2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Erõsödött a forint hétfõ reggelre az államcsõd közvetlen veszélyét elhárító görög parlamenti szavazást követõ pozitív piaci reakcióknak köszönhetõen.

Tegnap este egy ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú, feltehetõleg személygépkocsijával, a 42-es számú fõúton gyalogost gázolt halálra.

A Magyar Kultúra Napját városunk küldöttsége Nagyváradon ünnepelte, a gyönyörûen felújított Szigligeti Színházban.


Tavaly második alkalommal hirdette meg az Országos Alapellátási Intézet „Az év praxisa” pályázatát, melyre határon inneni és túli jelöléseket vártak. Az ünnepélyes eredményhirdetés január 31-én volt Budapesten, a Hélia Hotelben, ahol városunkból Dr. Mitrán Ildikó Mónika és asszisztense, Varga Zsigmondné is bekerült a legjobb 10 praxisba.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült péntek reggelre a forint. A régiós devizák is gyengültek az euróhoz képest, mert a görög mentõcsomagról szóló döntés elhalasztása rontotta a befektetõi hangulatot.

A kárnyilvántartóban a kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítási (kgfb) szerzõdõk adatainak hibája miatt több tízezer autós kerülhet az aktuális bónusz fokozatából alapfokozatba egy évre – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-vel.

A görög mentõcsomagról szóló hírek befolyásolták a forintot, amely csütörtök reggelre erõsödött a külföldi devizákkal szemben, majd veszített elõnyébõl.

 


Idén is Nagyváraddal közösen szervezte meg városunk a Magyar Kultúra Hetét.

 

 


Egész estét betöltõ kulturális programmal ünnepelt városunk közössége a Magyar Kultúra Hete alkalmából rendezett gálaesten, melynek fõvédnöke idén is Halász János, a Nemzeti Erõforrás Minisztérium parlamenti államtitkára volt. Az ünnepségen jelen volt Nagyvárad és Margitta küldöttsége is.

Az euróhoz, a dollárhoz és a svájci frankhoz képest is erõsödött reggelre a forint a devizakereskedelemben. A forint elsõsorban az euró dollárral szembeni erõsödése miatt került emelkedõre.


A berettyóújfaluiak visszavágtak az õszi szombathelyi vereségért.

Budapest, 2012. február 6., hétfõ (MTI) – A munkavállalói csoportok az idén sem járhatnak rosszul az egykulcsos, arányos adórendszerre áttéréssel – jelentette ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter újságíróknak, miután a kormány – Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével – a munkaadók és a munkavállalók szervezeteinek képviselõivel több mint kétórás megbeszélést folytatott hétfõn a Parlamentben.

Bizonytalan nemzetközi hangulatban kissé gyengült a forint kedd reggelre: az eurót nyolc órakor 292,62 forinton jegyezték a devizakereskedelemben a hétfõ esti 291,56 forint után. Kilenc óra körül azonban valamennyi fontosabb valutához képest erõsödni kezdett a forint.

A helyszínen meghalt hétfõn az a kerékpáros, aki megcsúszott és elesett a havas úton, majd elgázolta egy kamion Berettyóújfalu belterületén - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-nek.


Futsal - A Mezei-Vill férficsapata a Haladást fogadja hétfõ este.


Körösszakál - Bedõn már tavaly õsz óta használják, Körösszakálban e héten állítják üzembe.

E sorok írója még a Toldi Miklós Református Általános Iskolába (mi csak úgy hívtuk: egyes) járt, ám az intézmény ma már másnak a nevét viseli – beszélgetés László Vilmos Csongorral, a Diószegi Kis István Református Általános Iskola igazgatójával.

Csapkodva kezdett a forint2012-02-06 10:07:14

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült hétfõ reggelre a forint a bankközi piacon, késõbb hullámzó teljesítményt nyújtott. Kora délelõtt elõször javított helyzetén a magyar deviza, majd mérsékelt gyengülés, utána pedig újból erõsödés következett.


Két héttel a nyitórendezvény után, a Gróf Tisza István Kórházban megtörtént az elsõ szakmai konferencia, melynek témája a sürgõsségi ellátás volt.

Továbbra is stabil a forint2012-02-03 11:17:54

Továbbra is tartja árfolyamát a forint pénteken délelõtt, az eurót 10.15 órakor 291,65 forinton jegyezték a bankközi devizapiacon a reggeli 291,42, és a csütörtök esti 291,47 forint után.

Berettyóújfalu –  Városi Diák Fórum keretében gyûltek össze a Berettyóújfalui Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (BGYIÖK) tagjai szerdán a helyi polgármesteri hivatalban, hogy megválasszák a szervezet vezetõségét,ismertessék az elkövetkezõ félév programtervét, illetve különbözõ programokat, lehetõségeket prezentálájanak a fiataloknak, diákönkormányzatoknak.

 


Atlétika – Különös látvány fogadta kedden Derecske fõutcájának egyik vendéglátóegysége elõtt az arra járókat. A hideg, zord idõjárás ellenére közel harminc, lelkes sportoló gyûlt össze, akik az I. Vencel János Emlékfutás résztvevõi voltak.

 

 


Püspökladány – A RunYours Truly finn kezdeményezésû Nemzetközi Futás az év leghidegebb idõszakában. Minden évben télen kerül megrendezésre (január és február utolsó hétvégéje), amikor még nincsenek versenyek.

Õrzi nyereségét a forint2012-02-02 11:06:14

Õrzi szerdán szerzett nyereségét a forint: az eurót csütörtök délelõtt tíz órakor 291,49 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a szerda délutáni 291,50 forint után.

Szerda kora reggel kissé erõsödött a forint a bankközi devizapiacon az elõzõ esti gyengülés után. Devizapiaci kereskedõk szerint bizakodó a hangulat a tõkepiacon, ami a forint árfolyamában is megmutatkozik. Fél 11-ig az euró egy, a dollár két egységgel gyengült a forinthoz képest.

« Előző 1 ... 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 « 1112. oldal » 1113 1114 1115 1116 1117 1118  ... 1201 Következő »