2018. június 19. Kedd, Gyárfás, Zóra.
 

Szeszélyes, áprilisi idő jellemezte a hónap harmadik hetét Kelet-Magyarországon.

Kánikulai nyár és havas tél is lehet az év negyedik hónapjában.

A csapadékhiány miatt tovább apadt a kelet-magyarországi talajok nedvességkészlete.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében áprilisban!

A héten sokszor kell esőre számítani, többször megerősödik a szél is. Április első napjaiban a hegyekben hózápor is lehet. A hőmérséklet is fokozatosan visszaesik, a húsvéti hétvégén hajnalban fagypont körül, néhol napközben is csak 5 Celsius-fok körül alakul az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Áprilisban 413 700 álláskeresőt tartottak nyilván Magyarországon, így márciushoz képest 4,1, az előző év azonos hónapjához képest pedig 25 százalékkal esett vissza a regisztrált álláskeresők száma – derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) honlapján közzétett legfrissebb munkaerő-piaci statisztikából.

Meghosszabbítják a nemzeti dohányboltok üzemeltetésére jelentkezők pályázatainak elbírálását, ám legkésőbb április utolsó hetében megszületik a döntés - tudta meg a Magyar Nemzet az átállást bonyolító állami cég vezetőjétől.

Április 11-én szavazunk2010-01-22 14:36:33
Április 11-ére írta ki az országgyűlési képviselők választásának első fordulóját Sólyom László köztársasági elnök - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) pénteken. A választások második fordulóját április 25-én tartják.
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!