2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 


Futsal – Hétfõ esti gyõzelmük után csütörtökön ismét a Gödöllõi Bikák csapatával mérkõznek meg a berettyóújfaluiak. Trencsényiék az elõdöntõ elsõ összecsapását magabiztosan, 4-0-ra hozták.


A kosaras idény NB I A-s része a Factum Sport Debrecen számára a megszerzett 10. hellyel befejezõdött, ám az utánpótlása még javában dolgozik, mivel május végén érdekelt az országos nagydöntõben, ami az U23-as korosztályt érinti.


Beszélgettünk futsalról. S amikor ezt a témát kiveséztük, akkor áttértünk a futballra – hogy aztán váltsunk néhány szót a fociról is. Interjú Füredi Andreával, az MVFC nõi szekciójának csapatkapitányával, aki 22 kérdésemre válaszolt – micsoda véletlennek álcázott nem véletlen, egy labdarúgó-mérkõzésen pontosan ennyi focista van a pályán!


- Örömmel tölt el, hogy immár 12. alkalommal rendezhetjük meg az Országos Boncmesteri és Asszisztensi Továbbképzést – jelentette be Dr. Dombi Imre, a Gróf Tisza István Kórház Pathológiai Osztályának vezetõ fõorvosa, amikor megnyitotta az ország minden részébõl érkezett szakembereknek szóló konferenciát a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központban.

Erõemelés és fekvenyomás. Komáromban rendezték meg az erõemelõ és fekvenyomó profi nyílt magyar bajnokságot a Magyar Profi Liga szervezésében.

Városnapi programok2012-05-09 10:02:58

Berettyóújfalu történetének egyik legjelentõsebb dátuma 1608. május 23-a.


Haladás-Mezei 8-4, így a két csapat párharca egyelõre 1-1-re áll. Rábl és Szécsi egyaránt duplázott, de ez ezúttal kevés volt a sikerhez.

 


Újabb állomásához érkezett az „Összefogás és határon átívelõ együttmûködés az egészségügyi szolgáltatások minõségének javítása érdekében” címet viselõ projekt. Ezúttal az élesdi kórház küldöttsége járt a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban, ahol a traumatológia volt terítéken.

 


Futsal. Alig, hogy túl vannak a rájátszás elsõ fordulóján a hajdú-bihari csapatok, máris itt a folytatás – hétfõ este rendezik a két gyõztes mérkõzésig zajló párharcok visszavágóját.


Ki ne álmodozna Berettyóújfaluban és a bihari régióban arról, hogy autópályán utazhasson Debrecenbe?

Critical Mass éjjel-nappal2012-05-03 10:17:57


Az országos Critical Mass mozgalomhoz kapcsolódva 2012. április 29-én Berettyóújfalu is bõvelkedett kerékpáros programokban.

Állami gondozott gyerekek társadalmi beilleszkedését segíti az a két éves program, ami január elején indult Berettyóújfaluban és Komádiban. A Kaláka elnevezésû kezdeményezés célja, hogy a fiatalok késõbb képesek legyenek stabil kötõdést kialakítani, harmonikus családi életet élni és megállják a helyüket a munkaerõpiacon is.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy héten belül már második alkalommal tartóztattak fel hamisított ruhákat szállító teherautót Ártándon.


Berettyóújfalu - A megvalósult uniós fejlesztések (az utófinanszírozás miatt) likviditási gondot okoztak.


Futsal - Kikapott az MK-gyõztes Berettyóújfalu, a DEAC Armada magabiztos gyõzelmet aratott.


Debrecen, 2012. április 24., kedd (MTI) – Berettyóújfalu pénzintézetekkel szembeni kötelezettsége a 2007 eleji 198 millió forintról a múlt év közepére 4,24 milliárdra nõtt; az önkormányzat likviditási gondjait növelték az EU-s pénzbõl megvalósult fejlesztések – derült ki az Állami Számvevõszék (ÁSZ) kedden közzétett jelentésébõl.

 


Futsal – Újabb gyõzelmet arattak a MVFC-s hölgyek a nõi futsal NB I. rájátszásának alsóházában. A 3. fordulóban Algyõn lépett pályára a Mezei-Vill a Szegedi Boszorkányok ellenfeleként. Az újfaluiak 4-0-ra gyõzték le a „boszikat”.

 

 

 

LOMTALANÍTÁS2012-04-23 13:39:40

Berettyóújfalu Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a lakosságot, hogy 2012. május 5-re  /szombat/  LOMTALANÍTÁST szervez.

Berettyóújfalu – Elsõ helyezést értek el a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola tanulói a Sajó Károly Kárpát-medencei Környezetvédelmi csapatverseny területi döntõjén Hajdúböszörményben, ahol Hajdú-Bihar, Szabolcs- Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megye csapatai mérték össze tudásukat.

Nemzetközi döntõbe jutottak a berettyóújfalui diákok.

LOMTALANÍTÁS2012-04-19 11:24:35

Berettyóújfalu Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a lakosságot, hogy 2012. május 5-re  /szombat/  LOMTALANÍTÁST szervez.

Újabb kezdeményezésnek örvendhetünk a Bihari Természetbarát Egyesület jóvoltából. 2012. április 29-én 10 órától bringás felvonulás, 11.45-tõl könnyû kerótúra veszi kezdetét városunkban; majd este 8-tól éjszakai felvonulás, 21.20-tól éjszakai kerótúra színesíti a rendezvényt. A szervezõk mindenkit szeretettel várnak!

Kupagyõztes az MVFC!2012-04-16 08:20:29

 


MVFC-Gyõr 4-0!

Hiába mumus, hiába áll jobb helyen a tabellán az ETO, a Mezei simán megnyerte a kupadöntõt.

 


Berettyóújfalu önkormányzata és a Bihari Szociális Szolgáltató Központ sikeresen pályázott, s nyert el mintegy 170 millió forint európai uniós támogatást. A most indult projekt nyitórendezvénye a volt Megyeháza Fráter László termében volt.

 

"Nem elég a jóra vágyni"2012-04-15 18:25:28


Szemerkélõ esõben, de vidám hangulatban zajlott a fásítás április 14-én délelõtt Berettyóújfaluban, amelyet városunk önkormányzata kezdeményezett.

« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14 15 16 17 18 19  ... 27 Következő »