2019. június 20. Csütörtök, Rafael.
 

Nagyrábé – Falugyûlésen kérték a tervezõt és a polgármestert a nagyrábéi lakosok, hogy a jelenlegi formában ne fogadják el a településfejlesztési terv módosítását.

 


Ártánd, Biharkeresztes, Debrecen – Kedden délután az Ártándi közúti határátkelõhelyen belépésre jelentkezett egy görög állampolgár által vezetett, német honosságú kamion.

 

Budapest, 2011. november 14., hétfõ (MTI) – Emeli bruttó 5, illetve 8 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új csúcsra emelkedik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Bozsik program Komádiban2011-11-15 09:52:55


Komádi – Igazi lelkesedéssel küzdöttek a gyõzelemért a napokban megrendezett Bozsik programban szereplõ ifjúsági labdarúgó csapatok Komádiban.

Eger, 2011. november 14., hétfõ (MTI) – Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), további három együttmûködõ szakszervezeti konföderációval egyeztetve 94 módosító javaslatot juttatott el a parlamenti pártok frakcióvezetõihez a Munka törvénykönyve tervezetének megváltoztatása érdekében – közölte Borsik János hétfõn Egerben.

Alig változott a forint árfolyama kedden reggel a nemzetközi bankközi piacon hétfõ estéhez képest: az eurót 316 forint, a svájci frankot 255 forint körül jegyezték.

Az év elsõ kilenc hónapjában az agrártermékek ára közel 30 százalékkal emelkedett. A krumpli ára látványosan csökkent.

A legfontosabb nemzetközi devizanemekkel szemben valamelyest gyengült hétfõ reggelre a forint a bankközi devizapiacon, majd délelõtt esni kezdett az árfolyam.

Berettyóújfalu - Az MLSZ-ben megtartották a férfi futsal Magyar Kupa nyolcaddöntõjének sorsolását, melyen eldõlt, a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu az Üllõ FC Csõ-Montage ellen vívhatja ki a legjobb négy közé jutást.

Berettyóújfalu – A MVFC Berettyóújfalu nõi csapatának csak a gyõzelem elfogadható a mérkõzésen.


Budapest, 2011. november 11., péntek (MTI) – Erõsödött a forint péntek délután, az eurót 310 forint alatt jegyezték 16 óra után.

Budapest, 2011. november 11., péntek (MTI) – A kormány által a parlament elé beterjesztett törvényjavaslat szerint jövõre számos változás várható a személyi jövedelemadózásban (szja) – hívja fel a figyelmet a PwC.


Interjú Török Istvánnéval, a Vass Jenõ Óvoda és Bölcsõde intézményvezetõjével


Budapest, 2011. november 10., csütörtök (MTI) – Átalakítják a rokkantsági nyugdíjrendszert, mert a jelenlegi  fenntarthatatlan, pazarló, átláthatatlan és folyamatosan államadósságot generál – közölte Giró-Szász András kormányszóvivõ csütörtöki sajtótájékoztatóján. Megszûnik a rokkantsági nyugdíj, a rendszeres szociális járadék és az átmeneti járadék, ezek helyett egységes táppénzszerû ellátást vezetnek be.

 


Budapest, 2011. november 10., csütörtök (MTI) – A lakásárak 2008-tól 2011 elsõ félévéig nominálisan közel 12 százalékkal csökkentek, s az elsõ félévi átlagárak alapján több mint tízszeres eltérés van az árakban országos szinten – állapítja meg az OTP Jelzálogbank felmérése.

 

Budapest, 2011. november 11., péntek (MTI) – Kissé javult péntek reggelre a forint csütörtöki mélypontjaihoz képest: az eurót 314 forint környékén jegyzik, 3 forinttal történelmi csúcsa alatt.

Budapest, 2011. november 11., péntek (MTI) – Az októberi 3,9 százalékos infláció után 4,1-4,2 százalékos 12 havi inflációt várnak decemberre az MTI-nek nyilatkozó elemzõk, akik szerint a forint árfolyamának gyengülése miatt akár kamatemelésre is elszánhatja magát a jegybank.

Csütörtök reggel a forint árfolyama valamelyest javult az összes irányadó devizához képest, de hamar elfogyott a lendület, és gyengülni kezdett a magyar deviza.

Budapest, Hajdú-Bihar - Megyénkbeli „önhikis” településeknek is jutott támogatás.

Pocsaj – „Közös nevezõ- közösségi jövõtervezés a kistérségben” címmel szerveztek összejövetelt, közös beszélgetést Pocsajban az iskola tornatermében november 8-án. A felsõoktatási-kistérségi program a Debreceni Egyetem programja a Berettyóújfalui Kistérségben a társadalmi hálózatok megerõsítése érdekében.

Az euróhoz, a dollárhoz és a svájci frankhoz képest még erõsödött szerda kora reggel a forint a bankközi devizapiacon, késõbb azonban jelentõsen gyengülni kezdett. Tíz óra után az euró 311 forinthoz ért, a svájci frankot 251 forint fölött jegyezték, miután felerõsödött az olasz adósság miatti piaci aggodalom.

Berettyóújfalu - Turzó József tanítványai Csömörön gyûjtötték be a három bajnoki pontot.

Szerdától újabb áremeléssel kell szembesülnünk a benzinkutakon. A gázolaj még drágább lesz és már a benzint is bõven 400 forint felett tankolhatjuk.

Az elmúlt hétvégi eredmények és tabella a hajdú-bihari labdarúgó megyei III. osztályból.

Budapest, 2011. november 8., kedd (MTI) – Alig változott a forint árfolyama kedden reggel a nemzetközi bankközi piacon hétfõ estéhez képest: az eurót 306 forint, a svájci frankot 247 forint körül jegyezték.

« Előző 1 ... 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 « 1063. oldal » 1064 1065 1066 1067 1068 1069  ... 1142 Következő »