2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Továbbra is magas tranzakciószámot produkál a hazai lakáspiac, annak ellenére, hogy két hónapja lezárult a végtörlesztési idõszak. A Duna House szokásos, havi becslése alapján 2012 márciusában, országos szinten 8205 ingatlan adásvétel zajlott.

Hétfõhöz képest szerény gyengüléssel kezdte a keddi kereskedést a forint, de gyorsan irányt váltott és erõsödni kezdett.

 

Budapest, 2012. április 9., hétfõ (MTI) – Az egyszerûsített vállalkozói adókörbe (eva) tartozóknak csütörtökig, április 12-ig kell befizetniük az elsõ negyedév utáni adóelõleget, bevételük 37 százalékát.

 

Hiába az elsõ meccsen szerzett elõny, a visszavágón a szerbek 6-1-re gyõztek.

Szombaton került megrendezésre az 5. Sziszi-kupa - a fotóra kattintva képgaléria nyílik!

Az elmúlt héten virágvasárnapon Pocsajban barkaszentelés volt a görögkatolikus templomban. Kanyó Árpád görögkatolikus pap az ünnepi szentmise után mindenkinek egy-egy szál szentelt barkát adott.

Húsvétváró napot szerveztek a pocsaji tájháznál, a Mesevár óvoda ovisainak. A Román Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával létrejött tojásvadászaton, tojásfestésen minden gyerek jól érezte magát a szeles idõ ellenére is.

Futsal – Folytatódik a nõi élvonalbeli futsalbajnokság rájátszása az alsó házban. A Mezei-Vill nõi csapata az elõzõ fordulóban az ELTE SE-t gyõzte le 5–3-ra, a hölgykoszorú e hét végén, április 7-én 13.30-tól a Kiskunfélegyházi FA Mókusok otthonában vendégszerepel.

Elemzõk szerint lehet 400 forintos a benzinár, ha a jegybankok nem élnek a pénznyomda eszközésvel.

Ültessünk fákat!2012-04-07 11:12:41

Berettyóújfalu város önkormányzata tájékoztatja városunk lakóit, hogy 2012. április 19-én fásítási akciót szervez  - a szervezõk felhívása.

2012. április 4-tõl április 20-ig tartó megyei minõsítõ hangversenysorozat elsõ állomása Komádiban volt. Április 4-én du. 3 órakor kezdõdött a minõsítõ hangverseny a Közösségi Házban, amelyen a Barsi Dénes Ált. Isk. NYITNIKÉK KÓRUSA, a FÜLEMÜLE KÓRUSA és a BABA JAGA KÓRUS vett részt.

A Húsvéti ünnepek alkalmával a hosszú hétvégén – Romániát úti célul választó – kirándulni indulók az Ártándi határátkelõhelyen mindkét irányban jelentõs forgalomra számíthatnak.

A berettyóújfalui rendõrkapitányság a húsvéti ünnepek idõszakában is fokozottan ellenõrzi a közlekedõket, amelynek legfõbb célja az ittas, valamint az agresszívan közlekedõ jármûvezetõk kiszûrése - rendõrségi közlemény.

Húsvéti adományosztás2012-04-06 10:20:25

Nagycsütörtökön és nagypénteken hat raklapnyi adományt osztottak szét a Bihari Szociális Szolgáltató Központ munkatársai berettyóújfalui lakosoknak, a Wesselényi utca 1. szám alatti – jelenleg használaton kívüli – iskola épületében.

Az „Éljünk egészségesen!” címet viselõ program keretében a Bihari kistérség 29 településének vállalkozó kedvû felsõsei izgalommal várták Katus Attila életmód-tanácsadót, aerobic-világbajnokot, hogy egy jót mozogjanak a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Nemzetközi színjátszó fesztivált rendeznek Derecskén.

Kismértékben erõsödött péntek reggelre a forint a devizapiacon. Az eurót 295 forint körül, a frankot 246 forint alatt jegyezik. Az európai tõzsdék nagypénteken és húsvéthétfõn zárva tartanak.

Báránd – Hat sikertelen próbálkozás után hetedszerre sikerült kimondania önmaga feloszlatását (március 26-án, hétfõn) a bárándi képviselõ-testületnek.

Az alacsonyra belõtt bérleti díj miatt a NET Zrt. valószínûleg gyorsan az önkormányzatoknak adja tovább a hozzá kerülõ ingatlanokat. Így viszont megnyílik a lehetõség a rugalmasabb árazásra.

A forint meg sem mozdult2012-04-05 10:02:13

A szerdai romlás után csütörtök reggelig keveset mozdult a forint árfolyama.

Különösebb repülési tapasztalatok nélkül hajtott végre kényszerleszállást egy 80 éves amerikai nõ az Egyesült Államokban, miután a férje szívrohamot kapott és meghalt a családi kisgépükön. A nõt a fia navigálta kényszerleszállás közben.

Berettyóújfalu városának polgármestere exkluzív nagyinterjút adott honlapunknak – köszönjük az olvasói kérdéseket, ezek mellett a saját felvetéseinkre is válaszolt Muraközi István. A beszélgetést terjedelmi okok miatt két részletben közöljük, az elsõ etapban a hivatalos, közérdeklõdésre számot tartó ügyeket tárgyaljuk – moziról, lakossági fórumról, parkolásról, s sok egyéb másról lesz szó.

Több olyan jogszabálymódosítás is hatályba lépett április elsején, amelyek a hitel (lízing) konstrukciók árazásának átláthatóbbá tételét célozzák.

Fejlesztésen megy át a hatósági engedélyezési eljárás, ennek eredményeképpen felgyorsul az ügyintézés - ennek eredményei még idén láthatóak lesznek.


2012. április 1-én a rossz, szeles, hideg idõjárás ellenére sokan érkeztek a versenyre. Nem csak Komádiból, hanem a környezõ településekrõl is. 62 fõ nevezett be a versenyre.

« Előző 1 ... 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 « 1103. oldal » 1104 1105 1106 1107 1108 1109  ... 1201 Következő »