2018. június 22. Péntek, Paulina.
 

Az egy vagy két gyermeket nevelők közül éppen a legalacsonyabb jövedelműek nem nyernének semmit, ha 9 százalékra csökkenne az szja, a háromgyerekesek havi bruttó 620 ezres fizetés alatt nem látnak semmit abból a hatalmas összegből, amennyivel az intézkedés csökkenti a költségvetés bevételeit. A magas jövedelműek nagyon jól járnak, a nyugdíjkassza kevésbé.

Új adók bevezetését nem tervezi a kormány, a rendszer finomhangolása folyik, de az áfa mértékét ez nem fogja érinteni. A devizahiteleseket segítő további intézkedések várhatók - mondta egy interjúban az NGM pénzügy-politikai államtitkára.

Január 15-éig lehet bejelentkezni a kisvállalati adó, a kiva hatálya alá. A határidő jogvesztő, a késedelem még igazolási kérelemmel sem menthető ki - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön.

Újabb év: rosszal és jóval
Borsod-Abaúj-Zemplén - Íme egy csokornyi változás a 2013-ban életbe lépőkből. Ténylegesen egykulcsos lesz az adórendszer: megszűnik a szuperbruttó, 16 százalékos lesz a személyi jövedelemadó.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!