2019. augusztus 22. Csütörtök, Menyhért.
 

Ittasan elaludt egy szórakozóhelyen, a vád szerint egy ismerőse nagyobb összegű készpénzt vett el tőle.

Ha egy gyerek születik a három helyett, már akkor is megéri felvenni a babaváró hitelt, de ha egy sem születik, akkor nagy a baj anyagilag is.

Jelentősen csökkentenék az illetékek, díjak és más közterhek számát és mértékét annak érdekében, hogy könnyebb és olcsóbb legyen kocsit cserélni, így megújuljon az elavult magyar járműállomány – derül ki a Pénzügyminisztérium Hvg.hu birtokába került előterjesztéséből.

Új autóbuszok Debrecenben2019-05-24 06:25:12

A csuklós Mercedeseket légkondicionálóval és utastéri kamerákkal is felszerelték.

Közös ellenőrzés 2019-05-24 06:18:56

A magyar és román rendőrök 17 illegális migránst fogtak el az ártándi határon.

Június 11-ig látható az a kiállítás a Makk Kálmán Mozi galériájának falain, amely az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak alkotásaiból áll.

Az  Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet ötezer-ötezer doboz K-vitamin behozatalát engedélyezte gyerekek és felnőttek számára a gyógyszer-nagykereskedőnek, hogy a jelenlegi hiány megoldódjon.

A magyarok mindössze 38 százaléka támogatja az euró bevezetését – derül ki a 24.hu megrendelésére a Závecz Research által áprilisban készített reprezentatív közvélemény-kutatásból.

Nem divat a fizikai munka2019-05-23 07:08:03

A nagykereki Kiss Tamás példája is jól mutatja, hogy ha valaki jó szakember, akkor kistelepülésről is érhet el szép eredményeket.

Legalábbis a KSH szerint.

Letették az alapkövét szerdán a büntetés-végrehajtás új egészségügyi központjának Berettyóújfalu határában. A 8 ezer 167 négyzetméter területű intézmény egy 14 ezer négyzetméteres telken fog megépülni, több mint 9 milliárd forintból.

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) elemzői arra számítanak, hogy idén 3,9 százalékkal, jövőre pedig 3 százalékkal bővül Magyarország hazai összterméke (GDP) a tavalyi 5 százalék után – írja az MTI.

A lakáshitelpiacon belül a használtlakás-vásárlás a legnépszerűbb cél, több mint 70 százalékos a részesedése. A lakásépítésre és -korszerűsítésre igényelt lakáshitelek pedig 13 százalékos szeletet hasítanak ki a piacból. Utóbbi kölcsönöknél növekedést hozhat a júliustól elérhető falusi csok, amely szükség esetén piaci hitellel kiegészíthető.

Új állást keresel vagy munkahelyet váltanál?

Ahhoz képest, hogy az Európai Unióban Magyarország a hatodik-hetedik legnagyobb spárgatermesztő, itthon kevés fogy belőle.

Győzelemmel zárta a rájátszást a férfi futsal NB I. A csoportjában az MVFC-Berettyóújfalu.

A hajdú-bihari rendőrök lefoglalták a járművet.

Nem árulnának ketreces tyúktartásból származó tojást a nemzetközi kiskereskedelmi láncok néhány év múlva, amivel veszélybe sodornák a közép-európai, ezen belül is a 90 százalékban ketreces tartást alkalmazó hazai tojáságazatot, mondta a Magyar Nemzetnek Pákozd Gergely, a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének alelnöke.

Kigyulladt egy malomépület Békéscsabán, a Gőzmalom téren, írta a Katasztrófavédelem.

Debrecenből, Balmazújvárosról, Ceglédről, Gödöllőről és Budapestről is érkeztek a közönség soraiba a nyolcadik „Nótaest Határok Nélkül” című rendezvényre.

Már majdcsak fél évszázada, pontosan negyvennyolc éve rendezi meg a Magyar Vöröskereszt a területi elsősegélynyújtó versenyt.

Beruházási bajnoknak nevezte Debrecent a külgazdasági és külügyminiszter kedden az Aföldi Tej Kft. sajt- és porítóüzemének átadásán, a hajdú-bihari megyeszékhelyen.

A Mol szerdán 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj ár nagykereskedelmi árát.

Városnapi ünnepi testületi ülés, díjak átadása, életfaültetés az újszülötteknek, a népliget és az új emlékfák avatása, elszármazottak találkozója, gyermeknap, Rúzsa Magdi koncert.

Ha valaki kimegy a BMW-gyár leendő területére, saját szemével győződhet meg arról, hogy gőzerővel zajlik az előkészítés, minden az eredeti ütemterv, a BMW-vel kötött megállapodás szerint halad – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a Debrecen TV tudósítójának, amikor meglátogatta a gyár leendő helyszínét.

« Előző 1 ... « 9. oldal » 10 11 12 13 14 15  ... 1144 Következő »