2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Számadó Napok2012-10-05 14:15:56

A hírre kattintva tekintheti meg a programfüzetet!

Biciklitolvajok kerültek õrizetbe Berettyóújfaluban
Berettyóújfalu – Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe kedden a berettyóújfalui kapitányság nyomozói.

 

Simán gyõzött a Berettyóújfalu a Gyöngyös ellen a Magyar Kupában
Futsal – Megtartották a Magyar Kupa második fodrulóját, a küzdelemsorozatba immár az MVFC és a DEAC is bekapcsolódott.

 

Irodalmi Kávéház2012-10-04 15:43:26

A Múzeumok Õszi Fesztiválja rendezvénysorozat keretén belül a Bihari Múzeum rendhagyó kiállításal és mûveivel emlékezik meg a 120 éve született Nadányi Zoltánról. Az Irodalmi Kávéház címû kiállítás megnyitója 2012. október 9-én, 15 órakor lesz a Bihari Múzeumban.

Lakhatási támogatást kaphatnak október elsejétõl azok, akiket a munkaügyi kirendeltség legalább három hónapja álláskeresõként tart nyilván, és állandó lakóhelyüktõl távol vállalnak munkát.
Folytatódnak a nemdohányzók védelmében hozott intézkedések, már gyártják az elrettentõ képekkel és feliratokkal ellátott cigarettásdobozokat.

A korábbinál szélesebb körû kedvezményeket és számos megújuló szolgáltatást vehetnek igénybe a jövõben a köz- és felsõoktatásban tanuló diákok a szeptemberben bevezetett új diákigazolvánnyal - hangzott el a témában csütörtökön a fõvárosban rendezett szakmai konferencián.

A Napló vendége Tóth Ferenc, Komádi polgármestere – A munkahely volna a legfontosabb
A városi cím új távlatokat nyitott: a kis-sárréti települések természetes vonzáskörzeti központja lett.

Komádi - A komádi Eurotex Kft. felszámolás alatt áll, a dolgozóit két új, szintén olaszok alapította kft. foglalkoztatja.

Létavértes, Földes - A termelõk állítják, hogy a cég azonnali fizetést ígért, az igazgató szerint azonban szó nem volt errõl.

Egy 61 éves nõ eltûnésérõl érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra.

Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe tegnap a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság nyomozói.

A Fõvárosi Közgyûlés döntése értelmében a havidíj egy összkomfortos, szociális alapon bérbe vett lakásnál négyzetméterenként 336 forint lesz, egy piaci alapon kiadott összkomfortos lakásnál pedig 873 forint.

Adj vért, adj esélyt!2012-10-02 16:42:06

 

A Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezete véradást szervez 2012. október 4- én Berettyóújfaluban a Bessenyei György Szakközépiskolában 09:00 órától 13:30 óráig. Aki általános jó körzérzetnek örvend, egészségesnek érzi magát kérjük járuljon hozzá az országos vérkészlet növeléséhez . Önnek csak 20 perc az életébõl, másnak maga az Élet! Sok szeretettel várunk minden kedves régi és leendõ véradót, segíteni akarót!

 

 

 

Október 1-én indult, és máris gõzerõvel halad az Országos felsõoktatási véradóverseny, amelyet hetedszerre szervez meg a Magyar Vöröskereszt, s mint eddig minden évben, Hajdú-Bihar Megyei Szervezete motiválja a helyi intézményeket, hogy vegyenek részt a jó ügyet szolgáló megmérettetésen.

 

Az elmúlt héten 222 helyszínen mintegy negyvenezer 5-11 éves gyermek rúgta a labdát az újra indított Bozsik program keretében. A több mint kétszáz körzet egyik központja Berettyóújfalu, ahol egy hete öt település közel száz csemetéje futballozott.

A program részleteirõl Bukus Péter alközpontvezetõ edzõ számolt be honlapunknak:

Idén szeptemberben, országosan csupán 6541 ingatlan adásvétel bonyolódott le Magyarországon, így ez az év eddigi leggyengébb hónapja a hazai lakáspiacon.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri egy 2012. szeptember 24-én 16 óra 45 perc körüli idõben történt közlekedési balesettel kapcsolatban.

A parlament kivételesen sürgõs eljárásban tárgyalta az errõl szóló javaslatot, amelyet 238 igen szavazattal megszavaztak a képviselõk. A törvény várhatóan napokon belül életbe lép.

Népzenei találkozóra gyülekeztek a csökmõi Faluházba a különbözõ településekrõl érkezõ népdalkörök és szólisták szeptember 29-én.

 

Komádiban a KOMOTTHONBAN családja, a KOMOTTHON vezetõsége, dolgozói, idõs lakói és az „Aranykor” Városi Nyugdíjas klub tagjai körében köszöntötték Pálfi Józsefnét („Eszti mamát”) 90. születésnapja alkalmából.

 

A hírre kattintva tekintheti mega részleteket!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Polgárõr Szövetség Közlekedésbiztonsági Vetélkedõt szervezett 2012.szeptember 16-án Debrecenben, ahol a Berettyóújfalui Polgárõrséget képviselõ Dudoma Zsolt 2. helyezést ért el.

Elõször nyert pályázatot a Bihari Népmûvészeti Egyesület, a projekt megvalósítása már el is kezdõdött Berettyóújfaluban a Tavasz körúton, az egyesület alkotóházában.

Ahány város, annyiféleképp próbálják rendezni az önkormányzatok a bérlakások helyzetét, és lehetõleg némi pénzt is látni belõlük - írja a Világgazdaság.

« Előző 1 ... 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 « 1068. oldal » 1069 1070 1071 1072 1073 1074  ... 1201 Következő »