2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A hóhelyzet miatt elmaradnak a hétvégi meccsek
Hajdú-Bihar – Az MLSZ-Hajdú-Bihari Igazgatóságának tájékoztatása szerint a mostoha idõjárási körülmények miatt elmaradnak a hétvégi fordulók az NB III-ban, a megye I-ben és a megye III-ban.

Hóhelyzet Pocsajban2013-03-15 17:08:47

Hóhelyzet Pocsajban
Pocsaj – A rendkívüli hóhelyzet – a kb. 10 cm-es lehullott hó – a pocsaji lakosságnak nem okozott közlekedési akadályt: az önkormányzat gépe kora reggeltõl takarította az utakat, közmunkásokat is bevonva, így zavartalanná tették a közlekedést a fõ- és mellékutcákon is.

A kormány nem enged a családok havi kétszáz forintos megtakarításából, már dolgoznak az újabb rezsicsökkentõ törvényen.

 

tsn.ua

Az állami adóhivatal emlékeztette az adófizetõket arról, hogy az ingatlanadót a postai értesítés kézhezvételétõl 60 napon belül ki kell fizetni. Ez azon esetekre is vonatkozik mikor az értesítést valamilyen okból kifolyólag nem adták át személyesen az adófizetõnek.

 

 

 

Bura Zoltán a Komádi Polgárõr Szervezet elnöke nyitotta meg a közgyûlést. Köszöntötte a közgyûlésen megjelent polgárõröket, vendégeket és támogatókat. Levezetõ elnöknek Kolozsvári Andrást a Komádi Polgárõr Szervezet tiszteletbeli elnökét javasolta, amit a közgyûlés elfogadott. Kolozsvári András levezetõ elnök megköszönte a bizalmat, majd köszöntötte a megjelent vendégeket, a Megyei Polgárõr Szövetség küldöttségét: - Gyarmati Lajosnét, elnökségi tagot, és Csorbáné Szónya Kornélia irodavezetõt, Aranyi István r. ezredest, megbízott kapitányság vezetõt, Tóth Ferenc Polgármester urat, Hidvégi László alpolgármestert, Dr. Kovács Zoltán r. alezredest, a Komádi Rendõrõrs parancsnokát, valamint a támogatóikat, valamennyi jelenlévõ polgárõrt, és családtagjaikat.

 

 

Március 6-án elkísértem Major Jánost, akivel már elõre megbeszéltük otthonában, hogy régi álmát, a külterületi tanyák térképét átadja a Komádi Helytörténeti kiállítás részére. Erdei Zoltánnéval a Helytörténeti Kiállítás vezetõjével való beszélgetését lejegyeztem és most közreadom.

 

Március 10-én járt napközelben a PANSTARRS üstökös, amely kedd estétõl Magyarországról is látható. Sajnos a várható idõjárás nagyon megnehezítheti az alacsonyan járó égitest észlelését.

A pénteki, vártnál jobb munkaerõ-piaci adatok kedvezõ hatása áthúzódott erre a hétre is. Újabb csúcsot ütött Dow Jones index, de továbbra is csekély a lelkesedés a nyersanyagpiacokon. Alig változott a nemesfémek ára, vegyesen zárt az energiahordozók piaca, igazán szép mozgásokat a mezõgazdasági termékek között találunk. A cukor árfolyama kéthónapos csúcsára ugrott, és a kukorica is drágul.

Csökken a benzin ára2013-03-12 10:34:13

Budapest, 2013. március 11., hétfõ (MTI) – Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi átlagárát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik – értesült hétfõn piaci forrásokból az MTI.

A nõk két éve az érvényes korhatárnál hamarabb is nyugdíjba mehetnek. Vajon ön megfelel a feltételeknek?

 

Júniusban indul a mobiltárca-alkalmazás hazai tesztelése, és az õsz vége felé akár már szélesebb körben is startolhat az új fizetési módszer – mondta Pukler Gábor, a Magyar Mobiltárca Szövetség elnöke a Világgazdaságnak.

Részletekért kattintson a hirre!

A GKI Energiakutató szerint a gázolaj ára marad, de a benzin 6 forinttal lesz olcsóbb.

Íme a sorsolás, és az eddigi eredmények.

A tavasz és a természet megújhodásának kezdetén, idén is köszöntötték hölgytársaikat a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének tagjai. A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ nagytermében összegyûltek körében megjelent Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, Muraközi István polgármester, Bónácz János alpolgármester is.

A megye 19 településétõl több mint 29 milliárd forint adósságot vállal át az állam, városunk esetében ez mintegy 2,8 milliárd forint.

Forrás: deluzions.netKisebb repedések feltöltésére és lezárására alkalmas polimerrel vonhatják be a jövõ épületeit.  Egy újfajta technológiával készülõ beton repedései napfény hatására begyógyulnak.

Hosszas vita után kapta meg a még 2006-ban egy magyar cég által levédett Facebook.hu domainnév tulajdonjogát a világ legnagyobb közösségi oldala.

A péntek délutáni gyengülési hullám után a forint egy esti korrekció után ugyanott folytatja hétfõ reggel, ahol abbahagyta.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ezentúl heti bontásban elérhetõvé teszi a Hajdú-Bihar megyei sebesség mérések helyére vonatkozó információkat. A közzétett adatok tájékoztató jellegûek.

Lopás az orvosi rendelõben2013-03-09 14:05:20

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság munkatársai egy fiatal lányt azért vettek szabálysértési õrizetbe, mert egy orvosi rendelõbõl lopott. A  szabálysértési õrizetbe vett személyt 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.


Címvédésre készül az MVFC
Berettyóújfalu – Amennyiben szombaton legyõzik a házigazda Gyõrt, vasárnap már döntõt játszanak.

Az ingatlanvásárlást támogató szocpol átalakításának részletei meglepetéseket is tartogathatnak. A legnehezebb az energetikai tanúsítvány értékéhez kötött feltétel teljesítése lesz.

3D-s nyomtatási technológia igénybevételével pótolták ki egy sérült emberi koponyacsont háromnegyed részét az Egyesült Államokban.

Megújul a Facebook üzenõfala
Látványos változás elõtt a Facebook. Külön-külön hírfolyamba kerülnek a játékok, a fotók, a hírek.

« Előző 1 ... 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 « 1048. oldal » 1049 1050 1051 1052 1053 1054  ... 1201 Következő »