2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

 

Második alkalommal rendeztek orgonakoncertet szeptember 16-án 16 órától a református templomban.

 

Lehetõség az áramdíj tartozás rendezésére
Hajdú-Bihar - Szigorú feltételeknek kell megfelelnie azoknak, akik élni kívánnak a felkínált lehetõséggel

Budapest, 2012. szeptember 19., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 8 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Országoson 23 gépkocsit kaptak a mentõk, közülük egy Hajdú-Biharba, a berettyóújfalui mentõállomásra került – tudtuk meg Kerekes Zoltántól, a megyei mentõállomás mûszaki vezetõjétõl.

Meghalt az a férfi, aki vadászat során kapott lõtt sebet kedd este Püspökladány közelében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

 

Felszámolás alatt álló vállalkozások Hajdú-Biharban
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy milyen cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Biharban!

 

Változások a Diószegiben2012-09-18 16:01:46

A Diószegi Kis István Református Általános Iskola vezetésében a következõ változások történtek: László Vilmos Csongor 2012. május végén történt fenntartói döntés értelmében 2017. július 31-ig kapott kinevezést a Diószegi Kis István Református Általános Iskola igazgatói teendõinek ellátására.

 

Egy nap alatt összegyûlt az a 115 aláírást tartalmazó petíció, amit hétfõ este, a testületi ülés után adtak át a diákok Szalay Csaba váncsodi polgármesternek.

Kedves Olvasóink!2012-09-17 12:54:37

Új PÁLYÁZATI LEHETÕSÉGEK - Nyereményakció - Fõdíj: 2 személyes 3 napos wellness pihenés!



A hírre kattintva tekintheti meg a részleteket.

 

Regionális elõdöntõ Hajdú-Bihari résztvevõkkel Magyarországon
Magyarország – Második alkalommal hirdették meg a felmenõ rendszerû Országos regionális elõdöntõt. A „Népek tánca, népek zenéje” elnevezésû sorozat célja a hazánkban és a határainkon túl élõ amatõr csoportok, hagyományõrzõ együttesek számára bemutatkozási lehetõség biztosítása.

 

Három figyelmeztetés után akár ki is rúghatják a közösségi oldalakon aktív mentõst .

90 éves lett Csökmõ legidõsebb férfi lakosa.

Szüreti rendezvény az idõsek nappali klubjában Körösszegapátiban
Körösszegapáti – Szüret úgy, mint régen Körösszegapátiban. A helyi idõsek nappali klubjának dolgozói már hetekkel ezelõtt elhatározták, hogy „Napsugaras” szüretet rendeznek az idõsek klubjában. Elhatározásukat tett követte, amikor is Szûcsné Nagy Ildikó köszöntötte a klub tagjait és a vendégeket.

Sok gólt láthattak és emellett remekül szórakozhattak azok a hazai szurkolók, akik pénteken este kilátogattak a Morotva-Ligetbe, az MVFC - DEAC-Armada mérkõzésre.

Budapest, 2012. szeptember 14., péntek (MTI) – Megjelent az egészségügyi alapellátás alapfinanszírozásának megemelésérõl szóló kormányrendelet, amelynek értelmében már novembertõl több pénzt kaphatnak a felnõtt- és gyermekháziorvosok mellett a vegyes praxisok, a védõnõi szolgálatok és a területi ellátási kötelezettséggel dolgozó fogorvosok.

 

Szeptember 8-án került sor Hajdúnánáson a VII. Nyugdíjas Kórus Találkozóra, amelyre a házigazdákon kívül, 9 településrõl: - Balmazújváros, Berettyóújfalu, Debrecen-Józsa, Derecske, Földes, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Kaba, Komádi, érkeztek az énekkarok, népdalkörök. Ezt a találkozót magas színvonalon minden évben megrendezik Hajdúnánáson.

 

A részleteket a hírre kattintva tekintheti meg!

MVFC-DEAC: A negyedik fordulóban máris házirangadó
Futsal - Ma a két megyénkbeli férfi futsalos gárda, az MVFC és a DEAC feszül egymásnak.

Szeged, 2012. szeptember 10. – Motoros baleset, gyalogosgázolás, vízbefulladás, csecsemõ újraélesztés – ilyen és ehhez hasonló baleseti szituációkban kellett helytállniuk a 41. Országos Elsõsegélynyújtó Versenyen résztvevõknek Szeged belvárosában, szombaton. A Magyar Vöröskereszt a Budapest Bank támogatásával a verseny keretében újra az utcára, az emberek közé vitte az elsõsegélynyújtás fontosságának üzenetét.

 

Harmadik helyezést nyert a debreceni Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának gyermekcsapata a Magyar Vöröskereszt Országos Elsõsegélynyújtó Versenyén.

 

Csaknem egy dollárral emelkedett a nyersolaj hordónkénti ára péntek kora reggel az elõzõ napi záróértékhez képest.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Juhász Csaba fiatalkorú eltûnése ügyében.

Köllö József, Mikó János és felesége Mikó Amália, hárman Nagyváradról érkeztek, míg négyen Komádiból. Nos ezért is rendhagyó és különleges volt ez az eskütétel, hogy négyen - Holló János, Holló Csaba, Holló Ibolya, Holló József és Holló Anita bár Komádiból, a Búzavirág lakásotthonból érkeztek az ünnepélyes eseményre, de még nem voltak honosítva.

Megemlékezés2012-09-13 10:17:55

 

A 2001. szeptember 11-ei terrortámadások áldozataira, köztük 343 tûzoltó bajtársaikra emlékezett a Komádi Önkéntes Tûzoltóság szolgálatban lévõ csoportja.

 

« Előző 1 ... 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 « 1071. oldal » 1072 1073 1074 1075 1076 1077  ... 1201 Következő »