2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Legkorszerûbb mentõjármû2014-05-23 18:26:40

A legkorszerûbb technikával, egészségügyi eszközökkel felszerelt mentõautó állt szolgálatba a biharkeresztesi mentõállomáson csütörtök reggel.

Huszonnégy csoport, köztük négyen az országhatáron túlról, négyszáz fellépõ és kitûnõ hangulat – ez jellemezte a XIII. Bihari Regionális Néptánctalálkozót, amelyet ebben az évben szombaton volt a biharkeresztesi sportcsarnokban.

Biharkeresztes – Iskola, pedagógusok, majd a családok kapcsolatépítése következhet.

Elkészült a levesbevaló csigatészta a hétvégén: a dolgos kezûek egész nap gyúrták, nyújtották és tekerték a tésztát.

50 év után újra ballagtak2013-10-20 20:43:26

Június 15.-én az öregdiákok Biharkeresztesen, Simon Kató szervezésében.

“Besózott” gyártelepek2013-10-10 14:21:05

Berettyóújfalut az Elzett, Komádit pedig a kendergyár bezárása sokkolta.

Az 1300 település egyike Biharkeresztes, ahol szombaton „Itthon vagy – Magyarország szeretlek” kulturális programot szerveztek.

Elballagtak Biharkeresztesen2013-05-05 17:27:27

Elballagtak Biharkeresztesen
Elballagtak a biharkeresztesi Bocskai István Oktatási Központ végzõsei is péntek délután.

Kertet ástak, páncéltörõt találtak
Ártánd, Biharkeresztes – Egy II. világháborús tüzérségi lövedéket és egy páncéltörõ gránátot semmisítettek meg Ártánd külterületén pénteken a Magyar Honvédség tûzszerészei – adta hírül Kovács Károly, a megyei rendõrfõkapitányság szóvivõje.

Biharkeresztes – Személyi szabadság megsértése és más bûncselekmények miatt õrizetbe vettek a napokban egy 33 éves budapesti férfit a rendõrök Keresztesen.

Egyiptomiak Biharkeresztesen2012-10-22 10:54:08

Egyiptomiak Biharkeresztesen
A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járõrei 2012. október 21-én reggel a 42.sz. fõút közelében ellenõriztek két férfit, akik a szántóföldön gyalogoltak.

 

A kerékpárútra nagy szükség van - illusztrációA kerékpárútra nagy szükség van -Amikor elõször hallottam arról, hogy kerékpárút épül Berettyóújfalutól Nagyváradig, valamint, hogy a harmincöt kilométer hosszú szakasz a jövõ évben már el is készülhet, rögtön a biharkeresztesi polgármester egy elejtett félmondata jutott az eszembe. Petneházi Attila jegyzete.

 

Projektzáróra gyûltek össze a "Megújuló közösségek Biharban" címet viselõ nyertes pályázat résztvevõi  Biharkeresztesen a mûvelõdési házban 2012. június 25-én. A 2011. január 1-jén kezdõdõ, és több mint másfél évig tartó projekt kedvezményezettje a biharkeresztesi Városi Mûvelõdési Ház és Könyvtár, valamint a berettyóújfalui Bihari Szabadmûvelõdési és Népfõiskolai Egyesület volt.

Biharkeresztes - Az elmúlt 15 hónapban már 2500-an kaptak visszahonosítási okmányt.

XV. Bihar-Bihor Expo2012-04-20 13:11:51

XV. Bihar-Bihor Expo2012-04-19 11:38:06

Xv. Bihar-Bihor Expo 2012-04-17 16:06:44

XV. Bihar-Bihor Expo 2012-04-13 12:05:44

Biharkeresztes - Tegnap kora délután a Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelõhelyen kilépésre jelentkezett egy 20 éves moldáv állampolgár, akinek ellenõrzése során megállapítást nyert, hogy ellene a BÁH Észak-Alföldi Regionális Igazgatóság beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

A Hajdú-Bihari Napló LXIX. évfolyam 22. számában, 2012. január 26.-án „Járásközpont szeretne lenni Biharkeresztes” címmel megjelent cikkben Barabás Ferenc, Biharkeresztes város polgármestere a Kormány által tervezett járási struktúra kialakítása kapcsán arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy az általa irányított város a megjelent területi lehatárolási javaslattal szemben önálló járási központ kíván lenni.

Hajdú-Bihar - Berettyóújfaluba járnak ügyeiket intézni, ezért a Biharkeresztes járási székhellyé történõ kinevezéséhez nem csatlakoznak.

 


Ártánd, Biharkeresztes, Debrecen – Kedden délután az Ártándi közúti határátkelõhelyen belépésre jelentkezett egy görög állampolgár által vezetett, német honosságú kamion.

 

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelõhely kilépõ személyforgalmi sávon tegnap éjszakai szolgálatot teljesítõ határrendészek alapos ellenõrzés alá vontak egy– kilépési szándékát jelzõ – iraki állampolgárságú férfit.

Debrecen, 2011. október 20., csütörtök (MTI) – Egy román kamion hajtott bele hátulról egy piros lámpánál várakozó magyar kamionba a 42-es fõúton Mezõpeterd és Biharkeresztes között csütörtök este; az érintett szakaszon teljes útzár mellett folyik a helyszínelés – közölte a rendõrség az MTI-vel.


Biharkeresztes - Kedden 11.30 órakor a Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség Ártánd közúti Határátkelõhelyén kilépésre jelentkezett két román állampolgár az általuk vezetett, francia honosságú Mercedes Class E és a Mercedes ML típusú személygépkocsikkal.

« Előző « 2. oldal »  Következő »