2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Derecske-Konyár-Tépe: közös hivatal?
Az önkormányzatokról szóló törvény változása, önkormányzati lépéseket fog kikényszeríteni, elõsegíteni. Az egyik ilyen lehet, hogy települések közös polgármesteri hivatalt fognak fenntartani.

 

Határrendészeti hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy milyen esetek történtek a Hajdú-Bihari határszakaszon!

 

Fancsika
Debrecen - A ma már 15 milliárdra becsült Civaqua program jelentene megoldást a problémára.

Baleset a 47-es úton2012-09-07 09:41:34

Ma reggel baleset történt a 47-es számú fõúton Debrecen és Mikepércs között. A 8-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi fának csapódott, a  fél útpályát lezárták, rendõrök irányítják a forgalmat. Aki Debrecenbe indul hosszabb menetidõvel számoljon!

A hírre kattintva tekintheti meg a részleteket!

Már lehet pályázni a fûtés korszerûsítésére
Debrecen - Pályázatonként maximum 850 ezer vagy 1,5 millió forintig téríti meg az állam a költségeket.

Budapest, 2012. szeptember 5., szerda (MTI) – Gyengült a forint szerda délután a Bruxinfo azon értesülésére, hogy esetleg újabb kötelezettségszegési eljárás indulhat Magyarország ellen a hónap végén az unióban a tranzakciós illeték miatt.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság rendõrei csoportosan elkövetett garázdaság bûntett elkövetése miatt intézkedtek kedden késõ este, mivel Tetétlenen, a Hunyadi-Deák Ferenc utcák keresztezõdésénél közterületen két család tagjai különbözõ használati tárgyakkal tettleg bántalmazták egymást.

Megismerték a kormánypárti képviselõk az IMF követeléseit szerdán este Sárváron. Sajtóértesülések szerint a listán szerepel a válságadók, a bankszektorra kivetett adó megszüntetése, az szja-kulcs emelése, a családi adókedvezmény, illetve a családi pótlék megszüntetése, a nyugdíjak mérséklése és a bércsökkentés is.

Tetétlen - A volt polgármester komikusnak és ízléstelennek tartja az utólagos, ráadásul névtelen kritikát.

Mégis a kabaiaké a föld2012-09-04 21:23:02

Mégis a kabaiaké a föld
Kaba - A korábban nyertesnek kikiáltott egyik pályázó a Naplótól hallott elõször a döntésrõl.

 

Az idén még egy, jövõre pedig három munkanap áthelyezését hagyta jóvá a nemzetgazdasági miniszter, a keddi Magyar Közlönyben megjelent rendeletében.

A Kormány más közlekedési tárgyú kormányrendeletekkel egyidejûleg, fõként a szakpolitikusok kezdeményezésére létrejött munkacsoport kezdeményezései nyomán módosította, pontosította a KRESZ egyes rendelkezéseit.

 

Illusztráció
Budapest, 2012. szeptember 3., hétfõ – Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára a héten nem változik.

Biharnagybajom – Húsz körbála égett keddre virradóan egy biharnagybajomi családi ház udvarán; a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatás

Felszámolás alatt álló cégek Hajdú-Biharban
Hajdú-Bihar – Nézze meg mely cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

Elfogta és õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki vasárnapra virradó éjszaka erõsen ittas állapotban bántalmazott két fiatalt a bordányi diszkóban, egyikõjüket pedig ki is rabolta.

Megkezdõdött az almaszüret
Javában tart a nyári almafajták szedése a Bold Agro Kft. Derecske és Sáránd között található almáskertjében. Mivel a munka jellege nem nélkülözheti a kézi munkaerõt sem, a szedés sokak számára alkalmi kereseti lehetõséget jelent.

Pont nélkül maradtak a hajdúsági futsalosok
Futsal – Mind a két NB I-es futsal bajnokságban szereplõ hajdú-bihari egylet vereséget szenvedett az õszi második fordulóban.

Hirre kattintva megtekintheti a részleteket!

Negyvenöt éves osztálytalálkozó
Körösszegapáti – 1967-ben huszonhárom diák fejezte be általános iskolai tanulmányait a körösszegapáti általános iskolában. Akkor még külön volt magyar és román tagozat, így két osztályfõnök búcsúztatta el õket.

 

Munkanélküliség ellen biztosítás
Gondolt már arra, mi történne Önnel és családjával, ha állása elvesztése, vagy hosszan tartó betegsége miatt nem számíthatna a megszokott, havi rendszeres jövedelmére?

Fotók: HajduPress, Nyírõ GizellaA Gróf Tisza István Kórház és a partiumi, Élesdi Kórház közös, határon átnyúló kapcsolatának újabb állomásához érkezett szeptember elsõ napján. A berettyóújfalui kórházban ezúttal a pszichiátriai ellátás került terítékre az orvosi és a szakdolgozói szekciókban.

Élénkülhet a lakáshitelezés az MNB szerint, elsõsorban az állami kamattámogatás miatt.

Az EU-n kívülrõl érkezõ ajándékok utáni vámfizetésre figyelmeztet a NAV
Budapest, 2012. szeptember 2., vasárnap (MTI) – Az Európai Unión kívül élõ magánszemélyektõl érkezõ, 45 eurót meghaladó értékû küldemények után adót és vámot kell fizetni, az ajándékozás ténye pedig nem ad mentességet ez alól – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivõje.

 

« Előző 1 ... 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 « 1073. oldal » 1074 1075 1076 1077 1078 1079  ... 1201 Következő »