2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A magyarhomorogi Török Mihálynak négy éve nincs állandó munkahelye, most öt hónapig éppen a közhasznú foglalkoztatás jelent a családnak némi aprópénz.

Stabil állapotban, kórházban van egy hatéves kisfiú, akit a saját házuk udvarán támadott meg a hétvégén a szomszédjuk kutyája Berettyóújfalun. A gyerek a fején és a nyakán sérült meg súlyosan.

A módjában álló legszigorúbb szankciót alkalmazva, egy évre bezáratja a jegyzõ azt a Diószegi úti szórakozóhelyet, ahol februárban és most hét végén is kábítószeres buli zajlott.

Mentõhelikopterrel szállították kórházba azt a hét hónapos kisbabát és szüleit, akik hétfõn délelõtt sérültek meg egy közlekedési balesetben az M3-as autópályán, a görbeházi benzinkút közelében.

Nézze meg milyen kampánycsend sértõ mozzanatokról tettek bejelentést Hajdú-Biharban!

A falu legidõsebb férfi választópolgára is szavazott Csökmõn a vasárnapi választáson.

Csökmõ mutatkozott be Debrecenben április 9-én, a Méliusz Juhász Péter Megyei Mûvelõdési Központ Megyejárás címet viselõ rendezvényén.

A másfél éve tartó válság hatására kiapadni látszik a garzonlakások piaca.

Vetélkedtek a zenészek2010-04-09 09:00:15

A tavaszi szünet elõtti napokban zenei vetélkedõt rendeztek a csökmõi mûvészeti iskola tanárai a füzesgyarmati és a csökmõi zenét tanuló növendékeknek.

Húsvét a Tájházban2010-04-09 08:55:51
Idén is megszervezte a Csökmõi Tájház húsvéti programját, a hagyományõrzõ tojásfestést. 2010. április 3-án várták a gyerekeket, akik a régi tojásfestési technikával ismerkedhettek meg.
Egyes kutakon 350 forint is lehet a benzin az újabb, 4 illetve 6 forintos áremelés után. Az elmúlt egy év alatt csaknem 40 százalékkal emelkedtek az üzemanyagárak. A Vám- és Pénzügyõrség tapasztalatai szerint az itthoni áremelkedésekkel együtt nõ a benzinturizmus is, mivel az összes környezõ országban olcsóbban tankolhatnak az autósok.

Amerikai katonák gyakorlatoztak megyénkben. Nézze meg a képeket!

Ezt állítja a kormány, miután szerdai döntése szerint csak a pénzügyi felügyelet ellenõrzése mellett, és az APEH engedélyével árverezhetnek ingatlanokat.
A szerdai és csütörtöki nap változóan naposnak ígérkezik, olykor mérsékelt felhõzet jelenik meg az égen, de száraz, egyre enyhébb idõ lesz.
A Gazdasági Versenyhivatal nyolcmillió forintos bírságot rótt ki a Tesco áruházláncra megtévesztõ reklámok és akciók miatt. A Tesco áruházlánc 2008. szeptember 1. és 2009. március 16. közötti akcióiban tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, ...
Sztrájkot hirdetnek a mozdonyvezetõk szombatra, ha péntekig nem tudnak megállapodni a MÁV-Trakció Zrt.-vel a kollektív szerzõdésrõl.

Nézze meg mely cégek állnak felszámolás alatt Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében.

Kedden hideg és egész nap borongós idõ lesz. A délutáni órákig idõszakos, mérsékelt esõkre is számítani kell. Élénk északi szél fúj, ami csak éjszaka mérséklõdik.

Három halálos baleset, 345 ittas vezetõ, 87 bevont jogosítvány - ez a mérlege a rendõrség húsvéti fokozott ellenõrzésének hétfõn kora délutánig.

Névadóját ünnepelte a berettyóújfalui Arany János Gimnázium az Arany-hét elnevezésû rendezvénysorozattal, amit minden évben Arany János születésének évfordulója alkalmából szervez meg az iskola.

2010. március 31-én a megyeházán jutalmazták a 2009. év legeredményesebb sportolóit, edzõit. Makrai Éva a berettyóújfalui Eötvös DSK fekvenyomója, erõemelõje lett Hajdú-Bihar megye legeredményesebb felnõtt nõi sportolója.

 

A svájci frank euróval szembeni erõsödését csak lassítani tudja a jegybank, megállítani nem.
A feketefoglalkoztatás felszámolása érdekében tett erõfeszítések egyik jelentõs lépése az alkalmi munkavállói kiskönyv április elsejei eltörlése.
Szerdától jön a csapadék2010-03-31 13:49:06
Szerdán többfelé lesz erõsen felhõs az ég, de legalább rövid idõszakokra a nap is kisüt. A Dunántúlon délután már hosszabb napos idõszakok is várhatók.

A sorompóknál várakozó jármûvezetõk figyelmét szóban és szórólapokkal is felhívták a fokozott balesetveszélyre, annak következményeire... Hol érdemes vigyázni?

« Előző 1 ... 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 « 1170. oldal » 1171 1172 1173 1174 1175 1176  ... 1201 Következő »