2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Berettyóújfalu. Közel 200 háztartásban kíván élethelyzet javulást elérni a Bihar Fejlõdéséért Egyesület legújabb, húsz hónapos kísérleti programjával.

Elkészült a Bihari Múzeum többfunkciós oktatótere, de múzeumi informatikai pontokat is kialakítottak az épületben. Az ünnepélyes átadó hétfõn volt.

Futsal -

A Mezei-Vill mindhárom találkozón legyõzte a Ferencváros gárdáját.

Pocsaj - 12. alkalommal rendezték meg Pocsajban a Kikelet Óvodában a „Kikeleti Kerek-Berek Gyermekfesztivált.

Biharkeresztes - Az V. Református Mûvészeti Fesztivál rendezvényei egész héten tartottak Biharkeresztesen.


Majláth József református lelkész szervezésében, Berettyóújfalu is csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat által meghirdetett Kárpát-medencei református napokhoz.

Jubiláló Váradi Napok2011-05-23 11:39:50

Nagyvárad – Idén 20. alkalommal rendezték meg a Festum Varadinum több mint 50 programból álló ünnepségsorozatát, melynek zárónapjára vasárnap került sor. Megyénket Jantyik Zsolt, a Méliusz Központ közmûvelõdési vezetõje, Somogyi Béla, Debrecen alpolgármestere, Muraközi István és Barabás Ferenc, Berettyóújfalu, illetve Biharkeresztes polgármestere képviselte.

Futsal - Megnyerte a másodosztályú bajnokságot az MVFC Berettyóújfalu nõi együttese, mely újoncként indult õsszel az NB II-ben!

Vasárnap délelõtt fél 11 óra tájékán lépték át Csökmõ határát, s ezúttal elérték Hajdú-Bihar megyét a drogfogyasztás ellen tiltakozó aktivisták. A jubileumi 10. Drogmentes Magyarországért Maraton ünnepélyes Start rendezvénye április 23-án kezdõdik a Parlament elõtt.


Futsal. Megnyerheti a másodosztályú bajnokságot az MVFC nõi futsalcsapata – újoncként – a hét végén: Berettyóújfaluban rendezik meg az utolsó fordulót a felsõágon.

Berettyóújfalu - Az Bihari Múzeum újkõkori házát újították fel, abból a csaknem 33 millió forintból, melyet Európai Uniós pályázaton nyertek.

A Bihari Népmûvészeti Egyesület negyedik országos szûr-, szûrrátét-készítés, szûcshímzés és nemez pályázatának rendezvényével nyitották meg a Berettyóújfalu városnapi programsorozatot pénteken.

A Gyimes völgyében tett kirándulást Komádi Erdély-járók Társaság Nagy Erzsébet és Nagy Sándor szervezésével. Komádiból, hajnali indulás után , késõ este érkeztek meg a hólepte Gyimesközéploki szállásukra. A csángó gulyás , túrós puliszka tepsis karajjal vacsora elfogyasztása után nyugovóra tért a társaság.

Már második alkalommal rendezte meg a Komádi Városi Népdalkör a „Fonóba szól a nóta” népzenei találkozót. Az a Városi Népdalkör szervezte ezt a rendezvényt, amelyik 2010. április 24-én

A "Bihar Termálliget-Strandfürdõ versenyképes turisztikai termékké fejlesztése Berettyóújfaluban" ( ÉAOP-2.1.1/A-2f-2009-0005 ) címû projekt ünnepélyes zárórendezvényére került ma sor a pályázat keretében felújított és megszépült régi Strandfürdõ területén, melyet sajtótájékoztató és állófogadás követett a régi Vármegyeháza dísztermében. A Népligetben található fürdõkomplexum új neve: Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdõ

Elsõs kisokosok Komádiban2011-05-20 14:51:03

Komádi - Csodálatos napsütésben két megye elsõ osztályos tanulóinak legjobbjai gyûltek össze Komádiban.

Körözési toplista (ORFK)-Frissítve 2011.03.22
2008.01.17. csütörtök 19:29

Körösszegapáti - Az Apáti iskolában a tanév végéhez közeledve a gyerekek több helyen számot adhatnak az iskolában szerzett tudásukról. Az Apáti iskolában tanulnak román népismeretet, továbbá földrajz órákon és tánc szakkörökön szereznek ismereteket a szomszédos Romániáról.

Biharkeresztes Város Önkormányzata 2010 elején „Általános iskola és tornacsarnok felújítása, korszerûsítése Biharkeresztesen” címû pályázat keretében sikeresen pályázott két iskola felújítási munkáira.

Nézze meg mi dolguk akadt a rendõröknek a Berettyóújfalui Rendõrfõkapitányság körzetében!

Futsal - Magabiztosan nyerte az elõdöntõ elsõ mérkõzését – a párharc három gyõzelemig tart – a Mezei-Vill FC a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban a Ferencváros gárdája ellen.

Biharkeresztes - Immár ötödik alkalommal nyitották meg a hagyományos hat napos egyházi programsorozatot a településen.

Futsal - Az FTC-6x6 Taxi az MVFC Berettyóújfalu ellenfele az elõdöntõben. Újabb lépcsõfok következik a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban: hétfõn elkezdõdik a rájátszás következõ köre, az elõdöntõk sora.

A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ adott helyet a Gróf Tisza István Kórház Patológiai Osztálya által szervezett XI. Országos Boncmesteri és Asszisztensi Továbbképzésnek.

Interjú Dr. Muraközi Zoltánnal, a Gróf Tisza István kórház fõigazgatójával

« Előző 1 ... 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 « 1145. oldal » 1146 1147 1148 1149 1150 1151  ... 1201 Következő »