2020. január 29. Szerda, Adél.
 

A 47. számú fõúton Berettyóújfalu és Tépe között (kettõs kanyarnál) két személygépkocsi ütközött egymással.

Nyílt nap2008-09-25 10:39:13

Sok nyolcadikos kisdiáknak nagy fejtörést okoz, hova menjen továbbtanulni. Mi adunk néhány ötletet.

Még csak pár hete tart a 2008/2009-es tanév, de a diákok, szülõk szeretik tudni, mikor lesznek és hány napig tartanak a szünetek. Most errõl adunk egy kis tájékoztatást.

Egy érdekes topic a fórumból: "A pofátlanság mintaképei a Pálma Sörözõvel szembeni járdán parkolnak nagy értékû kocsijaikkal. Szegény ember: fullos BMW NÉMET rendszámmal és mit látok: MAGYAR rokkantkártya a szélvédõn!!! Volt olyan, hogy egymás után 3, azaz HÁROM luxusgép parkolt a járdán..."

Hajdú-Bihar – Gatyában dolgozunk, olyan meleg van az épületben – utalt humorosan Kóti Balázs, a magyarhomorogi Szabó Pál Általános Iskola igazgatója arra, hogy a hideg miatt õk is befûtöttek.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett az a motoros, aki egy személyautóval ütközött össze kedden késõ éjszaka Debrecenben, a Kossuth és a Klaipeda utcák keresztezõdésében.

 

A Hortobágy utcán tartott hazafelé egy, a közelben lakó 56 éves férfi szeptember 08-án 21 óra körüli idõben Debrecenben.

" Aki hált már más asszonyával, azt felfalja a sárkány!" - tudják ezt jól a csökmõiek. A több, mint kétszáz évvel ezelõtt történt csúfos eset ma már Csökmõ humoros sajátosságává vált. Amiért valamikor bicskát rántottak a "sárkányhúzóknak" csúfolt csökmõiek, azon ma már csak mosolyognak. Az évente megrendezett Sárkány-nap is ezt bizonyítja, és az a szatirikus táncjáték is, amit október 4-én a Nagyváradi Táncegyüttes mutat majd be a helyi faluház színpadán.

Debrecennek 1,5 milliárd forint állami támogatás jut abból az összesen 11 milliárdos keretbõl, melynek odaítélésével az eddigi legnagyobb szabású város-rehabilitációs programról döntött legutóbbi ülésén a kormány.

Elsõ alkalommal rendezték meg a Bihari Fesztivált Berettyóújfaluban a Morotva Ligetben. Bár az esõs idõjárás nem kedvezett a rendezvénynek, a változatos programok kárpótolták a látogatókat.

Kukában, utcán elhajítva, moslékba keverve, sõt tûzre dobva is látni manapság az egykor szent dolognak számító kenyeret. S bár meg van az ára, még sem becsülik úgy az emberek, mint régen.

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a sofõrje, aki egy busszal ütözött össze pénteken délután a Berettyóújfalu és Szentpéterszeg közötti úton.

Gázolt a taxis, majd elment2008-09-19 16:15:08

Debrecen – Nem hívott mentõt az általa elütött 54 éves nõhöz egy taxis péntek hajnalban a Debrecen Plázánál, pedig a gyalogos jelezte, hogy fáj a térde. A rendõrséget a Kenézy-kórház értesítette.

Lopás miatt a rendõrségen2008-09-19 08:04:08

Debrecen -

Hét személy állítottak elõ a rendõrök péntekre virradóan a debreceni kapitányságon - értesültünk. Ötöt közülük lopás gyanújával, egyet ittas vezetésért vittek be.
Hagyományõrzés Zsákán2008-09-18 18:50:15

Mesterségek ünnepének adott otthont a közelmúltban a zsákai Rhédey-kastély parkja. A hagyományõrzõ programot második alkalommal rendezte meg a helyi önkormányzat és a mûvelõdési ház.

Az elsõdleges orvosi vizsgálatok szerint két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely csütörtökön kora délután történt a 47-

es fõúton, Mikepércs és Debrecen között, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Komolyabb rendõri jelenlétet igényelt egy emberölési kísérlet miatti tárgyalás szerda délelõtt a Debreceni Ítélõtáblán.

Ferencváros-BUSE férfi szenior jótékonysági mérkõzés 2008.09.21.  16 óra, Berettyóújfalu Sportpálya

Nagy ruhafogás Ártándon2008-09-17 16:48:04

Ártánd – Két fogás során 36 millió forint értékû hamis márkajelzéssel ellátott, silány minõségû ruhát foglaltak le a vámosok az ártándi határátkelõn – közölte szerdán Sipos Jenõ, a Vám-és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának szóvivõje.

A rekordmeleg után hamar megérkezett a rekordhideg, azonban -

mint megtudtuk - nem sokan igényelték még a távfûtés beindítását Debrecenben. Egy átlag 60 négyzetméteres lakás napi távfûtési költsége 454 forint az õszi idõszakban.

Biharkeresztes -

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki jármûvével egy sarki háznak csapódott kedden este Biharkeresztesen, a Széchenyi és a Kinizsi utcák keresztezõdésében.

Sebességtúllépés miatt 162 esetben indítottak közigazgatási eljárást a debreceni rendõrkapitányság munkatársai a múlt heti, három napos közlekedési akció során.

Debrecen -

A helyszínen életét vesztette az a gyalogos, akit egy személyautó ütött el kedden kora reggel a 33-as fõúton, Debrecen határában, a volt autópiac bejáratánál.

Valamilyen információs hiba történhetett: éveken keresztül nem rögzítették a román féllel, hol is lesz a csatlakozás? A románok Borsról beszéltek, mi oda terveztünk, aztán õk máshogy gondolták...

Egy súlyos, és három könnyû sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn reggel történt Pallagon, ahol egy mikrobusz fának ütközött.

« Előző 1 ... 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 « 1148. oldal » 1149 1150  Következő »