2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Nem jelent meg a Vesta2011-12-07 14:07:20

Futsal - Õszi utolsó bajnoki meccsét játszotta volna a Mezei-Vill nõi csapata december 3-án, szombaton a Vesta SE ellen.


Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 3 forinttal a gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) – Január elsején lép hatályba a kormány rendelete a lakásépítési támogatásról, s ezzel újra indul a szociálpolitikai kedvezmény a gyermekes, illetve gyermeket vállaló családok számára. A Magyar Közlönyben 145. számában megjelent lakásépítési támogatásról szóló kormányrendelet szerint vissza nem térítendõ támogatás igényelhetõ a 2010. január elseje után építési-, illetve használatbavételi engedélyt kapott lakás bekerülési költségére vagy vételárára akkor, ha a négyzetméter ár nem haladja meg a nettó 300 ezer forintot, alacsony energiafogyasztású lakás esetén a 350 ezer forintot.

 

 

Szerdán reggel már második napja 300 forintos euróárfolyamon nyitotta a kereskedést a forint a nemzetközi devizapiacon. A magyar fizetõeszköz szûk sávban mozog, a svájci frankkal szemben mégis erõsödni tudott.

Budapest, 2011. december 5., hétfõ (MTI) – Olyan nyilvántartási rendszer kialakításáról rendelkezett a parlament hétfõn, amelyben a nagykorú, itteni lakóhellyel rendelkezõ magyar állampolgárságú férfiaknak a katonai szolgálat teljesítéséhez, a sorozáshoz és a behíváshoz szükséges adatait vezetik majd.


Budapest, 2011. december 6., kedd (MTI) – Alig változott a forint árfolyama kedden reggel a nemzetközi bankközi piacon hétfõ estéhez képest: az eurót 300 forint, a svájci frankot 243 forint körül jegyezték.

Komádi – A hírek szerint húsz év után elhagyja Komádit a fõleg felsõruházati termékeket gyártó Eurotex.

Bruttó 3 forinttal csökkenti a gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

A vásárlás egyik feltétele, hogy az ingatlan forgalmi értéke nem haladja meg Budapesten és a megyei jogú városokban a 15 millió, egyéb településeken a 10 millió forintot. Legkorábban fél év múlva élhetnek majd az adósok a visszavásárlás jogával.


Berettyóújfalu - Fizetõssé vált a parkolás Berettyóújfalu belvárosában december elsejétõl. A településen összesen hat zónát alakítottak ki, ahol – egységesen – félóránként száz, óránként kétszáz, egész nap pedig hatszázötven forintért várakozhatnak a jármûvek.

Budapest, 2011. december 4., vasárnap (MTI) – A nyersolaj ára 3,3 százalékkal emelkedett, miközben a forint 4,8 százalékkal erõsödött a dollárhoz képest egy hét alatt péntek késõ estig.

Szerény mértékben erõsödött péntek esti árfolyamához képest a forint hétfõn reggelre. A devizapiacok Nicolas Sarkozy francia elnök és Angela Merkel német kancellár javaslataira várnak az euróövezeti szabályrendszer megreformálásához.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, Csökmõre idén is hintón érkezett a mikulás.


Körösszakál - Nincs gyors megoldás. Egyelõre az sem tisztázott, mi lesz a soktízmilliós tartozással.

 


Körösszegapáti – Egyre több helyen és többen gondoskodnak arról, hogy a településeken a közelgõ ünnepek hangulatát fokozzák különbözõ kültéri díszítésekkel. Ezzel is ráhangolódnak az ott élõk a szeretet és a béke ünnepére.

 

Mikulás-futás Pocsajban2011-12-04 16:42:13

 


Pocsaj – Mikulás-napi futást rendeztek Pocsajban a Kikelet óvoda gyerekeinek az óvónénik december 2-án.

 


Körösszegapáti – Kellemes ünnepváró hangulatot teremtettek Körösszegapátiban a Debreceni Egyetem Zenemûvészeti Kara Magánénekes Tanszékének hallgatói, akik adventi hangversenyt adtak a település református templomában.

Debrecenben a Líra Könyvesboltban került sor a Holnap Magazin kiadó által kiadott Szél szárnyán c. antológia könyvbemutatójára, melynek „fõvédnöke” Kun J Judit szerkesztõ volt. A kötetben több hajdú-bihari szerzõ – többek között komádiak – írásai is megtalálhatók.

Budapest, 2011. december 1., csütörtök (MTI) – A forint árfolyama gyengült csütörtökön kora este az euróval és a svájci frankkal szemben a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi devizapiacon.

Berettyóújfalu - Egységes áron, óránként 200 forintért várakozhatnak az autósok a belvárosban.

Körösszakál, 2011. december 2., péntek (MTI) – A körösszakáli iskolaügyben a legfontosabb cél, hogy a második félév kezdetére új, tiszta viszonyok legyenek az intézményben, és fûtött termek fogadják a diákokat – jelentette ki Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs helyettes államtitkára pénteken, amikor a helyszínen tájékozódott a kialakult állapotokról.

Tartotta, illetve javított a fontosabb devizákkal szemben elért szerda esti pozícióin a forint csütörtök reggel, utána azonban gyengülésnek indult, majd erõsödött.

Õszi elsõ a Mezei-Vill2011-11-30 17:40:22


Berettyóújfalu - Szezonbeli utolsó mérkõzésüket is megnyerve az élen zártak a berettyóújfaluiak.

Budapest, 2011. november 30., szerda(MTI) – A jövedéki adó szabályozásának jelentõs módosítása várható 2012. január 1-jétõl az Országgyûlés elé benyújtott javaslat alapján – hívja fel a figyelmet a PwC.

Budapest, 2011. november 30., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 3 forinttal gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

« Előző 1 ... 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 « 1119. oldal » 1120 1121 1122 1123 1124 1125  ... 1201 Következő »