2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Magyarországon tradicionálisan az ingatlan számít az egyik legnépszerûbb hosszú távú befektetésnek. Természetes, hogy a ház- és lakástulajdonosok nem csak otthonukat, hanem befektetésüket is védik a lakásbiztosítással: a legtöbb otthonbiztosítás a lakóépületre és a háztartási ingóságokra terjed ki, illetve leginkább az elemi károkra és az üvegtörésre nyújt fedezetet. Fontos azonban tudni, hogy léteznek már olyan biztosítások is, amelyek komplex, azaz sokkal szélesebb körû védelmet is jelentenek.

Bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A gázolaj ára nem változott.

A kedd esti hirtelen gyengülés után 293 és 294 közötti euróárfolyamon kezdte a napot a forint. Reggel 8 kor 293,5 forinton áll az euró.

Gulyás János emléktorna 2013-02-05 12:58:00

A BUSE és a volt játékostársak szervezésében február 3-án került megrendezésre a Gulyás János Labdarúgó Emléktorna,melynek lebonyolításával emlékeztünk a fiatalon elhunyt társunkra.

Traffipax információ 2013. február 4- 10.
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol és mikor mérnek megyénk rendjének õrei!

Alaposan meggyûlhet a bajuk a magánszemélyeknek a 2012. évi adóbevallás kitöltésével, ha nemcsak munkaviszonyból, hanem önálló tevékenységbõl, például üzletszerû internetes ingó értékesítésbõl is származott jövedelmük.

 

Az áram- és gázszolgáltatók bíróságon támadták meg a MEH decemberi tarifadöntéseit, mert szerintük a MEH adatai nem tükrözik a valós költségeiket.

 

Érkezik a fizetõs YouTube2013-02-04 10:38:45

A tévéhez hasonló elõfizetési rendszert állítólag már tavasszal bevezetik.

 

Az elemzõk szerint a Mol ma újabb drágulást jelent be.

 

Most éli legkritikusabb napjait az ingatlanszakma, hiszen a szektor minden szegmense pang - mondta a Napi Gazdaságnak interjúban Mehrli Péter, a Magyar Ingatlanszövetség elnöke.

A lakásvásárlás elõtt állók számára jó hírrel, az eladásra készülõknek pedig rosszal szolgál a KSH legfrissebb adatsora. Az árak kitartóan apadnak, a drágulást mutató adatot pedig érdemes erõs fenntartással kezelni.

 

Mindkét hajdúsági futsalcsapat rangadó elõtt áll
Az Újfalu Szegedre látogat, míg a DEAC Veszprémben vizitál hétfõn.

 

Hurka töltés és farsangi mulatság Derecskén
Derecske – A hagyományõrzés, a turizmusfejlesztés, illetve a testvérvárosi– és határmenti kapcsolatok erõsítése céljából, szombaton immár ötödik alkalommal rendeztek disznótoros versenyt Derecskén.

 

2013. január 29-én szép számú közönség gyûlt össze a Kossuth Lajos Mûvelõdési Házban, hogy a magyar kultúra-napi gazdag nagyrábéi programján részt vegyen.

A négy között az MVFC-BerettyóújfaluA négy között az MVFC-Berettyóújfalu. Futsal – Az NB II-es Ferenváros együttesét fogadta volna a Mezei-Vill a Magyar Kupa negyedik fordulójának visszavágóján, azonban a vendégek tecnikai okokra hivatkozva lemondták a mérkõzést.

 

Illusztráció
Balmazújváros, 2013. január 31., csütörtök (MTI) – Hajdú-Bihar megyében 2012-ben csaknem 30 kilométer kerékpárutat építettek összesen kétmilliárd forint európai uniós forrásból – közölte Mezõ Ferenc, az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (ÉARFÜ) igazgatója csütörtökön Balmazújvárosban.

 

Budapest/Trenton, 2013. január 31., csütörtök (MTI) – A világon elsõként indította el Tom Szaky, a Terracycle cég fiatal vezetõje a cigarettacsikkek újrahasznosításának programját, amelyet Kanada, az Egyesült Államok és Spanyolország után többek között Magyarországon is be fognak vezetni.

 


Idei elsõ soron következõ testületi ülésén új alpolgármestert választottak képviselõink, az összeférhetetlenség miatt lemondott Pálfi Anikó helyébe.


 

Az Emberi Erõforrások Minisztériumának kiadott közleménye szerint több ponton is megváltozik a gyógyszertámogatások rendszere, amely mind a járóbeteg ellátást, mind a fekvõbeteg ellátást érinti. Az Egészségügyért Felelõs Államtitkárság szerint a módosítások a hatékonyságjavulást célozzák. Például az ellátásbiztonságot erõsíti, hogy a vaklicit megváltozik, a jövõben csak azok a termékek válhatnak viszonyítási alappá, amelynek a gyártója az eddigieknél magasabb forgalmi arányt biztosít.

Évente 20-30 ezer forintot is meg lehet spórolni, ha igényeinknek megfelelõ folyószámlát és bankkártyát választunk, és ezeket tudatosan használjuk - mondta Gergely Péter, a BankRáció.hu szakértõje az MTI-nek.

5405 ingatlan adásvételére került sor januárban a Duna House szerint.

Az egykori játszótársra emlékeznek
Berettyóújfalu – Öt évvel ezelõtt, tragikusan fiatalon hunyt el Gulyás János, a BUSE labdarúgója.

Péntektõl ismét emelkedik a benzin ára
Budapest, 2013. január 30., szerda (MTI) – Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik – értesült az MTI szerdán piaci forrásokból.

Február 1-tõl csak elektronikus úton nyújthatók be kifizetési kérelmek
Debrecen – Február 1-tõl csak elektronikus úton nyújthatók be kifizetési kérelmek számos beruházási támogatásnál.

Jön az I-Lakás rendszer2013-01-31 10:19:04

Intelligens lakás-távfelügyeleti rendszer fejlesztésére nyert el 117,4 millió forint támogatást a Combit Számítástechnikai Zrt., az Új Széchenyi Terv keretében lezárult projekt teljes költségvetése 195,7 millió forint volt - közölte a cég.

« Előző 1 ... 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 « 1053. oldal » 1054 1055 1056 1057 1058 1059  ... 1201 Következő »