2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Kevés volt az utas?! 2008-10-22 08:14:24

Hajdú-Bihar – Az intercityk többsége decembertõl nem áll meg Püspökladány állomásán, így határozott a közlekedési minisztérium.

Földes központjában, iskolájuk környékét tették rendbe és gyüjtötték össze a szétdobált szemetet a Karácsony Sándor ÁMK gyermekei.

Újabb két férfit vett õrizetbe a rendõrség kedden a május 19-én este, a debreceni Malompark Bevásárlóközpont hátsó bejáratánál elkövetett fegyveres rablótámadás ügyében – közölte Sápi Tibor, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

Önbíráskodás Sárándon2008-10-21 16:07:47

Önbíráskodás gyanújával indított eljárást a rendõrség egy 66 éves nõ, és egy 47 éves férfi ellen, míg 15 éves bûntársukkal szemben magánlaksértés miatt kezdtek nyomozást.

Baleset a 47-es úton2008-10-21 15:33:35

Szombaton (okt.18.) volt a Bihari Számadó Napok utolsó napja. Az ide látogatók ekkor sem maradtak programok nélkül.

(Képekkel szinesített beszámoló!)

Az ország csaknem 400 településén ezentúl nem fogadja el az OTP Bank a hitelek ingatlanfedezetéül a házakat. Hajdú-Bihar megyében 18 településrõl említenek a hírek.

Sikkasztott a roma vezetõ?2008-10-20 08:14:46

Mintegy 2 millió forint elnyert támogatás jogosulatlan használatával, illetve további 3 millió forint értékben elkövetett sikkasztás büntettével vádolják a Cigány Vezetõk Szakmai Egyesületének a gazdálkodásért is felelõs vezetõjét.

A berettyóújfalui legénység két góllal örvendeztette meg a mestert. Eredmények az NB III-ban.

A mûvelõdés hete Biharban2008-10-19 17:17:54

Báránd,Berettyóújfalu,Csökmõ, Földes,Kaba és Nagyrábé vesz részt azon a rendezvénysorozaton, amit a Bihari Népfõiskola szervezett október második felére. "A mûvelõdés hete - a tanulás ünnepe" címet viselõ program lényegében az élethosszig tartó tanulás megünneplése.

Szórakoztak a nyugdíjasok2008-10-19 16:52:16

Jó hangulatú Nyugdíjas Találkozóval zárult az az egészségügyi hét, amit október 13-tól 18-ig rendezett a csökmõi Gondozási Központ. A szombati találkozóra meghívták az újirázi és a furtai nyugdíjasokat is.

Nem találtak veszélyt okozó, oda nem illõ tárgyat a berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskolában.

A Bihari Számadó Napok második napja (okt.17.) is sok érdekességgel várta az odalátogatókat.

(Képekkel színesített beszámoló!)

Bombariadó miatt felfüggesztették a tanítást ma délelõtt a berettyóújfalui Arany János  Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskolában. Az iskola tanárai és diákjai jelenleg az épületen kívül tartózkodnak.

Nem mindennapi autóst fogtak a rendõrök péntek délben Berettyóújfaluban: a 20 éves fiatalember vezetni tanult, amikor egyszerûen meglépett az oktatója elõl.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a szervezõk, a kiállítók és az idelátogatók egyaránt elégedettek a berettyóújfalui Bihari Számadó Napokkal.A rendezvény elsõ napján megszólaltattuk néhányukat, hogy mondják el véleményüket lapunknak.

Bankjegykiadó automatát vittek el ma (október 16-án) hajnalban Komádi egyik pénzintézetébõl. Az automatát drótkötéllel rángatták ki a helyébõl. A bank ajtaját betörték, ezután kötözték a drótkötelet az automatára, amit el is vittek.

Egy jól mûködõ, anyagi gondoktól mentes vadásztársaság. Röviden ez jellemzi a biharkeresztesi Petõfi Vadásztársaságot, amirõl az elnökkel, Szabó Vincével beszélgettem.

Forgalomkorlátozásra számítsanak a szerda délutáni DVSC-TEVA – Nyíregyháza Spartacus Ligakupa mérkõzés miatt – figyelmeztetett a rendõrség. A labdarúgó meccs zavartalan lebonyolítása érdekében 14.30 és 19 óra között a Nagyerdei körúton a Martinovics utca keresztezõdésétõl a Hadházi út keresztezõdéséig minden jármû forgalma tilos.

Egészséget mindenkinek2008-10-14 15:07:30

"Egészséget mindenkinek" címmel hirdette meg egy hétig tartó rendezvényét a csökmõi Gondozási Központ. Október 13-tól október18-ig számtalan hasznos programot kínálnak nem csak az idõseknek, de minden érdeklõdõnek. Ez a rendezvény már több éves hagyománynak örvend, hiszen minden év õszén megrendezi az intézmény.

Amennyiben érdeklik az ingatlanok adás- vétele, adózás, esetleg vásárolni is szeretne a közeljövõben?

Látogasson ki a Bihari Számadó napokra!

A feng shui azoknak is kínál lehetõséget, akik szerelemre, kapcsolatra, esetleg házasságra vágynak. Illetve megromlott párkapcsolatuk javítására is van esélyük azoknak, akik megfelelõen használják a kínai térrendezés tanácsait.

Ártánd – Nagy mennyiségû magyar adójegy nélküli cigarettára bukkantak a vámosok hétfõ hajnalban egy román honosságú kamionban az Ártándi határátkelõn – tájékoztatta Kupecz József, a vám- és pénzügyõrség regionális parancsnokságának szóvivõje.

A szombat délelõttre beígért szüreti felvonulást csak délután láthatták azok, akik kilátogattak Váncsod fõutcájára.

Pocsaj -Immár második alkalommal rendezte meg vasárnap délután a Román Kisebbségi Önkormányzat Pocsajban a csigacsináló találkozót.

 

« Előző 1 ... 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 « 1197. oldal » 1198 1199 1200 1201  Következő »