2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Elfogták a betörõt2013-11-04 14:24:16

A berettyóújfalui nyomozók elfogták és õrizetbe vették azt a férfit, aki betört egy családi házba.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást, melyet rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított.

A huszonharmadiai dátum többször elõfordul Berettyóújfalu történetében. Május 23. a város napja, augusztus 23. Simonyi óbester, míg szeptember 23. Kádár vitéz halálának a napja. Utóbbiak kapcsán emlékezett a város szeptember 21-én, koszorúzással egybekötött ünnepségeken.


Újabb szolgáltatással bõvül a Bihar Termálliget kínálata. Az aktív pihenést kedvelõk ezentúl Zumbázhatnak is városunk megújult strandján. Igaz a mai edzés még csak kísérleti jellegû volt, de megfelelõ számú jelentkezõ esetén rendszeresen találkozhatunk e sport szerelmeseivel Berettyóújfalu gyógy- és élményfürdõjében, amely
ezen a szombaton ( július 14-én) 22 óráig várja vendégeit!


Berettyóújfalu - Aggódva hívta fel szerkesztõségünket a Berettyóújfalun élõ Bukta József, mivel szerinte az egyik helyi építkezésen emberi csontokat forgatott ki a munkagép, ám ezzel senki nem kíván foglalkozni. Ezzel szemben amíg õ sírgyalázásról beszél, addig a terület tulajdonosa, Mezei József szerint félreértés történhetett.

Nézze meg mi dolguk akadt a rendõröknek a Berettyóújfalui Rendõrfõkapitányság körzetében!

Berettyóújfalu - Többek között a címben szereplõ elõadás is elhangzott a pénteken kezdõdött XI. Országos Boncmesteri és Asszisztensi Továbbképzésen, melynek hagyományosan a bihari város ad otthont.

Labdarúgás - Vasárnap két NB III-ban szereplõ hajdú-bihari gárda lépett pályára, ha érdekli milyen eredményeket értek el csapataink, itt tudja megtekinteni.

Muraközi István polgármester a mai képviselõ testületi ülésen számolt be arról, hogy hányan kérték magyar állampolgárságukat a polgármesteri hivatalban.

Az alacsony gyermeklétszám miatt a váncsodi gyerekek a berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában folytatják tanulmányaikat. Az intézményi társulásról legutóbbi testületi ülésén döntött a bihari város önkormányzata.

Jelentõsen megnõtt a gépjármûforgalom a 42. számú fõúton- a nyaralni induló turisták valamint a a Romániába hazautazó vendégmunkások miatt, hiszen sokan a Ártándi Közúti Határátkelõhelyet választják.

« 1. oldal »