2024. április 24. Szerda, György.
 

Illusztráció - A felsõ házban harcol az MVFC
Berettyóújfalu – Véget ért a férfi futsal elsõ osztályú bajnokság alapszakasza, két megyei csapatunk közül a berettyóújfalui Mezei-Vill teljesített jobban, 44 pontjával a második helyen áll a gárda.

Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestereMuraközi István, Berettyóújfalu polgármestere
Berettyóújfalu – Minél tovább vitáznak a derecskei gazdák az M35-ös vonalán, annál késõbb indulhatnak a fejlesztések.

Berettyóújfalu – Egy felnõtt és két kiskorú gyermek szenvedett könnyebb szén-monoxid-mérgezést vasárnap délután egy berettyóújfalui családi házban. A mentõk közlése szerint mindhármukat a helyi kórházba szállították.

illusztráció
Berettyóújfalu – A kockázatkezelõ hiába minõsítette hitelezésre alkalmasnak a beruházást, a bank nemet mondott.

Mindkét hajdúsági futsalcsapat rangadó elõtt áll
Az Újfalu Szegedre látogat, míg a DEAC Veszprémben vizitál hétfõn.

A négy között az MVFC-BerettyóújfaluA négy között az MVFC-Berettyóújfalu. Futsal – Az NB II-es Ferenváros együttesét fogadta volna a Mezei-Vill a Magyar Kupa negyedik fordulójának visszavágóján, azonban a vendégek tecnikai okokra hivatkozva lemondták a mérkõzést.

 

Aranyhegy hangjegyekbõl2013-01-28 09:35:34

A fenti címmel írt könyvet Gyuláné Kathi Ilona a 45 éves Berettyóújfalui Ifjúsági Fúvószenekar történetérõl, melynek bemutatója január 25-én volt a Járási Hivatal Fráter László dísztermében.

Egy idõs asszonyra figyeltek fel a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei 2013. január 24-én késõ éjszaka Körösszegapátiban a Kossuth - Bocskai utca keresztezõdésében.

Gyõzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellán
Futsal – A 16. fordulóból elhalasztott MVFC-Gyõr mérkõzést pótolták be pénteken este a Férfi Futsal NB I-ben. A honi tetõ alatti labdarúgás két legkiválóbb csapata feszült egymásnak a slágermeccsen Berettyóújfaluban.

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkõzését pótolja be pénteken 19.30-tól az elsõ helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévõ Gyõr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el gyõztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyûjtõ újfaluiak elõnye csupán egyetlen pont a legfõbb riválisukkal szemben, a gyõriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

Írta: Kulcsár László
Az elmúlt 2012-es évben városunkban jelentõs fejlesztések és átalakítások történtek, mind beruházási, mind közigazgatási szinten. Megkértük Muraközi Istvánt, Berettyóújfalu Város polgármesterét, összegezze a város életében bekövetkezett fontos változásokat és az új év célkitûzéseit.

A hideg idõjárással összefüggésben december 26-án reggel, Berettyóújfaluban a 47. és 42. számú fõutak keresztezõdése közelében egy földön fekvõ és magatehetetlen állapotban lévõ férfit találtak a rendõrök. A 49 éves, ittas férfihez a járõrök mentõt hívtak és a kórházba szállíttatták.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Berettyóújfalui Rendõrkapitányság

Hivatala

4100 Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19.

Tel.: 54/402-024 Fax.: 54/402-116 BM Tel.: 32/52-10 Fax.: 32/52-21

e-mail: [email protected]

 

A Berettyóújfalui Református Egyházközség szeretettel tájékoztatja a Kedves Testvéreket, hogy december 24-én hétfõn, Szenteste délutánján a KARÁCSONYI ÜNNEPI ISTENTISZTELET 15 órai kezdettel a Mûvelõdési Házban lesz.

Az igazgatás átszervezõdik országos szinten, létrejönnek az új járási hivatalok, így Komádi a Berettyóújfalui Járásba fog tartozni.

A Berettyóújfalui Református Egyházközség szeretettel tájékoztatja a Kedves Testvéreket, hogy december 24-én hétfõn, Szenteste délutánján a KARÁCSONYI ÜNNEPI ISTENTISZTELET 15 órai kezdettel a Mûvelõdési Házban lesz.

Rangadó a láthatáron: ismét egymás ellen a megyei élcsapatok
Futsal - A két hajdúsági, a DEAC és az MVFC csap össze az NB I-es futsal bajnokság 15. körében.

A berettyóújfalui Városháza dísztermében tartották annak a projektnek a záró rendezvényét, melyet a Gróf Tisza István Kórház és az Élesdi Városi Kórház közösen nyert meg az összefogás és a határon átívelõ együttmûködés az egészségügyi szolgáltatások minõségének javítása érdekében.

A városházán az önkormányzat bizottsági elnökei, intézményvezetõk elõtt tartott sajtótájékoztatót Dr. Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára a térség országgyûlési képviselõje, Dr. Vitányi István, valamint a város polgármestere, Muraközi István és alpolgármestere, Pálfi Anikó társaságában.

Továbbjutott a Magyar Kupában a Mezei-Vill
Futsal - Magabiztos, 8-3-as gyõzelmének hála az MVFC is ott lesz az MK 4. fordulójában.

Az önkormányzat december 3-i rendkívüli testületi ülésén döntött a fizetõ parkolási szabályok változásáról. Ennek legfontosabb eleme, hogy a Berettyóújfalu Kártyával rendelkezõ gépjármû tulajdonos helyi lakosok a kártya mellé 1200 forintos bérlet megvásárlásával a város valamennyi fizetõ parkolós zónájára érvényes éves bérletet kapnak. A Berettyóújfalu Kártyára kedvezményt adóknak pedig a közületi bérletek ára 50 százalékkal csökken. A módosított önkormányzati rendelet december 15-i hatállyal lép életbe.

A Berettyóújfaluban élõ hátrányos helyzetû családok adósságcsapdába kerülésének megelõzését tûzte ki célul az a „Kiútkeresõ” program, melynek jelenlegi állásáról a volt megyeháza Fráter László termében számoltak be a projektben részt vevõk.

Újabb újfalui siker, ezúttal a Veszprém ellen
Futsal – A Veszprém együttese látogatott Berettyóújfaluba a férfi futsal NB I. 12. fordulójában. Ahogy az az utóbbi idõben lenni szokott, a vendégek szerezték meg a vezetést, így az MVFC-nek ismét vesztett állásból kellett fordítani.

A Vöröskereszt bázis iskolájában, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény tornatermében köszöntötték a 10, 25, 30, 40, 50, 60, 75, 80, 90 és 100-szoros véradókat.

Ny.-né S. AndreaNy.-né S. Andrea
Békéscsaba, 2012. november 22., csütörtök (MTI) – Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Gyulai Törvényszék csütörtökön a férjét felgyújtó Ny.-né S. Andreát elõre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntette miatt.

« Előző « 8. oldal » 10 11 12 13 14  ... 27 Következő »