2019. június 18. Kedd, Arnold, Levente.
 

Sebességtúllépés miatt 162 esetben indítottak közigazgatási eljárást a debreceni rendõrkapitányság munkatársai a múlt heti, három napos közlekedési akció során.

Debrecen -

A helyszínen életét vesztette az a gyalogos, akit egy személyautó ütött el kedden kora reggel a 33-as fõúton, Debrecen határában, a volt autópiac bejáratánál.

Valamilyen információs hiba történhetett: éveken keresztül nem rögzítették a román féllel, hol is lesz a csatlakozás? A románok Borsról beszéltek, mi oda terveztünk, aztán õk máshogy gondolták...

Egy súlyos, és három könnyû sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn reggel történt Pallagon, ahol egy mikrobusz fának ütközött.

Hajdúböszörmény – A hajdúk letelepítésének 399. évfordulóját ünnepli Hajdúböszörmény szeptember 13-

án. A városnapi történések már elõzõ nap, pénteken elkezdõdtek.
Debrecen -
Könnyebben sérült annak a quad-nak a vezetõje, aki pénteken késõ este ütközött egy mikrobusz oldalának Debrecenben, a Kaskötõ és a Magtár utcák keresztezõdésében.

Debrecen — Versenyképes szaktudás birtokában a 29 fõbõl már többen elhelyezkedtek a régióban. A program költségvetése 546 ezer euró volt, 410 ezer euró támogatással.

35 ezer volt ütötte agyon2008-09-12 08:24:51

Hajdúnánás -

Egy adattábla keresése közben szenvedett halálos, 35 ezer voltos áramütést az a 33 éves hajdúnánási férfi, aki minden bizonnyal tisztában volt azzal, hogy életveszélyes helyre merészkedik.
Tizenegyen megsérültek csütörtök délután Debrecenben, amikor egy villamos egyelõre tisztázatlan okból letért a sínrõl, és fának ütközött. Se a DKV régi munkatársa, se a sokat látott tûzoltó nem emlékszik hasonlóra.
Szobrot Kádár vitéznek!2008-09-11 21:59:12

Az összefogáson múlik, hogy lesz-e szobra Berettyóújfalu hírességének, Kádár vitéznek. Az önkormányzat és a Berettyóújfalu Városért Közalapítvány mindenesetre azon fáradozik, hogy az 1600-as években élt katonának méltó emléket állíthassanak.

Elõadások, break táncosok és koncertek várják a látogatókat péntekig. Hatodik alkalommal rendezik meg a Más7- Mezon-napok elnevezésû rendezvényt.


Szentpéterszeg – Debrecen A megyejárás keretén belül, szeptember elején a bihari kis falu Szentpéterszeg mutatkozott be a Debrecenben, kicsit rendhagyó módon.

Debrecen – Amióta megnyílt a közeli nagyáruház, folyamatosan csökken a vevõim száma, a korábbi 150 ezer forintos forgalom a felére esett vissza – panaszkodott Karikásné Monori Mária, egy tócóskerti vegyesbolt tulajdonosa.

Debrecen -

A kijelölt gyalogátkelõhelyen ütött el egy gyalogos kislányt egy autós, szerdán késõ délután Debrecenben, a Hadházi út és a Baksay Sándor utca keresztezõdésében.

Berettyóújfalu –  Nem szenvedhet hátrányt a szakmai munka, nem sérülhet a kórházhoz tartozó 93 ezer ember hozzáférési joga az egészségügyi ellátáshoz, és a kórház száz százalékos köztulajdonban marad.

Trabantot, motort loptak2008-09-10 16:41:28

Biharkeresztes -

Kedd este Biharkeresztesen motorlopáson értek egy 21 éves fiatalembert.
Hat sérültet kellett kórházba szállítani a mentõsöknek, szerdán délelõtt a Nádor utcán történt balesetnek a helyszínérõl, ahol egy busz és egy személyautó ütközött össze.

Parlagfû-gyûjtésben Csökmõ évek óta élen jár a megyében. Kevés település van, ahol olyan példamutatóan irtják az allergén növényt, mint a dél-bihari kis településen. Az idén is megmozdultak az emberek a nemes ügy érdekében. Több, mint egymillió-háromszázezer tõ parlagfût pusztítottak el.

Debrecen – Jövõ nyárra 450 helyes parkolóház készül el, a második lépcsõben pedig az ország egayik legmagasabb színvonalú bevásárlóközpontját adják át a Miklós utca elején.

Nyírbátor, Nyírcsászári -

A Nyírbátori Rendõrkapitányság õrizetbe vette annak a román kamionnak a 25 éves sofõrjét, mely hétfõn délután okozott halálos kimenetelû balesetet a 471-es fõúton.

Debrecen, Komádi -

A múlt tanévben 19 diákjuk nem látogatta rendszeresen a tanórákat, emiatt magántanulóként vizsgát kellett tenniük. Erre 15-en mentek el, s egy-két kivétellel meg is feleltek.
Hárman meghaltak, hárman pedig súlyosan megsérültek abban a frontális ütközésben, amely vasárnap éjfélkor történt a 42-
es fõút, Földes és Báránd közötti szakaszán, Földes közelében, ahol egy Volvo és egy BMW karambolozott.

A szeptember 5-6-án megrendezésre kerülõ program elsõ napja nagyon jól sikerült. Egész nap nyári meleg volt ami kedvezett az ide látogatóknak. Az este folyamán sorra jöttek az érdeklõdõk (kb.1500 fõ). Családok számára is kitûnõ program volt hiszen a gyerekek ugrálóvárban, mini vidámparkban tölthették el az idõt, míg a szülõk régi tûzöltókocsikat csodálhattak meg. Az este fénypontját az Irigy Hónaljmirigy zeneker koncertje adta. Majd egy új tehetség Mohácsi Brigitta is fellépett.


Debrecen – Rászálltak a rendõrök szerdán az éjszakai gyorsulási versenyek résztvevõire, miután a médiában – például a Hajdú Online-

on – többen panaszkodtak arról, hogy nem tudnak pihenni a zaj miatt.
« Előző 1 ... 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 « 1141. oldal » 1142  Következő »