2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Megszûnt a gázártámogatás, életbe lépett a chipsadó, kibõvült az Alkotmánybíróság, börtönbe zárhatók a sporthuligánok, és megkezdõdött a 2011/2012-es tanév - változások szeptember 1-jétõl.

Tízbõl két magyarnak volt gondja a közüzemi díjak befizetésével az év második negyedévében, 6 százalékuk pedig a lakáshitel-törlesztéssel is késett - derül ki a Tárki kutatásából.

Debrecen - Az M35-ös Debrecen-Berettyóújfalu között megépítendõ újabb szakaszának nyomvonal-kijelölése miatt évek óta tiltakoznak a derecskei gazdák – ebben partnerük az önkormányzat is -, akiknek megélhetését veszélyeztetné a gazdálkodásból kivont termõterületeik elvesztése.

Gyengül a forint2011-09-01 11:54:30

Budapest, 2011. szeptember 1., csütörtök (MTI) - A romló euróövezeti gazdasági kilátások miatt gyengülõ eurót követve veszített árfolyamából csütörtök délelõtt a forint.

Segítség a margittaiaknak2011-09-01 11:52:03

Testvérvárosunk, Margitta küldöttsége, az idei városnapon közölte a berettyóújfalui önkormányzattal, hogy a 2011/2012-es tanévtõl magyar tannyelvû iskola indul városukban. Az örömbe némi ürüm is vegyült: a csupasz falakon kívül úgyszólván semmijük nincs.

Hajdú-Bihar - Az elöregedõ kistelepüléseken szívesen látnák a tisztességes életet élõ devizahiteleseket.

 


Budapest, 2011. augusztus 30., kedd (MTI) - Az üdítõitalok, energiaitalok, elõrecsomagolt cukrozott sütemények, a sós snack és az ételízesítõ után szeptember 1-tõl népegészségügyi termékadót - a köznyelvben chipsadót - kell fizetni.

 

 

 

 


A három éve kibocsátott, svájci frank alapú kötvényeinek visszavásárlására kényszerül a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat.

 

 

Püspökladány - A múzeumok életében új színfoltot jelentenek a felkészült szakemberek közremûködésével tartott múzeumpedagógiai foglalkozások, amelynek tematikáját mindig az adott intézmény állandó és idõszaki kiállításai adják - mondta Kiss Istvánné, múzeumvezetõ.

 


Körösszegapáti - IV. (Kun) László Fesztivál ötödik alkalommal Körösszegapátiban.

 

 


Konyár - A konyári mûvelõdési ház szervezésében augusztus 22 és 26 között került megrendezésre az idei Kézmûves és Néptánc Tábor közel harminc gyerek részvételével.

 

 

A Mezei-Vill fordulatos mérkõzésen diadalmaskodott a Gödöllõi Bikákkal szemben.

A hétfõ este jegyzett árfolyamok közelében nyitotta a napot a forint a devizapiacon, a svájci frank kismértékben tovább gyengült, tíz óra után azonban ismét 231 forint fölé ment az árfolyam.

Megye I-es eredmények2011-08-29 13:48:56

Tekintse meg portálunkon, hogyan teljesítettek a vasárnap pályára lépõ megye I-es csapatok.

 


Futsal - Az alapszakaszt a legjobb négy között szeretné zárni az MVFC Berettyóújfalu férfi élvonalbeli futsalcsapata a most induló bajnokságban – ez a célkitûzés.

 


Püspökladány - Történelmi pillanatnak nevezte az egyházközség életében a református általános iskola újraindulását Pella Pál lelkész a vasárnap délelõtti tanévnyitó ünnepi istentiszteleten.

Debrecen - Az esedékességkor meg nem fizetett adó-, járulék-, késedelmi pótlék és bírságtartozást, valamint a más közigazgatási és egyéb szervek megkeresése alapján nyilvántartott adók módjára behajtandó köztartozást az állami adóhatóság végrehajtási eljárás során szedi be.

Nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán ezen a héten a Mol Nyrt., így a benzin átlagára 379 forint, a gázolajé 366 forint marad - értesült az MTI piaci forrásokból hétfõn.

Az ország nagy részén kisüt a nap az átvonult hidegfront után. A hét elején általában 30 fokig melegszik a levegõ. Az elmúlt napokban több melegrekord is megdõlt, a következõkben viszont már nem lesz forróság.

Péntek este közel hat forintot gyengül a svájci frank, és a forint erõsödése hétfõ reggel is folytatódott. Július vége óta nem volt ilyen erõs a forint a frankhoz képest, az árfolyam 230 forint alatt is megfordult.

Debrecen, 2011. augusztus 26., péntek (MTI) - Megkezdõdött a tûzoltók elmaradt túlmunkadíjainak a kifizetése Hajdú-Biharban - közölte Lázár Miklós tûzoltó alezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes vezetõje pénteken az MTI-vel.

 


Mintegy 41 millió forint pályázati támogatásból teljesen megújult Biharnagybajom fõtere. Több mint ezer négyzetméter kapott térburkolatot, kandelábereket állítottak fel, utcabútorokat helyeztek ki. Az ünnepélyes tér avató szombat délután volt.

 

 

A Vass Jenõ Óvoda és Bölcsõde kapacitásbõvítésére és fejlesztésére elnyert pályázatról a városházán tartott projektindító sajtótájékoztatón számolt be Pálfi Anikó alpolgármester.

Városunk bölcsõdés korú gyermekeinek fogadására, új épületszárnnyal bõvül a Vass Jenõ Óvoda és Bölcsõde József Attila utcai épülete. Mi tette ezt szükségessé? – kérdeztük Török Istvánné intézményvezetõtõl.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyõrei több mint 30 kg marihuánát foglaltak le egy román rendszámú busz utasánál.

« Előző 1 ... 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 « 1135. oldal » 1136 1137 1138 1139 1140 1141  ... 1201 Következő »