2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Budapest (MTI) - Kedden a svájci jegybank árfolyam-korlátozó lépésének köszönhetõen erõsödhetett a forint, a svájci frankkal szemben jelentõs, a többi devizával szemben ehhez képest kisebb mértékben.

Futsal - Az elsõ évben a kiesés elkerülése a célja az MVFC immár elsõ osztályú nõi csapatának.

 


A labdarúgó NB II Keleti-, az NB III Tisza-csoportjának valamint a Szertár Sportbolt megyei I. osztály, illetve a Szertár Sportbolt megye II. Északi és Déli csoportjának tabellái.

Biharkeresztes - A buszjárat reggel, délután és este indul, illetve érkezik a célállomásokra.

A magyar tõzsdeindex mínuszból pluszba váltott, miután a svájci jegybank bejelentette, mindent megtesz a frankerõsödés ellen és célárfolyamot tûzött ki.

Délelõtt hatalmasat esett a frankárfolyam, miután a svájci jegybank közölte, a frankerõsödés megállítása érdekében megcélozza az euróval szemben a 1,20-as árfolyamot, ami gyakorlatilag árfolyamrögzítést jelent.

Körösladány - Ezen a rangos eseményen megyénkbõl három település képviseltette magát. Több csoporttal, együttessel Püspökladány Kiss Zsigmond alpolgármester vezetésével és két Körös menti kis település Körösszakál és Körösszegapáti Nyugdíjas Klubjainak csoportjai.

Az Alaptörvény Asztala2011-09-05 12:26:22


Néhány órája maradt a jegyzõknek múlt héten szerdán, hogy intézkedjenek az Alaptörvény Asztala felállításáról a polgármesteri hivatalokban és körjegyzõségeken.

Biharkeresztes - Helyi járatú buszközlekedést indított Nagyvárad Biharkeresztesre.

Alig változott a forint árfolyama hétfõ reggel: a svájci frankot 246 forint körül, az eurót pedig 275 forint körül jegyezték 7 órakor.

Hétfõn több helyen várható intenzív zivatar, az OMSZ kilenc megyére adott ki naracssárga figyelmeztetést.

Megye II-es jegyzõkönyvek2011-09-04 12:49:15

Itt tudja megtekinteni a megye II. harmadik fordulójának szombati játéknapján született eredményeket.

Megye I-es eredmények2011-09-04 12:46:53

Ha érdekli, milyen eredmények születtek szombaton a megyei elsõ osztályban, itt meg tudja nézni.

 

Hangulati kereskedés jellemezte a tõzsdéket a múlt héten, többnyire a megjelent makrogazdasági adatok hatására mozdultak az árfolyamok. A Budapesti Értéktõzsde (BÉT) összességében erõsödéssel zárta a hetet.

Budapest/London (MTI) - Erõsödött a forint pénteken kora estére a svájci frankkal, ugyanakkor stagnált az euróval szemben délutánhoz képest a bankközi devizapiacon.

Hajdú-Bihar - Földesen és Sámsonkertben is halálos baleset történt pénteken.

Szeptember elsejei ülésén a képviselõ testület az oktatási intézményeket érintõ döntéseket hozott. Így a korábbi intézkedési tervnek megfelelõen a 2011/2012-es tanév már az új szervezeti keretek között létrejött intézményekben kezdõdött el. Elkészültek a tantárgyfelosztások, tanórabeosztások, s Muraközi István polgármester örömmel jelentette be, hogy Berettyóújfaluban mind az alapfokú, mind a középfokú oktatási intézményekben, rendben elkezdõdött a tanév.

Sok száz munkahely startolt2011-09-02 12:53:09

 


A Start-munka program keretében hét megyét érintõ közfoglalkoztatás indult.

 

Budapest, 2011. szeptember 2., péntek (MTI) - Nyári meleg várható a hétvégén az egész országban, bár szombaton néhol még elõfordulhat csapadék - közölte pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel.

 

 

 


Halálos közlekedési baleset történt pénteken délelõtt Földes belterületén, ahogy egy kombájn gázolt halálra egy biciklis nõt.

 

 


Budapest, 2011. szeptember 2., péntek (MTI) - Évközben is megszûnhet a családi kedvezményre való jogosultság, mivel a középiskolai tanulmányaikat befejezõ diákok után már nem jár a családi kedvezmény - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

 

A WikiLeaks által frissen kiszivárogtatott dokumentumok alapján az orosz kormány állt az ismeretlen tulajdonosi hátterû orosz energiaóriás, a Szurgutnyeftyegaz mögött. Ez a cég szerezte meg a Mol több mint ötödét még 2009-ben. Az is kiderül a táviratokból, hogy a Bajnai-kormány az EU-csatlakozás ügyével próbált nyomást gyakorolni Horvátországra a balkáni orosz befolyás növekedésének megnehezítése érdekében.

Esik a forint2011-09-02 12:28:03

A kereskedõk szerint nincs sok esély arra, hogy a svájci központi bank beavatkozna, miközben nõ az euróövezeti adósságválsággal kapcsolatos aggodalom, és zuhannak az európai részvényárak, ami növeli a biztonságos megtakarításnak számító frank iránti keresletet.

Nyüzsgõ kábítószer-szállítási útvonalak húzódnak Magyarországon, amelyeket nigériaiak, szerbek és koszovóiak tartanak kézben - áll több, Magyarországról szóló WikiLeaks-táviratban. A pénteken nyilvánosságra hozott nagykövetségi jelentés szerint Magyarországon csupán marihuánát termelnek, a többi drog külföldrõl érkezik, szállításukat pedig a "modern magyar közlekedési rendszer" is segíti.

« Előző 1 ... 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 « 1134. oldal » 1135 1136 1137 1138 1139 1140  ... 1201 Következő »