2018. november 18. Vasárnap, Jenő.
 

Tiba István foglalhatja el a hétfõn lemondott Arnóth Sándor helyét a parlamentben. A Fidesz Hajdú-Bihar megyei választmányának 42 tagja pénteken egyhangúlag döntött a balmazújvárosi polgármester mellett.

Egy ember meghalt, ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg abban a balesetben, amely pénteken este történt a 35-

ös fõút, Hajdúböszörményen átvezetõ szakaszán, ahol három autó ütközött össze.

A mai naptól a polgárõrség is védi Magyarhomorog települést -jelentette be Nagy Barna polgármester azon az összejövetelen, amelyen az az 54 fõ is megjelent, akik a helyi polgárõr egyesületnek lettek a tagjai.

Remek õszi programok várhatók októberben a dél-bihari falvakban.

Útkarbantartás miatt lassabban haladhat a forgalom a 47-es fõúton, Csökmõnél.

Karóval fejbe ütötte2008-10-02 14:47:13

Szerda délután egy férfi bántalmazásáról tettek bejelentést Szerepen. A 45 éves férfit egy 15 éves fiú elõzetes szóváltást követõen bántalmazta egy bottal.

Püspökladány – Az uniós hazai forrásokra pályázókat ingyenes tanácsadással váró Új Magyarország Pontot avattak szeptember 30-

án, a Püspökladányi kistérségben.

Titokzatos fantom bukkant fel a hajdú-bihari Tetétlenen. Senki nem tudja, hogy honnan jött és mit akar, de azt mondják, nagyon gyors és olyan 220 körül lehet. Nem mindenki hisz benne, néhány helyi szerint vagy létezik vagy nem, más viszont már a nyomába is eredt, csak mezítláb volt, ezért nem tudta elcsípni.

Megyénkben százezer hektárról mintegy 800 ezer tonna termés várható, több, mint az Európai Unió összes tagállamában idén intervencióra felajánlható mennyiség (ami idén 700 ezer tonna).

Debrecen, Ártánd – Mozgalmas hétvégén vannak túl a pénzügyõrök, hiszen Ártándon több ezer karton cigaretta és iraki határsértõk is fennakadtak a rostán.

Megszúrta élettársát2008-09-30 08:15:02

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság halált okozó testi sértés elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt tegnap éjszaka õrizetbe vett egy ártándi férfit, aki egy késsel mellkason szúrta élettárást.

Hamarosan kibõvített és kicsinosított strandokon pancsolhatunk a megye több településén is, ahol jelentõs fürdõfejlesztések vannak folyamatban.

Budapest, Debrecen, Püspökladány – Becsülendõ, hogy Arnóth Sándor a történtek után az egész parlamenttõl elnézést kért és azonnal lemondott – vélekedett Kósa Lajos, Debrecen polgármestere.

Buszbaleset Hajdúszováton2008-09-29 08:37:59
Hajdúszovát -
Két súlyos, és három könnyû sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn reggel történt Hajdúszováton a Batthányi és a József Attila utcák keresztezõdésében, ahol egy busz és egy autó karambolozott.

A motoron utazó mindkét személy megsérült abban a balesetben, amely vasárnap délután történt Debrecenben a Sámsoni úton, ahol egy motor és egy autó ütközött össze.

Totális ellenõrzés lehet a jövõben az utakon, a számtalan kamera nemcsak a díjfizetést, a szabályszegést, a gyorshajtást figyelné, de ellenõrizné a zöldkártya meglétét vagy a kamionstop betartását is.

Két nyerges-vontató, és két személyautó ütközött össze, pénteken kora reggel a 42-es fõúton Berettyóújfalu határában.

A 47. számú fõúton Berettyóújfalu és Tépe között (kettõs kanyarnál) két személygépkocsi ütközött egymással.

Nyílt nap2008-09-25 10:39:13

Sok nyolcadikos kisdiáknak nagy fejtörést okoz, hova menjen továbbtanulni. Mi adunk néhány ötletet.

Még csak pár hete tart a 2008/2009-es tanév, de a diákok, szülõk szeretik tudni, mikor lesznek és hány napig tartanak a szünetek. Most errõl adunk egy kis tájékoztatást.

Egy érdekes topic a fórumból: "A pofátlanság mintaképei a Pálma Sörözõvel szembeni járdán parkolnak nagy értékû kocsijaikkal. Szegény ember: fullos BMW NÉMET rendszámmal és mit látok: MAGYAR rokkantkártya a szélvédõn!!! Volt olyan, hogy egymás után 3, azaz HÁROM luxusgép parkolt a járdán..."

Hajdú-Bihar – Gatyában dolgozunk, olyan meleg van az épületben – utalt humorosan Kóti Balázs, a magyarhomorogi Szabó Pál Általános Iskola igazgatója arra, hogy a hideg miatt õk is befûtöttek.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett az a motoros, aki egy személyautóval ütközött össze kedden késõ éjszaka Debrecenben, a Kossuth és a Klaipeda utcák keresztezõdésében.

 

A Hortobágy utcán tartott hazafelé egy, a közelben lakó 56 éves férfi szeptember 08-án 21 óra körüli idõben Debrecenben.

« Előző 1 ... 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 « 1070. oldal » 1071 1072 1073  Következő »