2019. március 18. Hétfő, Sándor, Ede.
 

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a sofõrje, aki egy busszal ütözött össze pénteken délután a Berettyóújfalu és Szentpéterszeg közötti úton.

Gázolt a taxis, majd elment2008-09-19 16:15:08

Debrecen – Nem hívott mentõt az általa elütött 54 éves nõhöz egy taxis péntek hajnalban a Debrecen Plázánál, pedig a gyalogos jelezte, hogy fáj a térde. A rendõrséget a Kenézy-kórház értesítette.

Lopás miatt a rendõrségen2008-09-19 08:04:08

Debrecen -

Hét személy állítottak elõ a rendõrök péntekre virradóan a debreceni kapitányságon - értesültünk. Ötöt közülük lopás gyanújával, egyet ittas vezetésért vittek be.
Hagyományõrzés Zsákán2008-09-18 18:50:15

Mesterségek ünnepének adott otthont a közelmúltban a zsákai Rhédey-kastély parkja. A hagyományõrzõ programot második alkalommal rendezte meg a helyi önkormányzat és a mûvelõdési ház.

Az elsõdleges orvosi vizsgálatok szerint két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely csütörtökön kora délután történt a 47-

es fõúton, Mikepércs és Debrecen között, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Komolyabb rendõri jelenlétet igényelt egy emberölési kísérlet miatti tárgyalás szerda délelõtt a Debreceni Ítélõtáblán.

Ferencváros-BUSE férfi szenior jótékonysági mérkõzés 2008.09.21.  16 óra, Berettyóújfalu Sportpálya

Nagy ruhafogás Ártándon2008-09-17 16:48:04

Ártánd – Két fogás során 36 millió forint értékû hamis márkajelzéssel ellátott, silány minõségû ruhát foglaltak le a vámosok az ártándi határátkelõn – közölte szerdán Sipos Jenõ, a Vám-és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának szóvivõje.

A rekordmeleg után hamar megérkezett a rekordhideg, azonban -

mint megtudtuk - nem sokan igényelték még a távfûtés beindítását Debrecenben. Egy átlag 60 négyzetméteres lakás napi távfûtési költsége 454 forint az õszi idõszakban.

Biharkeresztes -

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki jármûvével egy sarki háznak csapódott kedden este Biharkeresztesen, a Széchenyi és a Kinizsi utcák keresztezõdésében.

Sebességtúllépés miatt 162 esetben indítottak közigazgatási eljárást a debreceni rendõrkapitányság munkatársai a múlt heti, három napos közlekedési akció során.

Debrecen -

A helyszínen életét vesztette az a gyalogos, akit egy személyautó ütött el kedden kora reggel a 33-as fõúton, Debrecen határában, a volt autópiac bejáratánál.

Valamilyen információs hiba történhetett: éveken keresztül nem rögzítették a román féllel, hol is lesz a csatlakozás? A románok Borsról beszéltek, mi oda terveztünk, aztán õk máshogy gondolták...

Egy súlyos, és három könnyû sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn reggel történt Pallagon, ahol egy mikrobusz fának ütközött.

Hajdúböszörmény – A hajdúk letelepítésének 399. évfordulóját ünnepli Hajdúböszörmény szeptember 13-

án. A városnapi történések már elõzõ nap, pénteken elkezdõdtek.
Debrecen -
Könnyebben sérült annak a quad-nak a vezetõje, aki pénteken késõ este ütközött egy mikrobusz oldalának Debrecenben, a Kaskötõ és a Magtár utcák keresztezõdésében.

Debrecen — Versenyképes szaktudás birtokában a 29 fõbõl már többen elhelyezkedtek a régióban. A program költségvetése 546 ezer euró volt, 410 ezer euró támogatással.

35 ezer volt ütötte agyon2008-09-12 08:24:51

Hajdúnánás -

Egy adattábla keresése közben szenvedett halálos, 35 ezer voltos áramütést az a 33 éves hajdúnánási férfi, aki minden bizonnyal tisztában volt azzal, hogy életveszélyes helyre merészkedik.
Tizenegyen megsérültek csütörtök délután Debrecenben, amikor egy villamos egyelõre tisztázatlan okból letért a sínrõl, és fának ütközött. Se a DKV régi munkatársa, se a sokat látott tûzoltó nem emlékszik hasonlóra.
Szobrot Kádár vitéznek!2008-09-11 21:59:12

Az összefogáson múlik, hogy lesz-e szobra Berettyóújfalu hírességének, Kádár vitéznek. Az önkormányzat és a Berettyóújfalu Városért Közalapítvány mindenesetre azon fáradozik, hogy az 1600-as években élt katonának méltó emléket állíthassanak.

Debrecen – Amióta megnyílt a közeli nagyáruház, folyamatosan csökken a vevõim száma, a korábbi 150 ezer forintos forgalom a felére esett vissza – panaszkodott Karikásné Monori Mária, egy tócóskerti vegyesbolt tulajdonosa.

Debrecen -

A kijelölt gyalogátkelõhelyen ütött el egy gyalogos kislányt egy autós, szerdán késõ délután Debrecenben, a Hadházi út és a Baksay Sándor utca keresztezõdésében.

Berettyóújfalu –  Nem szenvedhet hátrányt a szakmai munka, nem sérülhet a kórházhoz tartozó 93 ezer ember hozzáférési joga az egészségügyi ellátáshoz, és a kórház száz százalékos köztulajdonban marad.

« Előző 1 ... 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 « 1105. oldal » 1106  Következő »