2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 

Teljes szélességében lezárták a 42-es főutat Berettyóújfalunál egy baleset miatt – közölte az MTI-vel hétfőn hajnalban a katasztrófavédelem.

Baleset a Keleti hídjánál2015-02-16 10:28:47

Három személyt szállítottak kórházba a mentők könnyű sérüléssel, miután személygépkocsi hajtott árokba szombat délben a 42-es főúton.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 42. számú főúton ma hajnalban.

Két kamion ütközött.

Halálos baleset a 42. számú főúton
Mezőpeterd, Berettyóújfalu – Lezárták a 42. számú főút 46. km szelvényének balesettel érintett szakaszát.

Földes, 2012. október 13., szombat (MTI) – Életveszélyesen megsérült egy gépkocsivezető, aki autójával lesodródott a 42-es főútról az út menti szántóföldre, és kirepült a járműből szombaton Földes és Berettyóújfalu között – közölte a h

Az elmúlt napokban több olvasónk is megkereste szerkesztőségünket azzal a kérdéssel, miért korlátozzák drasztikusan a sebességet a 42-es és 47-es utak egyes szakaszain , meddig fog tartani ez a korlátozás és mérik-e a gépjárművek sebességét az említett helyeken.

A mai napon 11 óra körüli időben a 42-es számú főút 15-16km szelvényben, Földes és Báránd közötti útszakaszon személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hajdú-Bihar – A 42-es főút mezőpeterdi szakaszán teljes útzár van, egy kamion keresztbe fordult az úton, műszaki mentése folyamatban, sérülés nincs. A rendőrök Berettyóújfalunál Váncsod és Biharkeresztes felé terelik a forgalmat.

Debrecen, 2011. október 20., csütörtök (MTI) – Egy román kamion hajtott bele hátulról egy piros lámpánál várakozó magyar kamionba a 42-es főúton Mezőpeterd és Biharkeresztes között csütörtök este; az érintett szakaszon teljes útzár mellett folyik a helyszínelés – közölte a rendőrség az MTI-vel.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!