívlapáttal egyengette utunkat a fõtábláig.Vádak, szurkálódások, féltékenység. Önnek mi a véleménye?

Ami már korábban is sejthetõ volt, az keddre biztossá vált: Rudolf Gergely, a Loki válogatott játékosa kihagyni kényszerül a Liverpool-DVSC-TEVA meccset.

Azt várom a fiúktól, hogy a szurkolók lássák, „meghalnak a pályán”, küzdenek a sikerért! Önnek mi a véleménye?

Visszatekintés az elmúlt bõ tíz esztendõ külhoni DVSC - szereplésére. Váratlan sikerek és fájó kudarcok a nemzetközi porondon.

Szerdán lehet javítani!2009-09-07 13:54:16
Balszerencsés vereséget szenvedett a magyar nemzeti tizenegy a svédektõl. Ibrahimovic a 94. percben talált be Babos hálójába. Dzsudzsákék szerdán a portugálok ellen javíthatnak.
« 1. oldal »  Következő »