2018. április 27. Péntek, Zita.
 
Hosszú boltzár jön2015-12-21 15:58:41

Vége a vasárnapi vásárlásoknak ismét. A karácsonyi ünnepek után december 27-én vasárnap sem nyit ki a boltok többsége.

A magyar háztartások átlagosan 43 ezer forintot szánnak karácsonyi kiadásokra idén, ebből 29 ezer forintot terveznek ajándékokra költeni, hitelt csak kevesen vennének fel, derült ki a Cofidis hitelmonitor legfrissebb felméréséből.

Évek óta elmaradhatatlan a Gyermekklinikáról december 6-a közeledtével a DEKOM, azaz Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja, akik a Mikulás segítségével viszik el az orvostanhallgatók által összegyűjtött ajándékokat a kis betegekhez.

Az európai férfiak 30 százaléka 91 ezer forint fölött költ karácsonyi ajándékra, míg a nők csupán ötöde ad ki ekkora összeget - derül ki az Intel Európa karácsonyi ajándékvásárlási szokásokkal kapcsolatos, tíz európai országban végzett kutatásából.

Kész átverés élőben2014-03-28 18:06:05

Közel ötven embert vert át az a két férfi, akik 2013. március 26-ára termékbemutatót hirdettek a csökmői Faluházban.

Az első és legfontosabb a kereskedőtől kapott nyugta megőrzése - figyelmeztet az ünnepek közeledtével a Fogyasztóvédők Országos Egyesülete.

Akár fejlődési rendellenességet okozó anyagokat és más szempontból veszélyes tárgyakat is találhatnak gyermekeink a fa alatt, ha csak az árra koncentrálunk.

Karácsony előtt az emberek hajlamosak hitelt felvenni, és a bankok is külön év végi áruhitelekkel készülnek erre az időszakra. Mikor érdemes beleugrani a kölcsönbe? Mi a jobb választás: a hitelkártya vagy az áruhitel?

Idén több jut ajándékra?2013-12-02 19:43:02

Elkezdődött a karácsonyi vásárlás időszaka, egyre többen járják már az üzleteket. A szakemberek szerint az emberek biztosan többet költenek majd ajándékokra idén, mert az alacsony infláció és a rezsicsökkentés miatt több marad fogyasztásra.

Berettyóújfalu szülötte, két éve a város díszpolgára, a századik évében járó Cs. Erdős Tibor festőművész Kolozsváron él. Régóta érlelődött benne a gondolat, hogy festményeiből megajándékozza szülővárosát.

A vidéki romantikának páratlan hangulata van. Nem véletlen, hogy hosszú évek óta nem tud kimenni a divatból. Hiszen rengeteg embernek nyugodtságot, melegséget és otthonosságot sugároz ez a fajta irányzat.

Élesd – Az ajándékozás örömét élték át a körösszegapáti református egyház közösség tagjai, amikor advent negyedik, utolsó vasárnapján a szomszédos Bihar megye Élesd településére utaztak.

Az EU-n kívülről érkező ajándékok utáni vámfizetésre figyelmeztet a NAV
Budapest, 2012. szeptember 2., vasárnap (MTI) – Az Európai Unión kívül élő magánszemélyektől érkező, 45 eurót meghaladó értékű küldemények után adót és vámot kell fizetni, az ajándékozás ténye pedig nem ad mentességet ez alól – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője.

 

Az év utolsó tanítási napja a már hagyományos karácsonyi ünnepséggel zárult a körösszegapáti általános iskolában.

Lassan, de elérkezünk ahhoz az időszakhoz, amikor az emberek egy része, - akik tehetik – fontosnak érzik az eredményeket elérő, azt felmutató, a település hírnevét öregbítő közösségek segítését.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!