2019. szeptember 19. Csütörtök, Vilhelmina.
 

Ma egy hete, hogy átadták az új kerékpárutat Tépe és Derecske között, de a kivitelezõ cég dolgozói már is elkezdték bontani.

Megnyílt a kiállítás2008-11-19 16:00:50
Újabb fogás a határnál2008-11-18 08:26:11

Hétvégén két moldáv nõt akartak átcsempészni az ártándi határátkelõn.

  
A csökmõi Faluház, Könyvtár és Alapfokú Mûvészeti Iskola egyik grafika tanárának munkáiból nyílik kiállítás holnap délután.

Nyílt napot tart a berettyóújfalui Arany János Gimnázium. Az érdeklõdõ diákok még holnap is ellátogathatnak az iskolába.

Városi Cuháréra várnak minden érdeklõdõt a szervezõk Komádiban, a Tornacsarnokba november 21-én, pénteken. 

Mint minden év novemberében, az idén is megszervezte Jótékonysági Estjét a komádi Barsi Dénes Általános Iskola Diákönkormányzata.

"Hogyan tovább? - A bihari térségben mûködõ civil szervezetek, helyi közösségek fejlesztése, erõsítése" címû komplex szervezetfejlesztõ program helyzetfelmérõ tanácskozása zajlott november 15-én délután a csökmõi Tájházban.

Berettyóújfalu, Szentpéterszeg, Gáborján, Bakonszeg, Zsáka, Furta, Darvas, Vekerd, Csökmõ, Újiráz, Komádi, Magyarhomorog, Körösszakál, Körösszegapáti, Mezõsas

Versenyt rendez a Püspökladányi Városi Lövész és Tömegsport Klub november 16-án a lövészet kedvelõinek.

Pályaválasztási kiállítást tartottak november 12-én Berettyóújfaluban, a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. A rengeteg középiskola mellett a Munkaügyi Központ, az Iparkamara, és a Honvédség is képviseltette magát.

(Képes beszámoló!)

 

Mondja a közmondás. De érvényes ez a buszokra is? Milyen körülmények között jutnak el az emberek reggel a munkahelyükre, iskolába?Írja meg véleményét tapasztalatait!

Bajok a mezõgazdaságban2008-11-11 14:44:20

A gabona ára a termelõk önköltsége alá került. Mi lesz így a gazdákkal? Írja meg véleményét, tapasztalatait!


Közmeghallgatást tart Berettyóújfalu Város Önkormányzatának képviselõ-testülete november 27-én (csütörtökön) délután 14 órai kezdettel, a Városháza elsõ emeleti nagytermében.
 

 

 

  "Információ hatalom..." címmel idén is megrendezi országos informatika tanulmányi versenyét a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat.Aranyos szalagtûzõ2008-11-07 18:15:04

Szalagtûzõ ünnepséget rendez a berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskola november 8-án.

Szagos házaspár Ártándon2008-11-07 16:03:09

Ártánd – A lebukástól tartva 45 vadkender-palántától szabadult meg a határon egy házaspár, de a rendõrök szó szerint szagot fogtak.

Rablás és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával vettek õrizetbe csütörtökön egy 43 éves férfit és 40 éves élettársát a bihari kistelepülésen – közölte pénteken a rendõrség.

Debrecen -Az évi 45 ezres utas- és pár száz tonnás cargoforgalom bevétele nem fedezi a repülõtér üzemeltetési költségét, ami idén 450 millió forint. Ezért döntött az önkormányzat a létesítmény hasznosításáról, illetve ingatlanjai egy részén.

Berettyóújfalu – Szeifert Ferenctõl, Berettyóújfalu polgármesterétõl megtudtuk, a kórházi beruházás mellett egy másik nagy horderejû befektetés is megvalósulhat, attól függetlenül.

2002. óta mûködnek, igaz, akkor még csak bérkilövõként, 2007. óta azonban már területtel is rendelkeznek. A furtai Kittenberger Kálmán Vadásztársaság elnöke, Duró József barátságosan fogadta érdeklõdésemet, és készségesen mutatta be a társaságot.

Mindenkit meglep a hetek óta tartó nyárias õsz. Szokatlan a húsz fok körüli hõmérséklet így novemberben. És még a legidõsebbek sem emlékeznek olyanra, hogy ilyenkor a tavasz hírnökét szedhették volna. Az idén azonban bárki meglepheti kedvesét egy csokor ibolyával,hiszen tömegesen nyílnak a kertekben, és a fû között. 

Hajdú-Bihar – Több edzõt és játékost eltiltottak, mert szidalmazták a játékvezetõket.

A Püspökladány az Ebes otthonában aratott elsöprõ gyõzelmet, a Téglás is gyõzni tudott a Komádi ellen. A megyei elsõosztály vasárnapi eredményeit itt tekintheti meg.

« Előző 1 ... 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 « 1141. oldal » 1142 1143 1144 1145 1146 1147  Következő »