2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Október a nyugdíjasok világhónapja volt. Ennek alkalmából a hajdú-bihari településen, Sápon is nagy figyelmet szenteltek az idõs embereknek.

Ha érdekli, melyik megye II-es csapat milyen eredményt ért el a mai napon, itt meg tudja tekinteni.

Egyetlen percig sem adták fel az újfaluiak, 0–4-rõl álltak fel és maradtak partiban.

Küzdõsport-gálára várja a keményebb mûfajok rajongóit az ország egyik vezetõ vegyesharcmûvészeti klubja: a Hungarian Pitbull Figters Debrecen november 6-án, Berettyóújfaluban 13 mérkõzésbõl álló viadalt szervez.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 11. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Balkány nyert Kótajban, fáradtan is diadalmaskodott a Nagyecsed, döntetlen Nyírmadán és Ibrányban.

Az egyházközség fennállásának 420. évfordulója, valamint a Kálvin-évek alkalmából idõszaki kiállítást rendeztek a Bihari Múzeum kiállítótermében.

A nagy beruházások befejezõ munkálatai zajlanak Komádiban, tudtuk meg Kertész Attilától, a bölcsõde és a piactér építését, felújítását végzõ kivitelezõ cég képviselõjétõl.

Ha eljön az október vége, akkor mindenki tudja Csökmõn, hogy a Gondozási Központ megrendezi a sok programot tartalmazó egészségügyi hetet.

A módszert egész Európában egységesen alkalmazzák, lényege, hogy a tavaszi és az õszi napéjegyenlõség között a nappalok hosszabbak, mint az éjszakák.

Több minisztérium közös szervezésében ez év tavaszán is meghirdették a „Virágos Magyarországért” versenyt, ahol virágosítással, parkosítással, környezetszépítéssel lehetett nevezni. A versenyfeltételek közé tartozott a község közösségi, kulturális élete is, a település szépsége, rendezettsége.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Elképesztõ káosz uralkodik Debrecenben. Nincs megfelelõ edzõgárda és csapat! Fájó, hogy az utóbbi két esztendõben, amikor tetemes pénzhez jutott az egyesület, akkor a leggyengébb a vezetés és a csapat.

A hét végén, október 30-31-én rendezi meg a Hajdúszoboszlói Árpád SE a Hungarospa-kupa nemzetközi úszóversenyt.

Itt van az õsz, itt van újra! A hideg õszi napok beköszöntével egy idõben megkezdõdött a sütõtök szezonja.

A futsal bajnokság két százszázalékos együttese csap össze pénteken este.

Több településen mintegy 300 ember vehet részt két éven át a Második Esély Népfõiskolai Program Biharban elnevezésû projekt keretében meghirdetett felzárkóztatásban.

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki egy kamionnal ütközött össze frontálisan, pénteken kora reggel a 42-es fõúton, Berettyóújfalu és Földes között.

Wlassics Gyula-díjjal ismerték el a szentpéterszegi Harasztosi Sándor munkáját. A Bihari Népfõiskola elnöke október 22-én vehette át a díjat Budapesten, a Néprajzi Múzeumban Szõcs Géza államtitkártól.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 10. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Tiszakanyár megnyerte az Ibrány elleni rangadót, a Tiszalök meglepetésre hazai pályán vesztett az eddigi sereghajtó Berettyóújfalu ellen.

Ha kíváncsi, melyik megye I-es csapat hogy szerepelt, itt meg tudja nézni.

Barátságos szavakkal fogad Széll Gábor wing tsun oktató az edzõteremben. Sugárzik belõle a felebaráti szeretet, a kedvesség, az egyszerûség, noha egy perc nyugta sincs.

Két hajdú-bihari NB III-as csapat lépett ma pályára: a Tisza-csoportos Újfalu 2-0-s sikert aratott a Tiszalök ellen, míg a Mátra-csoportos Újváros 3-0-ra gyõzte le a Felsõtárkányt.

Nagy Lajosné a megválasztott képviselõk korelnöke köszöntötte a megjelenteket az elsõ képviselõtestületi összejövetelen. Kusmiczki Sándorné a helyi választási bizottság elnöke beszámolt a választás eredményérõl.

Az I. Rákóczi György Gimnázium és Szakközépiskola Lorántffy Zsuzsanna kollégiuma valóban nem ismer lehetetlent, csak olyan tehetetlent, aki nem képes egymás után rekordmennyiségû dinnyét felfalni. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

A jubileumához érkezõ, ötödik alkalommal megrendezett Balla János ifjúsági sakkversenyre idén érkezett a legtöbb résztvevõ. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

« Előző 1 ... 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 « 1156. oldal » 1157 1158 1159 1160 1161 1162  ... 1201 Következő »