2024. április 24. Szerda, György.
 

A Budapesti Értéktõzsde részvényindexe, a BUX 228,50 pontos, 1,03 százalékos csökkenéssel, 22.023,79 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 42,1 milliárd forint volt csütörtökön, a vezetõ részvények árfolyama vegyesen változott az elõzõ napi záráshoz képest.

Napsütés vagy hideg esõ?2010-06-03 11:52:38

Nem tudja mire számíthat? Ne cipelje feleslegesen esernyõjét, nézze meg milyen idõ lesz megyénkben!

Körösszegapáti csapata veretlenül nyerte a labdarúgó megye III-as bajnokságot.

A település vezetõi gondoskodnak arról, hogy az itt élõ emberek minél nagyobb biztonságban érezzék magukat.
Pályázat segítségével sikerült a község utcáin, központi helyeken, térfigyelõ kamerákat és elhelyezni.

Szombaton délelõtt játszani, szórakozni gyülekeztek az gyerekek az iskolába.

A természet kedvelõi Körösszegapáti határában, az utak mentén sokan gyönyörködnek a tömeges pipacsrengetegben - írja tudósítónk, Vmirjáncki József.

Állatorvosi ügyeletek Berettyóújfalu és Biharkeresztes körzetekben az elkövetkezendõ hónapban:

Három rendezvény kapcsolódik egymáshoz a hétvégén a szabadtéri színpad körül.

Szalagtûzõ Apátiban2010-05-29 08:42:42

Közeledik a tanév vége, az utolsó tanítási nap. Vmirjáncki József tudósítása.

Nagycsoportosok búcsúja az óvodától.

Lassan, de elérkezünk ahhoz az idõszakhoz, amikor az emberek egy része, - akik tehetik – fontosnak érzik az eredményeket elérõ, azt felmutató, a település hírnevét öregbítõ közösségek segítését.

Eddig hiányzott a város életébõl, pedig igény van rá, és most úgy tûnik, végre megvalósul. Bölcsõde épül Komádiban. A beruházáshoz az ÉAOP-4.1.3/C-09-2009-0001 pályázaton  �Bölcsõdei szolgáltatás kialakítása Komádiban� címmel nyert támogatást az önkormányzat.

Csütörtökön nagyrészt napos, meleg idõ lesz, de átmeneti felhõsödések mellett, foltokban mérsékelt záporesõ is kialakul. Újabb zivatar is elõfordulhat.

Az ország északkeleti részében szerdán déltõl is számítani kell zivatarokra és jégesõre is. A hõmérséklet itt 24 fok körül alakul, délen 29 fok és sok napsütés várható. A hõmérséklet a hétvégére fog visszaesni.

Pünkösd elõtti vasárnap hat fiatal konfirmált a település református gyülekezetében.

Pénteken tovább melegszik, de változékony marad az idõ. Délelõtt borongós idõ lesz záporokkal, majd délután felszakadozik a felhõzet, és egyre tartósabban süt ki a nap, de megnõ az esélye a helyi, heves zivatargócok kialakulásának. A jellemzõ hõmérséklet pénteken reggel 11, délután 21, szombaton reggel 11 fok körül alakul.

Gépkocsik mûszaki vizsgáztatása Komádiban.

Csütörtökön változóan napos-felhõs idõ lesz. Elszórtan alakulnak ki gyenge záporok, délután esetleg zivatarfoltok. Éjszaka az Alföld középsõ részén sok esõ esik. Mérsékelt északnyugati szél fúj. Felmelegedés kezdõdik.

Szerdán változóan felhõs, hûvös idõ, kevesebb esõ várható. - Csütörtöktõl jövõ hétfõig nagyobbrészt napos idõ, erõs felmelegedés de ismét nagyobb eséllyel kialakuló nyárias zivatarfoltok valószínûek.

A Szent István utcai lakosok közül többeknél „kiverte a biztosítékot", hogy az önkormányzat egy hazai forrásból megvalósuló beruházás érdekében elbonttatta a szomszédságukban lévõ, jó állapotú óvodát, ahová sokaknak a gyerekei, majd pedig az unokái jártak.

A hajdú-bihari katasztrófavédelemtõl egyelõre 22-en vesznek részt az árvízi mentésben a megyehatáron túl – tudtuk meg.

Megyénkben komoly gondokat okoz a belvíz, az elöntött területek nagysága napról-napra változik. A két nagy levezetõ csatorna megtelt, és bár kezelhetõ lenne az óriási víztömeg, pénz hiányában nem lehet folytatni a védekezést.

Kedden az évszakhoz képest kifejezetten hideg, túlnyomórészt borús, záporos idõ lesz. Az átlagosnál 10-13 fokkal alacsonyabban alakul a napi maximum hõmérséklet.
Milyen idõ lesz Hajdú-Biharban?

2010. július 3-án, a Sárrét Fejlesztéséért Kistérségi Egyesület szervezésében Varga B. Tamás, élõ koncertet ad, Bárándon a Piaccsarnok udvarán, a Betyár Vendéglõ mögött.

A református gyülekezet egyik legfontosabb eseménye, a konfirmáció zajlott május 16-án a csökmõi református templomban. Idén négy kislány konfirmált: Stefán Tímea, Szincsák Alexandra, Tokai Lilla, és Vári Julianna.
« Előző 1 ... 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 « 1166. oldal » 1167 1168 1169 1170 1171 1172  ... 1201 Következő »