2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Sokadik alkalommal mérték össze tudásukat az ország legjobb tûzvédelmi csapatai a szombati, kismotorfecskendõ-szerelési bajnokság 2. fordulójában Berettyóújfaluban.

 

Az újfaluiak trénere szerint sokszor javukra volt a csapatszellem
Berettyóújfalu – Az újfaluiak trénere szerint sokszor javukra volt a csapatszellem.

 

A részleteket a hírre kattintva tekintheti meg!


Futsal – Az elsõ helyért folytatott harc harmadik felvonása következik hétfõn 18.30-tól Gyõrött. Könnyen elõfordulhat, hogy már most kiderül, ki ülhet fel az NB I-es futsalosok trónjára, hiszen a Rába ETO összesítésben 2-0-ra vezet a három gyõzelemig tartó párharcban.


Futsal – Folytatódnak a férfi futsal elsõ osztályú bajnokság küzdelmei, hétfõn teljes fordulót rendeznek a pontvadászatban. Mindkét hajdú-bihari alakulat hazai környezetben játszik: a DEAC Armada a Rubeola FC Csömört fogadja a Hódosban fél héttõl, az MVFC pedig az Üllõ FC Csõ-Montage együttesével csap össze 19.30-tól Berettyóújfaluban.

Futsal – 10–1-es arányban ütötte ki a Mezei-Vill nõi szakasza az élvonalbeli futsalbajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában a Kiskunfélegyházát. Érdekesség, hogy a találkozón legalább egyszer minden újfalui játékos bevette az ellenfél kapuját. Az MVFC következõ megmérettetése április 21-én lesz, akkor Szegedi AK Boszorkányok otthonába látogatnak Pallai Gábor tanítványai.

Labdarúgás – Nézze meg, hogy milyen eredmények születtek a Megye I.-ben Hajdú-Bihar megyében!


Megye I-es és Megye II-es eredmények.


Darvas, Budapest – Évek óta eredményesen mûködik Darvason a Darvasi Erõemelõ Egyesület, melynek elnöke és edzõje Haraszti László.

Szertár Sportbolt megye I.2011-10-16 19:35:43

Labdarúgás - Nézze meg milyen eredmények születtek a Megye I.-es bajnokság vasárnapi mérkõzésein!

Körösszakál, Körösszegapáti - Régi egészséges rivalizálás van a két település között. Ennek egyik formája a két szomszéd településen lévõ fiatalok által alakított labdarugó csapat mérkõzései.

Futsal - Nehéz helyzetben várja a finálé harmadik meccsét a sérülésekkel sújtott MVFC.

Futsal -

A Mezei-Vill mindhárom találkozón legyõzte a Ferencváros gárdáját.
A bajnoki címért harcolnak2010-12-13 18:12:52

A Mezei-Vill a bajnokság második helyén áll az õszi idény végén.

Igazi közönségsikert hozott a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen Berettyóújfaluban megrendezett küzdõsportgálája: a Low-kick-, K-1-, K-3- és amatõr MMA szabályrendszerû küzdelmeket több mint ezren szurkolták végig.

Egyetlen percig sem adták fel az újfaluiak, 0–4-rõl álltak fel és maradtak partiban.

A megye I-es bajnokság nyitófordulójának vasárnapi napján igen sok mérkõzés félbeszakadt a hirtelen jött vihar miatt. Ha érdekli, azok a találkozók, melyeket lejátszottak, hogyan végzõdtek, tekintse meg portálunkon.

Jók az adottságai2009-09-02 16:34:10
A debreceni Mogyorósi Lilla tavaly kezdte a versenyszerû fitneszt, s Csige Kata irányításával élete elsõ versenyét, a junior magyar bajnokságot megnyerte a forma kategóriában.
« 1. oldal »