2018. június 19. Kedd, Gyárfás, Zóra.
 

Az ősz kezdetén a gyermekotthonokban nevelkedő gyermekek évről évre találkoznak.


A Bihari kistérségben élő állami gondozott gyermekek társadalmi integrációját segítő programot valósítanak meg a berettyóújfalui Arany János Gyermekotthonban és a Komádi Gyermekotthonban. A programról sajtótájékoztatón számoltak be az intézmények igazgatói – Fodor István és Hídvégi László – és a megvalósító AVP Hungary Közhasznú Egyesület tagjai szociális területen dolgozó szakemberek és Muraközi István polgármester előtt.

Határtalan őszköszöntés2011-09-29 13:21:30


Immár ötödik alkalommal rendezte meg az Arany János Gyermekotthon a Hajdú-Bihar megyei és a Bihar megyei gyermekotthonok focicsapatainak körmérkőzését, a hagyományos őszköszöntő jegyében.


A két éve alakult COOP Segély Alapítvány karitatív tevékenységével támogatja a rászorulókat. Tavaly az árvíz-, belvíz- és vörösiszap károsultjain segítettek, idén a különleges ellátást igénylő gyermekek megsegítését tűzték ki célul. Így jutottak el az Arany János Gyermekotthonba is, 8 tonnányi, 12 raklapon elhelyezett, másfél millió forint értékű tartós élelmiszert rejtő adományukkal.

 

 

 

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!