2018. december 15. Szombat, Valér.
 

Súlyos kézsérüléseket szenvedett az a robogós, aki egy személyautóval ütközött össze hétfõn kora este Hajdúsámsonban, az Árpád utcában.

Amennyiben nem születik megfelelõ döntés a szakszervezetek és a kormány delegációja között, kedden megbénulhat az egész ország. A régióban mindenki tûkön ülve várja a fejleményeket. Készülnek a társaságok?

Az ütközés után a motoros az árokba borult és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Mindkét csuklója eltört annak a motorosnak, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap este Hajdúsámsonban, a Petõfi Sándor és a Damjanich utcák keresztezõdésében.

Súlyos sérülések gyanújával szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap reggel Debrecen határában, a 48-as út és a Kondoroskert utca keresztezõdésénél.

Kettészakadt az egyik jármû annak a balesetnek a helyszínén, amely vasárnap délelõtt történt a 47-es úton, Tépe és Berettyóújfalu között.

40 éve ballagtak2009-10-24 17:33:27

Negyvenedik osztálytalálkozójukra gyûltek össze az egykor 8.B. osztály tanulói a csökmõi Edina Cukrászdába október 24-én.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, amely egy román rendszámú kamion oldalának ütközött csütörtökön kora délután a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójánál lévõ keresztezõdésben.

Meghívó könyvbemutatóra2009-10-22 11:22:15

A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ és a Megyei Népfõiskolai Egyesület nevében szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, valamint érdeklõdõ ismerõseit

2009. október 26-án hétfõn 17 órára

a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központba

Váradi Péter Pál  Lõwey Lilla

ERDÉLY  SZÉKELYFÖLD Marosvásárhely és az

ERDÉLY-SZÉKELYFÖLD A nagy székely mesemondó

Benedek Elek címû fotóalbumok,

valamint a Marosvásárhely- Kultúrpalota 2010 falinaptár bemutatójára.


A bemutatón a kiadványok kedvezményes áron megvásárolhatók.

Újra bihari vállalkozókkal, termelõkkel népesedett be a Kabos Endre Városi Sportcsarnok Berettyóújfaluban. A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Bihari Számadó Napok idén október 15-tõl 17-ig zajlanak.

Mint minden év október második hétvégéjén, idén is  benépesült az egyébként csendes, párszáz lakosú Újiráz. A falu fennállásának 97. évfordulóját ünnepelték az itt élõk, az elszármazottak, és a környékbõl ide érkezõk.

Festés a könyvtárban2009-10-09 16:50:26

További foglalkozások folytatódnak a csökmõi könyvtárban. Ma festéssel foglalhatták le magukat az ide betérõ gyerekek. Tóth Katalin könyvtári foglalkozásai egyre népszerûbbek.

A fiatal nõnél a kórbonctani vizsgálat során mutatták ki a H1N1-fertõzést. A DE OEC betegei között ez a második laboratóriumilag igazolt H1N1-vírusfertõzés.

A tettes egy Hatvan utcai gyorsétterem elõtt szállt be az autóba majd az étteremben lévõ autótulajdonos barátnõjére fegyvert fogott, majd szabályosan kipaterolta az autóból. A bíróság ítélkezett!

A helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, akit egy esztergagépnél ért  baleset.

 

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze kedden délután Debrecenben, a Burgundia utcán.

Kézimunka kiállítás nyílt október 5-én a csökmõi könyvtárban.

Csak az iskola kazánházából akartak Diáktanyát, végül nagy terveket szövõ egyesületté váltak. Röviden így lehetne összefoglalni a berettyóújfalui Aranyos Szülõk Egyesületének történetét. Mindezt Papné Bói Annától, az egyesület titkárától tudtam meg, aki arról is beszámolt, milyen rögös út vezetett idáig.

A Bihari Szabadmûvelési és Népfõiskolai Egyesület, valamint a biharkeresztesi Városi Mûvelõdési Ház és Könyvtár

2009. október 14-én szerdán 10 órakor tartja az Építõ Közösségek - közmûvelõdési intézmények az egész életen át tartó tanulásért címû projekt Nyitó Konferenciáját, melyre meghívták a közmûvelõdési intézmények és civilszervezetek képviselõit.

 

 

 

Csütörtökön délután hárm autó karambolozott a Füredi és a Csemete utcák sarkán.

Baleset a 35-ösön2009-10-01 15:04:52

Mikrobusz és személyautó ütközött össze szerda este a 35-ös úton Józsa és Debrecen között.

Teherautó ütközött menetrend szerint közlekedõ Volán-autóbusznak szerda délután fél négy körül. A sofõr súlyosan megsérült, õt mentõhelikopter szállította kórházba.

Karambol kilenc sérülttel2009-09-29 18:57:16

Kilencen sérültek meg hétfõn kora este az M35-ös autópálya felhajtójánál, ahol két személygépkocsi ütközött össze.

Erõsen ittas állapotban, arcsérülésekkel szállították kórházba azt a sofõrt, aki hétfõn hajnalban szenvedett balesetet Debrecenben, a Kishegyesi úton.

« Előző 1 ... 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 « 1063. oldal » 1064 1065 1066 1067 1068 1069  ... 1083 Következő »