2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A szerda esti komolyabb erõsödés után jó erõben nyitott a forint csütörtök reggel is: az eurót 296, a svájci frankot 245 forinton jegyezték nyolc órakor. Ezután átmeneti gyengülést követõen az euró jegyezése 294 forint alá is ment. Kereskedõk szerint a forint a Magyarországgal szemben oldódó piaci fenntartásoknak köszönhetõen részese a kockázatosabb devizákra most jellemzõ erõsödésnek.

Csökmõ – Halálos baleset történt ma délután Csökmõn, közvetlenül a falu közelében, a 47-es fõúton.


Példamutató együttmûködés valósul meg a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház és a partiumi Élesd kórháza között – köszönhetõen a két intézmény által benyújtott és elnyert határon átnyúló közös pályázatuknak. A sajtótájékoztatóval egybekötött nyitórendezvény szombaton volt Élesden.


Futsal - A berettyóújfaluiak egygólos hátrányban zárták az elsõ, idegenbeli meccset.

Valamennyi fontosabb külföldi devizához képest erõsödött a forint szerda reggelre. Az euró, a dollár és a svájci frank is több mint egy forinttal gyengült a magyar fizetõeszközhöz képest.

Berettyóújfalu –  A hátrányos és halmozottan hátrányos családoknak hívják fel a figyelmét az egészséges életmódra abból a több mint 132 millió forintból, melyet a Bihari Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulása nyert meg pályázaton.

Budapest, 2012. január 23., hétfõ (MTI) – A várakozásokkal szemben csak a gázolaj árát csökkenti szerdától a Mol, a benzin literjét továbbra is rekordáron vehetik az autósok.

Szerdán újabb MVFC-meccs2012-01-24 09:30:33

Ezúttal a Magyar Kupában lépnek pályára a férfi futsalosok. Ezen a héten sem maradunk futsal nélkül, az MVFC Berettyóújfalu az Üllõ FC Csõ-Montage ellen lép parkettre január 25-én.   A találkozó 19 óra 30 perckor kezdõdik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban

Korrigálta kissé hétfõn szerzett nyereségét a forint kedd reggelre, csatlakozva ezzel az eurónak a görög adósság átalakítási tárgyalások elhúzódása miatt megtorpant erõsödéséhez.

Miskolc – Nõi futsal NB I, 11. forduló.

Többek között nemezelés, nyilazás és lúdtollal írás is szerepelt a berettyóújfalui Bihari Múzeumban szombaton rendezett történelmi játszóház programjában, ahol az érdeklõdõ gyerekek honfoglalás kori öltözéket is magukra ölthettek.


Budapest - A végtörlesztés közelgõ határideje mozgósította a vevõket – mutatnak rá az elemzõk.

Vegyesen kezdte a hetet a forint, a péntek esti jegyzésekhez képest a dollár árnyalatnyit erõsödött, a svájci frank enyhén gyengült a forinthoz képest hétfõ kora reggel.

A Magyar Közlöny 2012. évi 2. számában megjelent az Új Munka Törvénykönyve (2012. évi I. törvény a munka törvénykönyvérõl), amelyet a parlament 2011. december 13-án fogadott el, és 2012. július 1-jén lép hatályba.

Táncgálával indult az év2012-01-23 08:55:10

Évindító táncgálát szervezett a csökmõi Faluház, Könyvtár és Alapfokú Mûvészeti Iskola a Faluház mindenkinek! címû rendezvénysorozat részeként január 20-án.

 


Muraközi István, városunk polgármestere, évzáró-évnyitó interjút adott a Bihari Hírlapnak. A városvezetõ õszintén vallott az elmúlt év nehézségeirõl, a kilábalás idei lehetõségeirõl.


 


Debrecen. Kirabolták a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat Berettyóújfalui Irodáját. A betörés szerda éjjel történt, egyelõre rejtély, hogyan jutottak be az elkövetõk.

A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat Fk. Szabó Evelin, 16 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. december 11-én Furta, Lenin u. 1/a szám alatti, Gyöngyvirág lakásotthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, és életjelt magáról nem adott.

Rangadót nyert az MVFC2012-01-19 12:24:54

Idegenben gyõzték le a forduló elõtt harmadik helyen álló Aramis csapatát.

Lendületbe került a forint2012-01-19 12:12:43

Az általában is javuló euróövezeti befektetõi bizalom és a Magyarországgal szembeni korábbi piaci fenntartások oldódása együttesen jelentõs erõsödéshez juttatta a forintot csütörtök reggelre.

Önkéntes véradókat várnak

2012. február 3-án (pénteken), 9-13 óráig

a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság épületében.

A véradáshoz feltétlenül szükséges arcképes személyazonosító igazolvány, lakcím- és TAJ kártya.

 


2012. január 19. és 23. között tizenkettedik alkalommal rendezi meg közösen a magyar kultúra napjához kapcsolódó rendezvényeit Berettyóújfalu Város Önkormányzata és Nagyvárad Megyei Jogú Város Önkormányzata. Rendezvényeinkre – melyekre Berettyóújfaluban, illetve Nagyváradon kerül sor –  tisztelettel meghívok minden érdeklõdõt.

Muraközi István polgármester

 


Futsal - Budaörsön, a Colorspectrum Aramis otthonában lép pályára az MVFC Berettyóújfalu.


Derecske - A beruházást követõen több mint 95 százalékos lesz a csatornázottság.

Jó erõben kezdte a szerdai kereskedést a magyar pénz: valamennyi külföldi deviza több forintot veszített értékébõl, az euró 306 forint alá került. Szakértõk szerint a forinterõsödésben a kedvezõ befektetõi hangulat mellett szerepet játszik, hogy a piac arra számít, Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bejelenti, elfogadja az Európai Unió követeléseit.

« Előző 1 ... 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 « 1114. oldal » 1115 1116 1117 1118 1119 1120  ... 1201 Következő »