2024. április 19. Péntek, Emma.
 


Egyedülálló díjat alapított a baba-mama portál, a babaszoba.hu. Az Év Szülészete címre lehetett pályázni idén május 2-tól július végéig, három kategóriában: szülõszobai ellátás, gyermekágyi és újszülötti ellátás, felszereltség és környezet.

A Mol megérti, hogy a vállalatoknak is hozzá kell járulniuk a magyar költségvetési hiány lefaragásához, de reméli, hogy a válságadót csupán ideiglenesen vetik ki - mondta Molnár József, a Mol Nyrt. vezérigazgatója a CNBC üzleti televíziós csatornának adott szerdai interjúban.

Gyengült a forint2011-09-28 10:46:09

A romló globális piaci hangulatban gyengült a forint szerdán délelõtt mind az euróval, mind a svájci frankkal szemben.

Új lakás építéséhez, vásárlásához maximum 10 millió forint, használt lakás vásárlásához 5 millió forint államilag támogatott hitelt lehet januártól felvenni, ha a kormány elfogadja az Otthonteremtõ Tanácsadó Testület javaslatát - írja a Népszabadság szerdai száma.

A jövõ évi költségvetési tervezetbõl kiderül, hogy a kormány a korábban bejelentett lépéseken túl is tervez további adóemeléseket a regisztrációs adónál, a gépjármû-átírás utáni illetékfizetésnél és az üzleti ajándéknál - írja az Origo.


Futsal - A Szeged után a Haladás is „megtréfálta” a bajnoki ezüstérmes MVFC-t.

Budapest, 2011. szeptember 27., kedd (MTI) – A családi kedvezményeket is figyelembe véve az elsõ féléves nettó átlagkereset 8,3 százalékkal, a reálkereset pedig 4,0 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Budapest, 2011. szeptember 27., kedd (MTI) – A távhõszolgáltatással összefüggõ egyes törvények módosításával az Országgyûlkés megteremtette a távhõtámogatás új rendszerének alapját, a termelõ helyett a hõszolgáltató támogatására térve át, az új hõoldali támogatási rendszer 2011. október 1-jén lép hatályba – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel kedden.

Megye I-es eredmények2011-09-26 15:23:22

Ha kíváncsi, hogyan alakultak a vasárnap rendezett megye I-es meccsek, itt meg tudja tekinteni.

Nézze meg milyen cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

Döntetlen a debütáláson2011-09-26 15:16:24


Futsal - Lejátszotta debütáló mérkõzését az MVFC Berettyóújfalu nõi együttese a Futsal NB I-ben – az újfalui lányok elsõ ellenfele a Szegedi AK Boszorkányok alakulata volt.

Technológiafejlesztésre, logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztésére ötszázmillió forintig pályázhatnak a jövõ héttõl a kis- és középvállalkozások kombinált hitelgarancia eljárásban. A cégnek a projekthez szükséges összköltség 25 százalékával kell rendelkeznie önerõként, 25 százaléka vissza nem térítendõ uniós támogatásból, a másik 50 százalék pedig kedvezményes bankhitelbõl áll. A programhoz eddig négy bank csatlakozott.

Csúcson a dízel ára2011-09-26 15:06:42

Emeli bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsot ér el.

 


Idén negyedik alkalommal rendezték meg Bakonszeg mûvelõdési házának udvarán a Kemencés napot, a hagyományápolás, a magyarságõrzés és a magyar termékek vására jegyében.

Futsal. Megkezdõdik a bajnokság vasárnap a Mezei-Vill FC nõi futsalcsapata számára: 18 órakor a Szegedi AK Boszorkányok otthonában lépnek pályára a bihari lányok.

Debrecen - Az adósság nem tûnik el, de várhatóan nem a mi gondunk lesz tovább.

Sok gól, bunyó, presztízscsaták – nézze meg, mi történt a megye II. két csoportjában szombaton.

 


Váncsod – Rácáfol az idõjárás a naptárra! Igencsak messze került az õsz a határhoz közel esõ faluhoz: a második alkalommal megrendezett õszköszöntõ fesztiválon nyoma sem volt az õsznek.

Kádár Vitéz szobrának leleplezésével, és a felújított mozi épületének átadásával lezárult a "Berettyóújfalu, az egészséges város" projekt.

 
Az idén szeptembertõl induló  "Faluház mindenkinek!" címû programsorozat elsõ rendezvénye zajlott a csökmõi Faluházban szeptember 16-án délután. Nyáron, a templom felújítását végzõ munkások idõkapszulákat találtak a templom gombjában, amit 84 évvel ezelõtt helyeztek oda falubeli emberek. A régi pénzeket, iratokat, leveleket, újságokat az önkormányzat archiválta, majd július 19-én ünnepélyesen visszahelyezték, kiegészítve jelenkori adatokkal, újságokkal, fotókkal. Az idõkapszulák felnyitásáról és visszahelyezésérõl készült amatõr videofelvételt a Faluház munkatársai a színház terem mozivásznára vetítették ki a megjelent ötven fõnyi közönségnek.

A forint pénteken kora reggel erõsödött a svájci frankkal és az euróval szemben a csütörtök esti jegyzéshez képest. Az MTI által megkérdezett elemzõk azonban úgy vélik, hogy akár már pénteken is 300 forintra erõsödhet az euró.

Futsal. A bentmaradás az MVFC nõi futsalcsapatának elsõdleges célja a hét végén induló idényben.


Hajdúböszörmény, Debrecen – A Napló által megkérdezett vállalkozók szerint a cégeik teherbíró-képességét meghaladja a tervezett intézkedés.

Nagymértékben gyengült csütörtök reggel a forint a devizapiacon. Az eurót 295 forint fölött is jegyezték nyolc óra után. A Fed hosszú távú kötvényhozam-csökkentõ mûvelete jelentõs dollárerõsödést hozott, a kockázatkerülés fokozódott, az euró és a térségbeli devizák gyengültek. Tíz óra után javított a forint az euróhoz és a svájci frankhoz képest.

A Budapesti Értéktõzsde részvényindexe a mínusz 404,04 pontos nyitás után tovább csökkent csütörtökön kora délutánig.

« Előző 1 ... 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 « 1131. oldal » 1132 1133 1134 1135 1136 1137  ... 1201 Következő »