2018. június 19. Kedd, Gyárfás, Zóra.
 

A bevételt egy főleg hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó alapítvány kapja.

Csodált ékkővé forrnak a leszakadt, minden oldalról szúróssá, élessé vált, „maradéknak” ítélt darabkák.

A kormány döntött az állami földek nagy részének eladásáról. Az árverések november 16-án kezdődnek. A földek nem lesznek olcsók, hiszen a piaci ár felett 10 százalékról indulnak az árverések, de így is érdemes lesz licitálni - meg is mutatjuk, mennyire megéri ma földet venni Magyarországon. Ráadásul a várhatóan nagyon olcsó hitel miatt szinte kockázatmentesen lehet befektetni most a mezőgazdaságba. A jelenlegi bérlők lépéselőnyben vannak, de akár az utcáról is be lehet esni az árverésekre.

Jótékonysági Design Aid vásárral egybekötött árverést tartanak az Igazgyöngy Alapítvány javára csütörtökön Budapesten a Magnet Közösségi Házban.

A jelenleginél magasabb összeg folyhat be a felszámolási eljárásokból azáltal, hogy az idén már kötelezően elektronikus úton értékesítik a csődbe jutott cégek vagyonát – mondta a felszámolói névjegyzék vezetésével kapcsolatos feladatok irányításáért és összehangolásáért felelős miniszteri biztos.

A végrehajói kamara szerint a devizahitelekhez kapcsolódó végrehajtási ügyek száma a tévhitekkel ellentétben az összes végrehajtási ügy 1 százalékát tették ki az idén.

Egyre népszerűbbek hazánkban az árverések. Mind több és több és több galéria és aukciósház rendez ilyen eseményeket, melyek befektetési szempontból sem elhanyagolhatók.

Ezt állítja a kormány, miután szerdai döntése szerint csak a pénzügyi felügyelet ellenőrzése mellett, és az APEH engedélyével árverezhetnek ingatlanokat.
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!